Kuba Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Fajne otoczenie, ale rozgrywka kompletnie nie w moich klimatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Filmik klasa. Ja tam nic więcej niż Painkillera na ostrych sterydach nie oczekuję. Jedynie co mi się nie podoba to te nachalne napisy przy zabijaniu (Headshot +50 itp.). Mam nadzieję że jakoś będzie się dało je wyłączyć/zmniejszyć. No chyba że to tak na potrzeby trailera tak duże te napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 Nooo Bulletstorm po filmiku i screenach wygląda świetnie !!! :] tylko żeby sama gra nie była monotonna i wymagała trochę myślenia XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 ofca oram ale w małym studio robiacym dla CI shity to portfolio nie wyrobie nigdy;] Praca pracą, w firmie rób pieniądze, w domu spełniaj się artystycznie :) Trailer bardzo fajny, gangbang rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 heh, teraz rozumiem co miał na myśli gość na filmiku gdy mówił, że próbował przetłumaczyć ekipie PCF, że nie mogą nadawać każdemu acziwmentowi podtekstu seksualnego :) podoba mi się gameplay, zachęcił mnie do grania, a strasznie wybrzydzam w FPSach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 NIE no wygląda naprawdę spoko - szczególnie ten but ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 (edytowane) znaczy ze sarkazm i cos z tym nietak czy jak?^^ nikt sie nie przywalil do naszych postaci? plaskich powierzchni? panowie przestaje w was wierzyc :D Edytowane 14 Maj 2010 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 No dobra - panienka jest beznadziejna, cyborg jest strasznie oklepany a glowny bohater... szkoda gadac nawet... Lepiej? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 babka slaba, ale to chyba dobrze, ze poza tym wyszedl Wam fajny produkt. Czuc moc rozwałki bijącą od zezola :D Mysle ze mozna dla odmiany cieszyc sie Waszym sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 znaczy ze sarkazm i cos z tym nietak czy jak?^^ nikt sie nie przywalil do naszych postaci? panowie przestaje w was wierzyc :D ludzie sie zmieniaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 nie no super super :) fajnie czytac pozytywne komentarze od grafikow (co naprawde wiele znaczy dla mnie- patrzymy na pewne sprawy pod podobnym kontem, a macie swiezy poglad na ogol jak i szczegol), cieszy mnie taki pozytywny odbior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 nie no super super :) fajnie czytac pozytywne komentarze od grafikow (co naprawde wiele znaczy dla mnie- patrzymy na pewne sprawy pod podobnym kontem, a macie swiezy poglad na ogol jak i szczegol), cieszy mnie taki pozytywny odbior! Poprostu wiekszosc chce jeszcze kiedys pracowac w PCF ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 pcf to nie platige, mozna po nich jezdzic luzik, oni nie sie obrazaja:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Obrazac moze sie nie obrazaja :P ,ale zastanawiaja sie nad twoja psychika xD . Nie no dobrej sieczki nigdy za wiele ,ale na serio liczylem na cos wiecej :] . Za duzo dzis tych fps'ow :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Za duzo dzis tych fps'ow. Ehh, nie trzeba grac we wszystkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 no buletstorm fajne budynki klimat mają pierwsza klasa az szkoda ze to do zwykłej rąbanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 hehe, no właśnie, panienka taka bez wyrazu trochę;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 zastanawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Jeżeli będzie tak grywalne jak painkiller to MISIE PODOBA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Ehh, nie trzeba grac we wszystkie ;) Owszem ,nie trzeba ,ale nie ma za bardzo alternatyw xD . Lubie scrollowane strzelanki , ktorych jak na lekarstwo ,a jak sa to tylko w japonii ,lubie gry muzyczne (nie mowie tu o rockbandach ,guitar hero czy innych tego typu badziewiakach z zachodu :P) ktorych poza beatmania konami i djmax'em praktycznie nie ma . Poza fps'ami mam jeszcze gry z gatunku MMO dla odmiany . Sporo gatunkow wymarlo /umiera . Slawne marki uproszczaja do poziomu kolejnej gry fps :] . Zle sie dzieje IMO xD . Grac oczywiscie nie przestane ,bo to moje najwazniejsze hobby ,ale urozmaicenie musi byc i nie tylko na ryneczku gier indie . Mam nadzieje ,ze gracze wkoncu zaczna szukac czegos nowego/starego i producenci zaczna wracac do tego co bylo przed laty :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Ja to tam czekam na Shank'a http://www.youtube.com/watch?v=0SNnlvjWuYo A co do Bulletstorma to troszke za bardzo overthetop jak na moje gusta, to nie zarzut, bo taki ma byc, po prostu nie moje klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 news sprzed paru dni: odbyła się premiera Steam'a na Mac OS oraz zapowiedziana wersja Linuksowa (!) pod koniec lata wraz z samą platformą udostępnione zostały 62 produkty kompatybilne z makami, gra Portal jest darmowa do pobrania (do 24 maja) zarówno na Mac i PC od teraz wszystkie gry Vavle będzie wydawało również na Maki, dotyczy to portów starych gier (left 4 dead, counter strike, team fortress 2) ale również nowych (portal 2, half-life3), co prawdopodobnie oznacza, że zostanie dodany support MacOSa do silnika Source osobiście bardzo entuzjastycznie podchodzę do tych (rewolucyjnych?) wydarzeń ...ale doceniam też humorystyczną krytykę ;) (one-button mouse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Shank fajne. musze zapamietac ten tytul, chetnie bym machnal takie cuś na flashu/desktopie pod AIR bo nie wyglada skomplikowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Ja ostatnio dużo gram w gry indie, zarówno w indie 'mainstreamowe' jak Torchlight, czy Trine, w trochę mniej znane - Knytt, Spelunky, czy ten pack Indie Humble Bundle (http://www.wolfire.com/humble - jeszcze 4 godziny promocji) oraz w totalny underground jak różne rougelike. Trochę tego jest, niby gry prostsze graficznie, ale grywalność jest przednia. Bardzo polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Poziom na polskich portalach poświęconych grom jest żenujący, ale tym postem pobili już sami siebie rotfl. http://www.gram.pl/news_8Q3hGuq8_Gears_of_War_3_kontra_Gears_of_War_2_porownanie_jakosci_grafiki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 buahaha, to zart prawda? a to przypadkiem nie porownanie jak wyglada level z lightmassem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Cóż, to raczej nie jest żart, ale przykład kompetencji redaktora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Boszzz, jakie barany. Wlasnie dlatego nie czytam takich serwisow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 _michal: fajny link, rzeczywiscie fajna rzecz takie gry, szczegolnie, ze zrobienie niektorych to tylko przerobienie silnika jaki powstał dla kogoś tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Ten artykuł nawet ma sens, ale jest źle przetłumaczony. W źródle jest pokazane porównanie wersji silnika który napędzał GoW2 i GoW3, u nas w temacie artykułu porównują te gry, co jest oczywistą bzdurą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Ten artykuł nawet ma sens, ale jest źle przetłumaczony. W źródle jest pokazane porównanie wersji silnika który napędzał GoW2 i GoW3, u nas w temacie artykułu porównują te gry, co jest oczywistą bzdurą. Polska wersja rzadzi, ale w zrodle samo zestawienie screenow tez jest naduzyciem. Wynika z nich, ze GoW2 byl pochmurny i szarobury, z powodu ograniczen silnika. A w nowym enginie nauczyli sie wlaczac slonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Gearsy2 chyba mialy juz lightmassa ,albo jakas jego wczesniejsza wersje ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 nie wydaje mnie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 GoW2 miało lightmassa, ale w jakiej wersji też nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Gow 3 kurde te screeny jak narazie nie pdobaja mi sie bardzo a dzis cos takiego znalazlem http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-two-worlds/100516 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 yyy duzo dobre bym powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Ło. Wygląda kolorowo. W jedynke nie grałem, ale to chyba sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Dolozyli Scaleforma do UDK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/93?ch=1&sd=1 - wszystko wygląda obiecująco, tylko na napisy mnie przerażają. PCF - zróbcie w opcjach możliwość ich wyłączenia, lub chociaż zmiany na coś bardziej dyskretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 kompletnie nie rozumiem czego chcecie od tych napisów - są ekstra :] trochę Tarantinem zajeżdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 zostawcie napisy! bo nie kupie... ;) A tak na poważne to napisy dodają klimatu specyficznego i nie ruszałbym ich a opcja zmiany to jak się im zachce to można zrobić. Jedynie model laski mnie nie przekonuje, Jest bardzo męska. Chyba mi coś z włosami nie gra najbardziej, Takie jakieś mało kobiece, czoło jakieś wysokie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Nooo bomba nareszcie następca Painkillera :D nie mogę się doczekać :) Napisy są spoko przypominają mi się stare platformówki na żetony :) Wygląda miodnie. Nie marudzić laska jest ekstra, ja lobię takie chłopczyce :) bardziej kobiece można znaleźć w japońskich mmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_Hyde Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Miales na mysli w koreanskich mmo :] . Japonczycy w tym aspekcie kuleja :] . Co do napisow niech sobie beda . NIe wyglada na jakies przeszkadzacze . Mysle wrecz ,ze po jakims czasie gracz nawet na nie uwagi zwracac nie bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 jako ze macie tu zamalo bulletstorma to jeszcze zapodam linka do programu, duzo nowego futtagu z lvlu z trailera http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/93?ch=1&sd=1_hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 ribel juz to zlinkowal ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 niby postudiowalem posty ale ten link mi umknol o jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 niby postudiowalem posty ale ten link mi umknol o jejAle spamer-chwalipięta !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 no a jak :D sie gra sie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 a o tym, ze Burzuazja znalazla wydawce w postaci CDP bylo? http://www.cdprojekt.pl/news/5346/CD_Projekt_polskim_wydawca_gry_AfterfallInsanity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 o czadowo:) czyli jednak chlopaki zyja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi