Ania Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 skoro już wszyscy wstawiają do galerii to ja też praca zrobiona na bitwę Legenda głosi, że syrenka zasiedliła się w okolicach Warszawy, oczarowując pięknym śpiewem rybaków. Pewien zły kupiec złapał ją i uwięził w drewnianej chatce w lesie, chcąc później wystawiać na jarmarku za pieniądze. Lecz rybacy uwolnili syrenkę. Ona za to obiecała im, że zawsze będzie czuwać nad ich miastem. I do dziś czuwa z mieczem i tarczą nad Warszawą. model: wings3d render: max / vray tekstury i postprodukcja: corel / ps 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 piękna robota, nie śmiem nic więcej powiedzieć odemnie 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 bardzo ładna pracka :) otoczenie wygląda super, tylko tytułowa syrrenak wygląda jak zrobiona z modeliny. ogólnie bardzo ładnie Aniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 doskonałe w każdym calu :) nie ma się do czego przyczepić, można tylko podziwiać mam jedno pytani włosy wyglądają na 2d a są ? tak czy inaczej są świetne 5 stars :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 bardzo fajna scena, szczegolnie podobaja mi sie texturki :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 piknie, chciaz ja cały czas uważam ze poprzednie włosy były lepsze :P kolorystyka super, właściwie to juz chyba mozna gratulowac wygranej w bitwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 DonKichot - włosy 2d. Kreska - poprzednie w high res wyglądały jak makaron, nie mogłam zostawić. na wygraną raczej nie liczę, mam nadzieję że starczy na jakieś drugie - trzecie miejsce. acha chciałam się jeszcze spytać, czy ktoś jest zainteresowany making-ofem po polsku? jeśli będzie popyt to napiszę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 własnie ten makaron byl lepszy, no przynajmniej mi sie bardziej podobał. a o making-ofy to chyba pytac sie nie trzeba, zawsze są mile widziane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 acha chciałam się jeszcze spytać, czy ktoś jest zainteresowany making-ofem po polsku? jeśli będzie popyt to napiszę. ja bym sie zapisał z naciskiem na tekstury, sposób zróżnicowania itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 świetna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Aniu zawsze mnie zachwycasz swoimi prackami, bylbym wdzieczny za making-of, szczegolnie jezeli chodzi o diplace (chyba) oraz tą roślinke na zewnatrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 bardzo łądna praca. Fajny klmat wyszedł dzięki oświetleniu ;) a co do mykingofa to nawet nie wiem dlaczego pytasz ;) i jak wyżej głównie textury.. no i może prosty rigg :p (miałem z nim ostatnio trochę problemów) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 super:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 nie będę oryginalny :) rewelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 ...bajecznie Aniu;)) Pięknie nadałaś temu właśnie baśniowy klimat. Pozostaję pod ogromnym wrażeniem;) Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Bajkowy klimacik;-) Bajkowe wykonANIE;-) Baja;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 bardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Brawo Pani Aniu, pełen podziw. Prezentuje pani świetny warsztat. pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 bardzo ładnie - frontpejdż się należy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 no niezłe bajkowe ale chyba takie miało być śmieszna ryba;p w koszu i piękne kolory;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 bardzo ładne ,klimat super ... a i ciekawe na co ona patrzy :P pozdrawiam edit: w poszukiwaniu błędów ..hmm czemu tam po prawej [jak jest wejście] ,za kwiatkami jest rozmazane kompletnie? ale efekt powala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 pracka coll :), ale coś mi się okolice mostka syrenki niezbyt podobają, między piersiami jest krecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 ale coś mi się okolice mostka syrenki niezbyt podobają, między piersiami jest krecha. Ty zbereźniku Ty, gdzie jej zaglądasz?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 mhm, urocze, natomiast dziwne wydaje sie, ze na zewnatrz jest tak zolto, natomiast do srodka wpada swiatlo calkiem biale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 No ja śledziłem wątek w bitwie, więc co mogę dodać? Śliczne. Pięciogwiazdek dla ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 gratulacje ukonczenia pracy, jest w Twoim stylu, ktory ogolnie mimo kilku uwag mi sie podoba :) powodzenia w konkursie! serdecznosci pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 wow, a ta miska z woda rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Sielanka i dramat na jednym obrazku :) Tak basniowo. Swietne, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 widizialem kika dni temu chyba na 3dkingdom ale nie zobacyzlem, ze to twoja, gratulacje swietna pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 troszke dziwne ma piersi ;D pozatym 5gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 qrde bele. kolorystycznie rewelka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 bardzo dobra praca, pewnie do kilku rzeczy by sie mozna bylo przyczepic..., tylko po co ?, skoro calosc prezentuje sie swietnie, sczegolnie podaja mi sie to zroznicowane kolory ;), wiec jak by mial byc jakis making off to ja chetnie bym poczytal o oswietleniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Wiesz, co chcę napisać na temat twojej sceny :))) GENIALNE!!! Przechodzisz powoli samą siebie... hehe^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Witam, Ja jestem nowy na forum więc nie wiem czy moje zdanie będzie się liczyło, ale powiem, że praca jest po prostu rewelacyjna, genialna i jeszcze dużo by pisać. Jednakże zastanawia mnie czy ta syrenka to nie jest jakaś seryjna morderczyni :P przyjrzyjcie się tej pile, skąd te dziwne brązowo-czerwone plamy ? :P Do tego sznur, siekiera i jakaś zmaltretowana rybka ;) Ogólnie praca super :) Pozdrowienia, Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Solo - Wydaje mi sie ze to nie syrenka jest seryjna morderczynia, ale koles ktory ja wiezi... Hmm... Tak mysle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 ładna scenografia, ale sama syrenka jest brzydka, niedoskonałości modelu można ukryć np. światłem. może za wcześnie by się brać za modele kobiet? bo to jakby nie patrzeć - najwyższa poprzeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Na prawde fajna praca, moze dla mnie zbyt monochromatyczna. Kilka elementow jest na prawde super, jak deseczki, koszyk, miska itd, takie bardzo mile detale. Wszystko tu do siebie ladnie pasuje, pracka ma sens, jest przemyslana i po prostu ladna, choc czegos moim zdaniem jej brakuje, jakos nie jest dla mnie niesamowice super, swietna robota, ale czuc, ze stac Cie na jeszcze wiecej. Moze to ta kolorystyka, moze taki krotki plan, nie wiem. Podoba mi sie w kazdym razie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Chce zostac twoim pasierbem!! :) wspaniała robota.skad ty bierzesz takie pomysły.five stars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Jak zwykle Aniu. Pięknie wykonana praca. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 kolejna świetna praca w twoim wykonaniu,gratuluje:) najbardziej mi się podoba fragment gdzie jest pokazane wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Witam!! super!! hoc postac(ogolnie) odstaje od reszty wszystko 6+ i korona :D postac 4- :D:D woda w misce genialna :) pozdro i powodzenia w bitewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Aniu , dla mnie jesteś numero uno w tej galerii syrenka cudowna jedyne co bym zmienił to troszke powiekszył prodawki na piersiach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 super praca, sam pomysl jest trafiony i wykonanie na najwyzszymy poziomie, oswietlenie bardzo dobre no i te kolory, takie cieple, bajkowe, gratuluje wysmienitej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Ja po prostu nie mam pytań. Uważam, że robisz jedne z fajniejszych pracek 3D na tym forum (nie właczając wizek). Podejścei do tematu, tematyka, wykonanie, klimat, dusza.. bosko. Making of byłby cudownym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Wypasne: 5 stars ;) 6_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 super pracka, niemam do czego się przyczepić szczególnie podobają mi się shadery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi