Napisano 17 Czerwiec 200816 l Spoko, plan jest taki, by je wszystkie oskryptować :D LOLZ powodzenia. Do zobaczenia w 3008 ;)
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Porasz, Tobie to UK zdecydowanie szkodzi, bo ostatnio w postach nic tylko marudzisz :P Lepiej Ziła skończ ;)
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Empeck - lux to wygląda , strasznie podoba mi się to AO, wyszlo idealne, nie za słabe nie za mocne Wichur furak elegancki , skoro tak dobrze sie prezentuje buda to moze lampki tez powinien miec w 3d a nie fotowe?
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Dzięki mario, ale to nie jest docelowe ao, tylko taki render pod publikę ;)
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Wichur furak elegancki , skoro tak dobrze sie prezentuje buda to moze lampki tez powinien miec w 3d a nie fotowe? dzięki ;-) a lampy są 3D ale tego a nie widac:)
Napisano 1 Lipiec 200816 l taki dzisiejszy paro godzinny "speedek" , baza mudboxowa, miał być vampyrek, później murzenk bambo, a finalnie take coś wyszło ;) wersja rozszerzona ;) http://img123.imageshack.us/img123/6369/69218359fc2.jpg http://img123.imageshack.us/img123/1744/57834246ma0.jpg jak przesadzialem z wielkością to pisać sie zmniejszy :o) obrót 360 http://rapidshare.com/files/126602047/baniak.rar.html] Edytowane 2 Lipiec 200816 l przez Marioza
Napisano 1 Lipiec 200816 l Afro-vampir świetny :) ale zdaje się że zapomniałeś zrobić fakturki na ustach bo są gładkie jak pupcia 70 letniej babci :D Edit Please wywal ten okropny tekst bo kłuje w oczy :D
Napisano 2 Lipiec 200816 l dzięki ;) Ex3 nie zapomnialem, po prostu juz mi sie nie chcialo, nie wiem jak wygląda pupa 70 letniej łani ale chyba gładka nie jest :D to raczje moze chodzilo Ci o niemowlaka pupe? zreszta usta to pikus wiekszy gil jest na uszach ale jakos nikomu to nie przeszkadza mnie też :D, speed zamkniety nic juz przy nim nie grzebe zostaj jak jest, robimy następnego Literki zmieniłem bo faktycznie jarmark a nie mialem zadnych pod ręką jak skladalem to do kupy
Napisano 3 Lipiec 200816 l Fajny speed donMario :) ledyr - *** z mapowaniem jak tekstura była tweekowana w bodypaincie albo innym zapplinku ;)
Napisano 4 Lipiec 200816 l ledyr thx, seamy to nie problem zawsze je zamalowuje tak jak Tomala napisał BP i już :) Tomala thx
Napisano 8 Lipiec 200816 l Witam, dłubane w wolnych chwilach, "zainspirowane" po czesci video tutem o robieniu takiego assteu na 3dtotal.com :) [/url]
Napisano 8 Lipiec 200816 l Very najs ale wydaje mi się że beton za bardzo się świeci a zielona farba (prawdopodobnie olejna) za mało ;)
Napisano 12 Lipiec 200816 l Freedom Fighter narazie utknął gdzies na dysku, trza by sie za niego zabrac dalej ;) DethSavage swietne niemal jak ze zródłowego tutak zdaje sie http://eat3d.com/training/pillar/samples/dvd/pillar_sampledvd.html a tu ode mnie
Napisano 12 Lipiec 200816 l świetna robota... mam zastrzeżenia jedynie do nosa, czy nie jest on zbytnio idealny??? Mam wrażenie że jest zbytnio sztuczny...
Napisano 12 Lipiec 200816 l Technicznie super, ale wydaje mi się, że ma w sobie coś z faceta, i długie rzęsy tego nie zmienią :) Edytowane 12 Lipiec 200816 l przez Kuba
Napisano 21 Lipiec 200816 l jo panowie, dawno nic nie zapodawalem wiec tutaj jakas pierdolka robiona 3 lata temu,nigdy neistety nie ujzy swiatla dziennego, przepalilem i otexilem Bieloon wymodelowal cos widze ze sie skupilem na torsie i nie doswietlilem butow ani majt ale poprawie se kiedys :D Edytowane 1 Sierpień 200816 l przez Hatred
Napisano 22 Lipiec 200816 l ha zarabiaszczo :-) hmm czy Ty sie ostanio z Klickiem przypadkiem nie widziles ;D Edytowane 22 Lipiec 200816 l przez Matys
Napisano 22 Lipiec 200816 l Haaaaaaaaa! Klicor! Faktycznie! Spoko czoko modelik, tylko mi się dwie rzeczy mało podobają: skintone wygląda jednolicie trochę (jakoś tak płasko) i głowa jakaś taka strasznie owalna, ani jednego kanta, nic nie odstaje, trochę jakby relaxem potraktowana. Rozumiem, że to taki tłuścioszek-miluszek. Może takie ujęcie z tą głową.
Napisano 22 Lipiec 200816 l Jak na takiego byka to klata chyba za płaska :P bo on brzuch rozwijal :D moze i owalny trochu :P ma juz swoje lata :D ale ty za komenty
Napisano 22 Lipiec 200816 l Jeeez hatred ale archiwum tutaj zapodajesz. Bys pokazal cos swiezego a nie ... A cycki ma plaskie zgadzam sie ;)
Napisano 23 Lipiec 200816 l te te wlasnie sie kapnelem ze nie wlaczylem normalek w renderingu wiec updajtowalem fote :D moze juz nie wyglada tak plasko :D dobra ide na wodke :D
Napisano 26 Lipiec 200816 l myślałem ż eto prawdziwa palma !! Levus dał byś sobie jakiś limit a nie... takie marnotrawstwo trisów :/ ale i tak miazga. Robiłeś to na warstwach rozumiem? bo pewnie ram wysysa cały. No i nie wiem czy tekstury nie za duże jak na game art :D Edit: Pozwoliłem sobie zaszaleć i zrobić moją interpretację :P a oto mój NextGen :D Lipna tekstura i kokos kwadratowy ale co tam :D Edytowane 27 Lipiec 200816 l przez Creator
Napisano 27 Lipiec 200816 l widzę że ostry Levus bash ;) To też się dołączę - chyba więcej czasu zajeło zrobienie tego screena i posklejanie go w Photosklepie niż samo wykonanie modelu ;) No ale fajna palemka :] Aaaa, tak swoją drogą to nie wiem czy wiecie, ale najlepiej sprzedającą się obecnie konsolą jest.... Nintendo DS! ;) Więc jednak low poly żyje i długo jeszcze w zapomnienie nie odejdzie ;) I bez jaj. edit-> ;) Levusa palma sporo lepsza - lepiej wywazone kolory, u Creatora robi się ostry kontrast zielony - czerwony, bardziej efektywna uvka - przy drugiej palmie liscie nosza wyrazne znamiona pixioliozy, a to jest element najbardziej rzucajacy się w oczy (a nie pień) I tekstura po prostu jakoś lepsza... No ale na plus u Creatora jest o połowe mniej trisów przy prawie takim samym wyglądzie geo. Czyli mogłeś gdzieś tam jeszcze przyciąć Levus :) Edytowane 27 Lipiec 200816 l przez arcade
Napisano 27 Lipiec 200816 l Goście z Cryteka coś wspominali o tym że w Warhead ma być całkowicie nowa dżungla no i wyjaśnia się przy okazji to dlaczego będzie mial mniejsze wymagania:D
Napisano 27 Lipiec 200816 l he, no jak to drastycznie zmieni polycount to ja bym jednak dwa kokosy wywalił ;) Dużo w wyglądzie modelu to nie zmieni. NDSa bardzo polecam jak lubisz takie lajtowe, proste i przyjemne gierki. W sumie to teraz na DSie najwięcej pocinam, a XBox360 się kurzy hehehe. Z ciekawostek jeszcze dodam że drugą pod względem sprzedarzy jest Nintendo Wii, którego bebechy to podrasowane bebechy Game Cuba - czyli next geny to nie wszystko ;)
Napisano 1 Sierpień 200816 l a tu kolejny renderek starocia Edytowane 6 Sierpień 200816 l przez Hatred
Napisano 4 Sierpień 200816 l hehe no co przeciez nie wyrenderuje filmow ktore ogladalem przez ostatnie 2 lata :D albo mojego prista full vengefull merciless gladiator :D
Napisano 4 Sierpień 200816 l a czemu nie ?:D poka ze no Krzysztofie flata texy proosze tak btw - >jakies cos ten tego w piatek moze ?
Napisano 4 Sierpień 200816 l flata to na privie ci posle :P, a co do pt to lipa w wawie przez najblizsze 3tygodnie siedze zdaje sie, a tu nastepny brzydal, Edytowane 6 Sierpień 200816 l przez Hatred
Napisano 4 Sierpień 200816 l broda i zmarszczki kozackie. zeby chyba przesadziles, a dziasla nie takie.. ale wiesz jaka ja lama co to sie nei zna wogole
Napisano 4 Sierpień 200816 l do portfolia :D a dziasla :D nie kce mi sie tego zmieniac stare to nie tykam sie :D moze duzo "miensa" jadl :D
Napisano 4 Sierpień 200816 l Ładne uzębienie, parodontoza aż świszczy :) Bardzo fajnie wyszły Ci włosy.