PIraT Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 0o Gratuluje. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Wypas po pas aż gały odpadają :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Mam do Ciebie prośbę nicponiu ... wrzucaj proszę następnym razem prace pojedynczo, bo teraz nie wiem, którą na pulpit sobie wrzucić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 za prawde powiadam, zacne jest to co nam prezentujesz. "miaszczysz" : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Boshe gdzieś Ty się tego nauczył ;) :O Rewelacyjne prace z wypełzającym z monitora klimatem. Szczerze podziwiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Boshe gdzieś Ty się tego nauczył ;) :O Rewelacyjne prace z wypełzającym z monitora klimatem. Szczerze podziwiam :) Tego nie da sie nauczyc, to juz trzeba miec we krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 to by wiele kwestii wyjaśniało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 (edytowane) pracuj nad postaciami i pokmiń czasem dłużej nad ustawieniem waloru w kompozycji, ale to jest takie gadanie żeby CI sie nie nudziło do emerytury heh bo ogólnie to opad szczeny konkretny jest ! Edytowane 28 Kwiecień 2012 przez Grzessko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Tego nie da sie nauczyc, to juz trzeba miec we krwi :) Nicponim, opowiedz tu wszystkim, jak nie musiałeś się wcale starać ani uczyć. Albo zdementuj to o krwi bo jeśli to prawda to wielu sobie życie marnuje poświęcając czas na próby nauczenia się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowoz Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 gra światłami GENIALNA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 :) Nicponim, opowiedz tu wszystkim, jak nie musiałeś się wcale starać ani uczyć. Albo zdementuj to o krwi bo jeśli to prawda to wielu sobie życie marnuje poświęcając czas na próby nauczenia się ;] nie zrozumiales mnie, oczywiscie ze czlowiek musi cwiczyc i sie uczyc, ale po prostu niektorzy maja do tego smykalke, predyspozycje, talent nie wiem jak to nazwac... to jest tak jak z kazdym innym zawodem.. po prostu jedni szybko sie ucza, a inni chocby walili glowa w sciane to postepu za duzego u nich nie widac... bo skad niby biora sie genialni architekci, programisci, muzycy itp. oczywiscie dzieki ciezkiej pracy ale powiedzmy jezeli jest dwoch ktorzy tak samo ciezko pracowali i mimo wszystko jeden jest lepszy, to jak to niby wyjasnic? po prostu niektorzy maja naturalny talent do tego co robią, takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 oj tam ,oj tam ;p ale siły woli trzeba mieć dużo ,żeby tak sobie skutecznie i fantastycznie , a wręcz efektywnie życie ,,marnować " :D ;p nie spamuje więcej.pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 ewentualnie rodzi się taki mały azjata który i tak zrobi to lepiej od ciebie ;], Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2012 :) Nicponim, opowiedz tu wszystkim, jak nie musiałeś się wcale starać ani uczyć. Albo zdementuj to o krwi bo jeśli to prawda to wielu sobie życie marnuje poświęcając czas na próby nauczenia się ;] nie musialem wcale sie starać mam to we krwi;p Nie no, duzo pracy, cwiczen bo bez tego ani rusz. Jedni moze uczą sie szybciej, maja wieksze predyspozycje, ale bez zapieprzu nic sie nie osiagnie- ło! dziekowac wszystkim za komentarze i pozdrowiska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 Nicponim jak mniemam masz dobry ubaw, niepokojace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 nie musialem wcale sie starać mam to we krwi;p Jeżeli wierzyć w legendy,to Nicponim kusisz okolizne wampiry i opryszków ;d [Krew nicponia + 100 do ogaru w dp. 20% szans na GOD MODE.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 bardzo syte obrazki - chyba najbardziej podoba mi się ten z rycerzami na wzgórzach i ostatni -klimat,klimat,klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 dziekować wielce ! Nastepny z serii dla ever'ów (wszystkie powstaly prawie rok temu, niedawno odkurzone i poprawione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Miazga! Zapachnialo mi Giger'em i Silent Hillem a wszystko to polane nicponimskim sosem. Mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segea Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Klimatycznie, mrocznie, pięknie i jak by nie było moje ulubione mroczne klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 Damn Looking nice !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Maj 2012 Autor Share Napisano 10 Maj 2012 dziekowac ludziska! ostatnia chyba z serii-widok na miasto- próba uratowania starszego malunku elewacji budynku, totalnie spontanicznie i bez pomysłu co widać jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Uspokój się. Więcej rekomek nie dostaniesz... ;) To u góry faktycznie trochę odstaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Może i nic po Tobie;) ale te prace przejdą do historii :) Bardzo mi się podobają, zwłaszcza miasta. Śnią Ci się niekiedy takowe? Bo mi dośc często w podobnej stylistyce i niemalże identycznym oświetleniu ale jest więcej betonu lub blach albo jedno i drugie łącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 zapewne nieumyślnie wytworzyła Ci się iluzja że widok na miasto stal się tapetą? widać to zwłaszcza przy murku, nie moge teraz dojrzeć przestrzenności bo ciągle odcina mi się oświetlone tło jako malunek na materiale, tapeta, itp... ale i tak robi wrażenie, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 niezmiernie lubię Twoje prace, przede wszystkim za pomysł, zawsze fajnie się ogląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 (edytowane) Śledzę twoje prace tutaj i na digarcie jak wrzucasz. Cała ta seria jest świetna, jak już mówiłem wcześniej. Atmosfera, kolor i detal masz perfekt. Kompozycje są w porządku. Przy tej ostatniej jednak nie sposób się nie zgodzić z Rotcore'm. Straciłeś przestrzeń. Chyba głównie przez to że wszystkie widoczne ściany widzimy en face. A nieliczne, które pokazałyby przestrzeń i skrót kryją się w cieniu. Edytowane 10 Maj 2012 przez GrzegorzPrzybys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Maj 2012 Autor Share Napisano 10 Maj 2012 (edytowane) podpisuje sie pod tym w 100%. Zwaliłem kompozycje na starcie, niepotrzebnie 'zramowałem' obrazek, przez co zrobiła mi się tapeta w tle. Całość wygląda płasko. Sądze ze jakis element wychodzący z pierwszego planu i łączący tło mógłby to uratować. Jakis czas temu zrobilem koncepcje budynków do prywatnego projektu, pozniej nalozylem kolor, projekt zamarł i cos mnie podkusiło by jednak to jakoś podkończyć- stąd powstał taki art bez ładu i składu;] Edit-Zbychowaty-dzieki wielkie, mi jedynie gołe baby sie śnią;] Edytowane 10 Maj 2012 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Ło stary. Ja Ci za to radzę pobawić się trochę B&W. Fajna kompozycja abstrakcyjna się zrobiła z tych budynków. Widać, że masz rękę do grafiki. Przywalić jeszcze miejscami detalem i jest coś do powieszenia od razu na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Bez przesady - płasko nie jest. Może jakos kompozycje moglbys trzasnac lepsza. Niektóre elementy niemalze fotograficzne co podziwiam i rubasznie wzdycham. Tak w ojelu chciałbym malować jak Ty w digicie;) No ale..marzenia łysego o bujnym afro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 znakomite! świetna atmosfera w pracach i światełko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Ostatnich nie komentowalem jeszcze ... pochwałka :) Przede wszystkim za swietny klimat. Szkicujesz w Alchemy czy to PS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 dziekowac! Alchemy---->pozniej PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 tylko brushe i stepsy: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Cholera, dla mnie prze kozak. Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 ekstra, dzięki za gifa z progresem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 dzieki za stepy mistrzu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Ło nie, ten ostatni to przechodzi sam siebie, dawno nie widzialem czegos tak fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Weź powiedz, bo nie jarzę: tylko pędzle, a na połowie stepów drzewo jest fotografią drzewa. To są właśnie takie pędzle mocno fotkowe, tzn. nie jakies abstrakcyjne kształty, tylko kawał kory, kawał skały itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 dziekowac! KarolGniazdowski - tak dokladnie, oszukalem was- wszystkie góry, skały to też fotki. A tak na powaznie, przez pol procesu robienia pracy mialem na warstwie wlepe fotki drzewa- caly czas sie zastanawialem czy bedzie ono tutaj pasować-mogłem w sumie je wywalić przy składaniu gifa, bo jak widać rodzą sie jakies podejrzenia. Domyślam się również ze masz wątpliwości wobec tego czy cala praca została robiona tak samo- zadziwie Ciebie i napisze ze nie, poslugiwalem sie brushami ktorych ty pewnie tez uzywasz- a ponad 90% czasu malowalem tylko jednym brushem. I nie chce stroić się na jakiegoś kozaka, po prostu pisze jak jest. Nie musze tez niczego udowadniać bo nie widze takiej potrzeby (chociaz sadze ze zoom w 100% sporo by wyjaśnił). Mam nadzieję że zajarzyłeś, bo wyczułem delikatny atak;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 bardzo syty obrazek klimat jest jak ta lala- wiem wszyscy Ci to piszą no ale tak jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 Nieee, luz, byłem podejrzliwy, ale nie agresywny. :) Po prostu praca jest tak w opór realistyczna w tych miejscach, że zrozumiałbym bardzo zaawansowane pędzle. Tak, to poważnie ciężko uwierzyć (potraktuj jako komplement) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Maj 2012 Autor Share Napisano 14 Maj 2012 dorzuce detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 oj, przeciez wiemy ze dalbys rade sam wydziergac takie drzewko od zera. Ale po co? Lepiej poswiecic ten czas na inne zagadnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 mam nadzieje ze dark souls ktory wyjdzie w sierpniu bedzie w takich klimatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 qrde ludzie tacy jak ty równie bardzo mnie motywują jak demotywują xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 praca jest tak w opór Poznań- "tej!, ..." Śląsk- " ja, ... " Warszawa- "opór, ... " Praca w pyte, dzieki za gif'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Chyba muszę podejrzeć jak rysujesz skały i góry. Są szczegółowe, ale jednocześnie malarskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Maj 2012 Autor Share Napisano 20 Maj 2012 dziekowac! nowa wrzuta, wiecej informacji w wątku --->http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=83742&p=1103677&viewfull=1#post1103677 link do samej animacji --> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi