Adek_CG Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 swietna pracka... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Liczyłem że mocniej auto podciągniesz, ale nie ma co narzekać bo praca jest naprawdę konkretna. :) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Oczywiście klasa mistrzowska. Jedno skromne pytanie: od kiedy to w amerykańskich samochdach kierownica jest po prawej stronie? Wersja australijska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Listopad 2006 Autor Share Napisano 16 Listopad 2006 Witam! :) dziekuje za konkretne przyjecie pracy w galerii! niesamowita ilosc odpowiedzi w tak krotkim czasie, teraz to jest 'kosa' :)! bylo warto sie postarac, Mysle ze kwestia ktora wersja lepsza to juz rzecz gustu, jezeli o mnie chodzi to od poczatku wiedzialem ze final ma byc w pelnym kolorze, wiec wersja druga powstala na zasadzie for fun/ciekawostki. Tekstury, roznie z tym bywalo - niektore robione od zera i nie uzywalem nawet tabletu - np. mapa brudu na szybie samochodu. Byly tez takie przy ktorych trzeba bylo malowac juz na zdjeciach, w tym przypadku uzylem tekstur z naszej CD z texturami jezeli chodzi o tekstury drewna na szopie, czasami uzywalem map dolaczonych do maxa 8. Niektore mapy pochodza ze zdjec ktore zrobilem sam, wystarczylo wyjsc z aparatem pare krokow obok firmy :), wszystkiego oczywiscie nie znalazlem/zrobilem sam - uciekalem wtedy do google. Zbita szyba jest zalatwiona modelem, tutaj uklon w strone PENdzla. Bardzo fajna i prosta technika ktora mi zdradzil, wiecej o niej w 'making-of' nad ktorym wlasnie pracuje. Jezeli o kolorystyke chodzi to cala moc ukryta jest w edycji krzywych w ps, od tego sie zaczyna, ew. poprawki to juz balans kolorow czy barwa/nasycenie, dobrze jest miec obrazek wyrenderowany na warstwach a do kazdego wazniejszego obiektu miec mape allpha. DOF?, brutalnie wykorzystam odpowiedz Gothama (mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko Gothamie) jeszcze z wipu: "Przydała by się jakaś głębia w obrazku (gdzie nie spojrzeć- wszystko wydaje się "pierwszym" planem)- kolorkiem, saturacją, intensywnością, ogólniejszymi plamami- no czym tam ci tylko przyjdzie do głowy- byle nie blurem." Z pozostalymi uwagami sie zgadzam i nie mam nic na swoja obrone bo macie racje :) Milo slyszec ze widzielibyscie prace w zlotej galerii :) poczekamy co na to Adek ;), front page na cgtalku - rok na to czekalem, obiecalem sobie po pracy 'sturmtiger' ze powalcze i wywalczylem! yeaah ! :) 145 lat na forum i zapomnialem o poprawnej nazwie tematu, ze szczescia lub zmeczenia :)... na razie tyle, jeszcze czekam na odpowiedzi od kilku portali czy umieszcza moja prace, jeszcze dajcie sie nacieszyc... dziekuje za Wasze komentarze w WIPe! najlepszego Pionier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Zaprawde, Pionier wielkim artysta jest :D Thx za odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empierz Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Gratuluje!! Dawno juz nie bylo tak dobrej pracy w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Praca srednia :) Nie bede oryginalny , calosc wykonana celujaco. Gratuluje swietnej pracki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 cudo, az sie dziwie, ze tego na rekomach nie bylo wczesniej, i by mi przemknela kolo nosa, nie no widizalem ja wczesniej na cgtalku, ale i tak jest boska, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru_w Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Hej :) Jak to mówią Grecy:"C'est magnifique" (no dobra może francuscy turyści w Grecji tak mówią :D), ale piknie to wyszło :). Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Chyba jako jedyny się wyłamę i napiszę, że wersja czarno biała bardziej mi się podoba, jakoś lepiej pasuje do klimatu "trupka" na odludziu ;) Świetna robota panowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Klimat fantastyczny, czuć ciepło tego słońca... Te wszystkie kolory... eh... Kiedy na to patrzę to jedno słowo ciśnie mi się na usta (ten klimat to sprawia) - Pixar. :) Współczuję tylko tym wszystkim posiadaczom LCD, że nie mogą zobaczyć tego piękna w całej okazałości. :* ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 jak dla mnie tak postakopaliptycznie, bardzo fajnie, dla mnie praca miesiaca, baa nawet powiem, ze kolorowa wersja do zlotej galerji sie kwalifikuje. Remedy- CRT rulezz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 Świetna pracka, widać że włożyliście dużo pracy w to, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 dla mnie kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 Kiedy na to patrzę to jedno słowo ciśnie mi się na usta (ten klimat to sprawia) - Pixar. :) lol :) dziekuje za frontpage :)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Rewelka Pionier :) Warto było powalczyć! A JAK! Wiedziałem, że na CGTalk wylądujesz na froncie a nie chciałeś w to uwierzyć :) No i masz! :D Gratulacje raz jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Piękne, naprawdę :) nie ma do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 oooooooooooooooooouuuuuuu ! http://forums.cgsociety.org/forumdisplay.php?f=121 mozna spelnic marzenie dwa razy za jednym szarpnieciem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 noooo gratulacje !! niewielu Polakom się to udało , dawaj dalej i skończ czołg - to będzie 2 awardzik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 wiedziałem że to tylko kwestia czasu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Gratuluje awarda. W pełni zasłużony. Powodzenia w przyszłych walkach z CG. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Rozgryzłem Pioniera - UFO mu pomaga. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 gratulacje za awarda na CG :) świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 gratuluje poządnej pracki i awarda na cg, nalezalo się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Gratsy Pionier Gratsy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 pozdrawiam i gratuluje...a nie mówiłem ze bedziesz sławny!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Pionier dziekuje za fajna tapetke na pulpit!!!! ***** jak by byla mozliwosc to nawet ********** poprostu super! Gratuluje ze spelniles swoje dwa marzenia!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 niesamowicie wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 nic dodac nic ujac... baaardzo fajna praca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 witam Making-Of: http://www.evermotion.org/index.php?unfold_exclusive=121&unfold=exclusive nie pytajcie czemu to wyglada tak jak wyglada, jakbyscie cos chcieli wiedziec to pytajcie tutaj, chetnie odpowiem na Wasze pytania, dzieki i pozdrawiam pionier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Pionier dzieki bardzo za Making-Of'a, teraz wiem ze to nie ufo Ci pomoglo ;-))) super praca pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 powiem tylko good work man :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Pionier po prostu klasa sama w sobie :) Brak słów, rewelacja!!! Ciekaw jestem co przygotujesz nastepnym razem, pracujesz juz nad czymś nowym? Powinieneś dostać całe niebo gwiazdek a nie tylko 5 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 rewelacja ;) pracę zaliczam do tych .. motywujących ;) i dzięki za wipka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Swietne, cudowne - nic innego nie moge powiedziec. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 witam nie pytajcie czemu to wyglada tak jak wyglada, Hehehe. Rygor korporacyjny? ;) Wygląda pro i dobrze - nie wszystko powinno się robić bez krawata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 świetnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Już wiem komu powinno się dać zlecenie na grafike do nowego fallout'a... WYSZŁO PIĘĘĘĘKNIEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oPoKa Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Wątek stary, ale ciekawość zwyciężyła. Czemu praca końcowa jest lustrzanym (prawie) odbiciem tej z okresu prod.? Rejestracja hamerykańska, a kiera po prawej? ;) Prywatny import? :) I czepnąłbym się cienia kierownicy na szybie, zostało po oryginalnym zdjęciu? Jednak tak czy owak, dla mnie to poziom nieosiągalny... wyrazy szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zacha Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 To jest nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daark Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Bardzo fajne obrazek ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 wow, nie widzialem tego wczesniej, swietne! czarno-biala wersja jeszcze ladniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeXX Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Nie no masakra normalnie. Fantastyczne to jest. Chciałbym chociaż po cześci tak umiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Odgrzebałam to i owo. Pozdrawiam. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Widziałem ostatnio tego Pontiaca na jakiejś fanowskiej stronie o fallout 3.^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Inspirujące... Naprawdę gratuluje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CyriaNa Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Świetne klimaty, to dopracowanie szczegółów. Miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangren Napisano 8 Maj 2009 Share Napisano 8 Maj 2009 Musze być nieoryginalny… praca świetna! ;D Słupsk pozdrawia! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaba711 Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Naprawdę świetna praca DK (Dębnica Kaszubska) dołączać się do pozdrowień :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi