Napisano 13 Maj 201014 l Filmik klasa. Ja tam nic więcej niż Painkillera na ostrych sterydach nie oczekuję. Jedynie co mi się nie podoba to te nachalne napisy przy zabijaniu (Headshot +50 itp.). Mam nadzieję że jakoś będzie się dało je wyłączyć/zmniejszyć. No chyba że to tak na potrzeby trailera tak duże te napisy.
Napisano 13 Maj 201014 l Nooo Bulletstorm po filmiku i screenach wygląda świetnie !!! :] tylko żeby sama gra nie była monotonna i wymagała trochę myślenia XD.
Napisano 13 Maj 201014 l ofca oram ale w małym studio robiacym dla CI shity to portfolio nie wyrobie nigdy;] Praca pracą, w firmie rób pieniądze, w domu spełniaj się artystycznie :) Trailer bardzo fajny, gangbang rządzi.
Napisano 13 Maj 201014 l heh, teraz rozumiem co miał na myśli gość na filmiku gdy mówił, że próbował przetłumaczyć ekipie PCF, że nie mogą nadawać każdemu acziwmentowi podtekstu seksualnego :) podoba mi się gameplay, zachęcił mnie do grania, a strasznie wybrzydzam w FPSach ;)
Napisano 14 Maj 201014 l Autor znaczy ze sarkazm i cos z tym nietak czy jak?^^ nikt sie nie przywalil do naszych postaci? plaskich powierzchni? panowie przestaje w was wierzyc :D Edytowane 14 Maj 201014 l przez Hatred
Napisano 14 Maj 201014 l No dobra - panienka jest beznadziejna, cyborg jest strasznie oklepany a glowny bohater... szkoda gadac nawet... Lepiej? :P
Napisano 14 Maj 201014 l babka slaba, ale to chyba dobrze, ze poza tym wyszedl Wam fajny produkt. Czuc moc rozwałki bijącą od zezola :D Mysle ze mozna dla odmiany cieszyc sie Waszym sukcesem.
Napisano 14 Maj 201014 l znaczy ze sarkazm i cos z tym nietak czy jak?^^ nikt sie nie przywalil do naszych postaci? panowie przestaje w was wierzyc :D ludzie sie zmieniaja :P
Napisano 14 Maj 201014 l Autor nie no super super :) fajnie czytac pozytywne komentarze od grafikow (co naprawde wiele znaczy dla mnie- patrzymy na pewne sprawy pod podobnym kontem, a macie swiezy poglad na ogol jak i szczegol), cieszy mnie taki pozytywny odbior!
Napisano 14 Maj 201014 l nie no super super :) fajnie czytac pozytywne komentarze od grafikow (co naprawde wiele znaczy dla mnie- patrzymy na pewne sprawy pod podobnym kontem, a macie swiezy poglad na ogol jak i szczegol), cieszy mnie taki pozytywny odbior! Poprostu wiekszosc chce jeszcze kiedys pracowac w PCF ;)
Napisano 14 Maj 201014 l Obrazac moze sie nie obrazaja :P ,ale zastanawiaja sie nad twoja psychika xD . Nie no dobrej sieczki nigdy za wiele ,ale na serio liczylem na cos wiecej :] . Za duzo dzis tych fps'ow :> .
Napisano 14 Maj 201014 l no buletstorm fajne budynki klimat mają pierwsza klasa az szkoda ze to do zwykłej rąbanki
Napisano 15 Maj 201014 l Ehh, nie trzeba grac we wszystkie ;) Owszem ,nie trzeba ,ale nie ma za bardzo alternatyw xD . Lubie scrollowane strzelanki , ktorych jak na lekarstwo ,a jak sa to tylko w japonii ,lubie gry muzyczne (nie mowie tu o rockbandach ,guitar hero czy innych tego typu badziewiakach z zachodu :P) ktorych poza beatmania konami i djmax'em praktycznie nie ma . Poza fps'ami mam jeszcze gry z gatunku MMO dla odmiany . Sporo gatunkow wymarlo /umiera . Slawne marki uproszczaja do poziomu kolejnej gry fps :] . Zle sie dzieje IMO xD . Grac oczywiscie nie przestane ,bo to moje najwazniejsze hobby ,ale urozmaicenie musi byc i nie tylko na ryneczku gier indie . Mam nadzieje ,ze gracze wkoncu zaczna szukac czegos nowego/starego i producenci zaczna wracac do tego co bylo przed laty :P .
Napisano 15 Maj 201014 l Ja to tam czekam na Shank'a http://www.youtube.com/watch?v=0SNnlvjWuYo A co do Bulletstorma to troszke za bardzo overthetop jak na moje gusta, to nie zarzut, bo taki ma byc, po prostu nie moje klimaty.
Napisano 15 Maj 201014 l news sprzed paru dni: odbyła się premiera Steam'a na Mac OS oraz zapowiedziana wersja Linuksowa (!) pod koniec lata wraz z samą platformą udostępnione zostały 62 produkty kompatybilne z makami, gra Portal jest darmowa do pobrania (do 24 maja) zarówno na Mac i PC od teraz wszystkie gry Vavle będzie wydawało również na Maki, dotyczy to portów starych gier (left 4 dead, counter strike, team fortress 2) ale również nowych (portal 2, half-life3), co prawdopodobnie oznacza, że zostanie dodany support MacOSa do silnika Source osobiście bardzo entuzjastycznie podchodzę do tych (rewolucyjnych?) wydarzeń ...ale doceniam też humorystyczną krytykę ;) (one-button mouse)
Napisano 15 Maj 201014 l Shank fajne. musze zapamietac ten tytul, chetnie bym machnal takie cuś na flashu/desktopie pod AIR bo nie wyglada skomplikowanie.
Napisano 15 Maj 201014 l Ja ostatnio dużo gram w gry indie, zarówno w indie 'mainstreamowe' jak Torchlight, czy Trine, w trochę mniej znane - Knytt, Spelunky, czy ten pack Indie Humble Bundle (http://www.wolfire.com/humble - jeszcze 4 godziny promocji) oraz w totalny underground jak różne rougelike. Trochę tego jest, niby gry prostsze graficznie, ale grywalność jest przednia. Bardzo polecam.
Napisano 25 Maj 201014 l Poziom na polskich portalach poświęconych grom jest żenujący, ale tym postem pobili już sami siebie rotfl. http://www.gram.pl/news_8Q3hGuq8_Gears_of_War_3_kontra_Gears_of_War_2_porownanie_jakosci_grafiki.html
Napisano 25 Maj 201014 l buahaha, to zart prawda? a to przypadkiem nie porownanie jak wyglada level z lightmassem?!
Napisano 25 Maj 201014 l _michal: fajny link, rzeczywiscie fajna rzecz takie gry, szczegolnie, ze zrobienie niektorych to tylko przerobienie silnika jaki powstał dla kogoś tam ;)
Napisano 25 Maj 201014 l Ten artykuł nawet ma sens, ale jest źle przetłumaczony. W źródle jest pokazane porównanie wersji silnika który napędzał GoW2 i GoW3, u nas w temacie artykułu porównują te gry, co jest oczywistą bzdurą.
Napisano 25 Maj 201014 l Ten artykuł nawet ma sens, ale jest źle przetłumaczony. W źródle jest pokazane porównanie wersji silnika który napędzał GoW2 i GoW3, u nas w temacie artykułu porównują te gry, co jest oczywistą bzdurą. Polska wersja rzadzi, ale w zrodle samo zestawienie screenow tez jest naduzyciem. Wynika z nich, ze GoW2 byl pochmurny i szarobury, z powodu ograniczen silnika. A w nowym enginie nauczyli sie wlaczac slonce.
Napisano 25 Maj 201014 l Gearsy2 chyba mialy juz lightmassa ,albo jakas jego wczesniejsza wersje ?? :]
Napisano 26 Maj 201014 l Gow 3 kurde te screeny jak narazie nie pdobaja mi sie bardzo a dzis cos takiego znalazlem http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-two-worlds/100516
Napisano 29 Maj 201014 l http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/93?ch=1&sd=1 - wszystko wygląda obiecująco, tylko na napisy mnie przerażają. PCF - zróbcie w opcjach możliwość ich wyłączenia, lub chociaż zmiany na coś bardziej dyskretnego.
Napisano 29 Maj 201014 l kompletnie nie rozumiem czego chcecie od tych napisów - są ekstra :] trochę Tarantinem zajeżdza
Napisano 29 Maj 201014 l zostawcie napisy! bo nie kupie... ;) A tak na poważne to napisy dodają klimatu specyficznego i nie ruszałbym ich a opcja zmiany to jak się im zachce to można zrobić. Jedynie model laski mnie nie przekonuje, Jest bardzo męska. Chyba mi coś z włosami nie gra najbardziej, Takie jakieś mało kobiece, czoło jakieś wysokie...
Napisano 29 Maj 201014 l Nooo bomba nareszcie następca Painkillera :D nie mogę się doczekać :) Napisy są spoko przypominają mi się stare platformówki na żetony :) Wygląda miodnie. Nie marudzić laska jest ekstra, ja lobię takie chłopczyce :) bardziej kobiece można znaleźć w japońskich mmo :)
Napisano 30 Maj 201014 l Miales na mysli w koreanskich mmo :] . Japonczycy w tym aspekcie kuleja :] . Co do napisow niech sobie beda . NIe wyglada na jakies przeszkadzacze . Mysle wrecz ,ze po jakims czasie gracz nawet na nie uwagi zwracac nie bedzie .
Napisano 30 Maj 201014 l Autor jako ze macie tu zamalo bulletstorma to jeszcze zapodam linka do programu, duzo nowego futtagu z lvlu z trailera http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/93?ch=1&sd=1_hd
Napisano 1 Czerwiec 201014 l niby postudiowalem posty ale ten link mi umknol o jejAle spamer-chwalipięta !!
Napisano 1 Czerwiec 201014 l a o tym, ze Burzuazja znalazla wydawce w postaci CDP bylo? http://www.cdprojekt.pl/news/5346/CD_Projekt_polskim_wydawca_gry_AfterfallInsanity