Por@szek Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Spoko, plan jest taki, by je wszystkie oskryptować :D LOLZ powodzenia. Do zobaczenia w 3008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Porasz, Tobie to UK zdecydowanie szkodzi, bo ostatnio w postach nic tylko marudzisz :P Lepiej Ziła skończ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Empeck - lux to wygląda , strasznie podoba mi się to AO, wyszlo idealne, nie za słabe nie za mocne Wichur furak elegancki , skoro tak dobrze sie prezentuje buda to moze lampki tez powinien miec w 3d a nie fotowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Dzięki mario, ale to nie jest docelowe ao, tylko taki render pod publikę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Wichur furak elegancki , skoro tak dobrze sie prezentuje buda to moze lampki tez powinien miec w 3d a nie fotowe? dzięki ;-) a lampy są 3D ale tego a nie widac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 (edytowane) taki dzisiejszy paro godzinny "speedek" , baza mudboxowa, miał być vampyrek, później murzenk bambo, a finalnie take coś wyszło ;) wersja rozszerzona ;) http://img123.imageshack.us/img123/6369/69218359fc2.jpg http://img123.imageshack.us/img123/1744/57834246ma0.jpg jak przesadzialem z wielkością to pisać sie zmniejszy :o) obrót 360 http://rapidshare.com/files/126602047/baniak.rar.html] Edytowane 2 Lipiec 2008 przez Marioza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 rewelka :) jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 O kurde, niezły "speedek" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 O cool, wlasnie mi brakowalo keczupu do kanapki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Afro-vampir świetny :) ale zdaje się że zapomniałeś zrobić fakturki na ustach bo są gładkie jak pupcia 70 letniej babci :D Edit Please wywal ten okropny tekst bo kłuje w oczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 dzięki ;) Ex3 nie zapomnialem, po prostu juz mi sie nie chcialo, nie wiem jak wygląda pupa 70 letniej łani ale chyba gładka nie jest :D to raczje moze chodzilo Ci o niemowlaka pupe? zreszta usta to pikus wiekszy gil jest na uszach ale jakos nikomu to nie przeszkadza mnie też :D, speed zamkniety nic juz przy nim nie grzebe zostaj jak jest, robimy następnego Literki zmieniłem bo faktycznie jarmark a nie mialem zadnych pod ręką jak skladalem to do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 rewelka :) Mario jak tyś to zmapował ze nie ma seamów na włosach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Fajny speed donMario :) ledyr - *** z mapowaniem jak tekstura była tweekowana w bodypaincie albo innym zapplinku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 ledyr thx, seamy to nie problem zawsze je zamalowuje tak jak Tomala napisał BP i już :) Tomala thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 donMario, wszystko super cudownie ale co z Chargerem?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziudziu Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Witam, dłubane w wolnych chwilach, "zainspirowane" po czesci video tutem o robieniu takiego assteu na 3dtotal.com :) [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Very najs ale wydaje mi się że beton za bardzo się świeci a zielona farba (prawdopodobnie olejna) za mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Freedom Fighter narazie utknął gdzies na dysku, trza by sie za niego zabrac dalej ;) DethSavage swietne niemal jak ze zródłowego tutak zdaje sie http://eat3d.com/training/pillar/samples/dvd/pillar_sampledvd.html a tu ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 świetna robota... mam zastrzeżenia jedynie do nosa, czy nie jest on zbytnio idealny??? Mam wrażenie że jest zbytnio sztuczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 (edytowane) Technicznie super, ale wydaje mi się, że ma w sobie coś z faceta, i długie rzęsy tego nie zmienią :) Edytowane 12 Lipiec 2008 przez Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 czemu ona płacze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 (edytowane) jo panowie, dawno nic nie zapodawalem wiec tutaj jakas pierdolka robiona 3 lata temu,nigdy neistety nie ujzy swiatla dziennego, przepalilem i otexilem Bieloon wymodelowal cos widze ze sie skupilem na torsie i nie doswietlilem butow ani majt ale poprawie se kiedys :D Edytowane 1 Sierpień 2008 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 (edytowane) ha zarabiaszczo :-) hmm czy Ty sie ostanio z Klickiem przypadkiem nie widziles ;D Edytowane 22 Lipiec 2008 przez Matys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Jak na takiego byka to klata chyba za płaska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Haaaaaaaaa! Klicor! Faktycznie! Spoko czoko modelik, tylko mi się dwie rzeczy mało podobają: skintone wygląda jednolicie trochę (jakoś tak płasko) i głowa jakaś taka strasznie owalna, ani jednego kanta, nic nie odstaje, trochę jakby relaxem potraktowana. Rozumiem, że to taki tłuścioszek-miluszek. Może takie ujęcie z tą głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Jak na takiego byka to klata chyba za płaska :P bo on brzuch rozwijal :D moze i owalny trochu :P ma juz swoje lata :D ale ty za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Jeeez hatred ale archiwum tutaj zapodajesz. Bys pokazal cos swiezego a nie ... A cycki ma plaskie zgadzam sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 wypasik ten Bokser ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Hatred bardzo fajny modelik, warto by go kiedyś zobaczyć w akcji... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 te te wlasnie sie kapnelem ze nie wlaczylem normalek w renderingu wiec updajtowalem fote :D moze juz nie wyglada tak plasko :D dobra ide na wodke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) :D Edytowane 25 Lipiec 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 jestem pod wrażniem Levus :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Pokaż screena z Zbrusha ze sculptem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Levus Bogiem next-genu ;D, pokaż jak wyglada bez normalek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 (edytowane) myślałem ż eto prawdziwa palma !! Levus dał byś sobie jakiś limit a nie... takie marnotrawstwo trisów :/ ale i tak miazga. Robiłeś to na warstwach rozumiem? bo pewnie ram wysysa cały. No i nie wiem czy tekstury nie za duże jak na game art :D Edit: Pozwoliłem sobie zaszaleć i zrobić moją interpretację :P a oto mój NextGen :D Lipna tekstura i kokos kwadratowy ale co tam :D Edytowane 27 Lipiec 2008 przez Creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 (edytowane) widzę że ostry Levus bash ;) To też się dołączę - chyba więcej czasu zajeło zrobienie tego screena i posklejanie go w Photosklepie niż samo wykonanie modelu ;) No ale fajna palemka :] Aaaa, tak swoją drogą to nie wiem czy wiecie, ale najlepiej sprzedającą się obecnie konsolą jest.... Nintendo DS! ;) Więc jednak low poly żyje i długo jeszcze w zapomnienie nie odejdzie ;) I bez jaj. edit-> ;) Levusa palma sporo lepsza - lepiej wywazone kolory, u Creatora robi się ostry kontrast zielony - czerwony, bardziej efektywna uvka - przy drugiej palmie liscie nosza wyrazne znamiona pixioliozy, a to jest element najbardziej rzucajacy się w oczy (a nie pień) I tekstura po prostu jakoś lepsza... No ale na plus u Creatora jest o połowe mniej trisów przy prawie takim samym wyglądzie geo. Czyli mogłeś gdzieś tam jeszcze przyciąć Levus :) Edytowane 27 Lipiec 2008 przez arcade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Goście z Cryteka coś wspominali o tym że w Warhead ma być całkowicie nowa dżungla no i wyjaśnia się przy okazji to dlaczego będzie mial mniejsze wymagania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 U mnie są 3 kokosy. A DS-a to sam mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 he, no jak to drastycznie zmieni polycount to ja bym jednak dwa kokosy wywalił ;) Dużo w wyglądzie modelu to nie zmieni. NDSa bardzo polecam jak lubisz takie lajtowe, proste i przyjemne gierki. W sumie to teraz na DSie najwięcej pocinam, a XBox360 się kurzy hehehe. Z ciekawostek jeszcze dodam że drugą pod względem sprzedarzy jest Nintendo Wii, którego bebechy to podrasowane bebechy Game Cuba - czyli next geny to nie wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 (edytowane) a tu kolejny renderek starocia Edytowane 6 Sierpień 2008 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 niezłe niezłe :) na oczach można by chyba zaoszczędzić jeszcze trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Meh starocie gowowe ;O +13 do odgrzewania kotleta :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 hehe no co przeciez nie wyrenderuje filmow ktore ogladalem przez ostatnie 2 lata :D albo mojego prista full vengefull merciless gladiator :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 a czemu nie ?:D poka ze no Krzysztofie flata texy proosze tak btw - >jakies cos ten tego w piatek moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 (edytowane) flata to na privie ci posle :P, a co do pt to lipa w wawie przez najblizsze 3tygodnie siedze zdaje sie, a tu nastepny brzydal, Edytowane 6 Sierpień 2008 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 broda i zmarszczki kozackie. zeby chyba przesadziles, a dziasla nie takie.. ale wiesz jaka ja lama co to sie nei zna wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Hatred, do czego te gęby? świetne są :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 do portfolia :D a dziasla :D nie kce mi sie tego zmieniac stare to nie tykam sie :D moze duzo "miensa" jadl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 wypas ta geba ostatnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Ładne uzębienie, parodontoza aż świszczy :) Bardzo fajnie wyszły Ci włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi