zagloowka Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 co to ma być za domek? a ten potworek świetny tylko jakoś ta podstawka mi nie pasuje (wygląda jak figurka do młotka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 (edytowane) Advanced power armour podejscie 5 ;) raczej nie zamierzam robić nic wiecej niż hełm E: teraz widac? Edytowane 23 Listopad 2008 przez Eric_Draven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Gdzie ten armor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 pochwalisz sie siata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 dla siatkożerców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Oj miło na coś takiego popatrzeć po tych dziwnych falloutowotrzecich PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 bryła maski przyjemna planujesz jeszcze jakiś detal na normalmapce czy reszta spec i color? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 plan jest taki żeby podmienić tego potworka jaki zafundowała nam Bethesta. Może jeszcze coś dodam, Nie mam tabletu a myszkowanie przypomina prace w rękawicach bokserskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Czyli nie jestem jedynym który myśli o podmiance PA w FO3 :P Ale póki brak construction seta chiba ciężko będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Nie jest zbyt aerodynamiczna ta maska? Taka smukła rozciągnięta? Może kąt taki albo perspektywa?? Wyciągnąłem stary model i się wydurniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Łał! Świetny, skończ go koniecznie (i dorób mu conieco sprzętu) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 nom...Levus...jaki polycount to Twoje dziecko ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2008 Autor Share Napisano 24 Listopad 2008 Levus Levus super postep na tych texach masakra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Wyciągnąłem stary model i się wydurniam... Bez żartów tutaj Levus! pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Maks bardzo fajna. a główka rewelacja, Levus mógłbyś ją pokazać z bliska? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 ładnie... fajnie koleś wygląda z profilu... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 A dzięki dzięki:) Oto siata, jak pisałem model jest dość stary, nawet bardzo stary... Kuba: dam zbliżenie jak wrócę z roboty. I nie jestem pewien czt skończe, tak sobie dłubałem dla jaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 proponował bym skończyć, bo warto... a model jest klimatyczny, więc jak dojdzie reszta to będzie miodzio... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 (edytowane) floo, no zobacze, mam inne zajęcia teraz:/ a tymczasem sdk z polycountu, model by Japhir: (320tri, 256 tex) EDIT: jesio jedno SDK, tym razem model by ScoobyDoofus: Edytowane 28 Listopad 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 (edytowane) jakis taki wywietrznik :D Edytowane 10 Grudzień 2008 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Hatred do jakiej to jest gry? ile to ma poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 z tego to chyba normalna bedzie palona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 ładny aset nawet ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_Pawcik Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Sculpty w blenderze ( początki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 (edytowane) nom to hi poly, a raczej jego poczatek, a do gry to nie powiem :P hehe trenuje se modelowanie hi poly enviromentu (cztaj duzo kwadratow w kolkach w kwadratach) :D edit: Kubi ty tam sie nie podlizuj bo wiadomo ze to sraka ale obserwojesz wlasnie narodziny modelarza :D :P uratuje to texturka :P Edytowane 10 Grudzień 2008 przez Hatred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 no dobra Krzysiu, "ale, słabe to" było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 ale mamy tu taki forumowy romans widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 od czasu, do czasu, trzeba rzucić spamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 no postow to ty nabiles :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 Ahhh te dzieci tylko spamowac by chcialy. Aaaa i Krzysiu envi to nie kwadrat w kolku z kwadratem ... a gdzie milosc do krzyzykow i kresek?? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 cos obrazki el_Pawcika i Hatreda sie nie wyswietlają ale i tak lewus rządzisz tu widze !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 e tam, tak sobie mazałem... Ale przy okazji przyspoiluję i powiem, że szykuję skromny showcase;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 główki główkami ale ludziki rowniez wymiatają a moze nawet bardziej hehe, dajesz ten skromny showcase bo teraz to smaka narobiłeś :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 No może w tym tygodniu się zbiorę i porobię screeny jakieś.. Ostro zarobiony jestem w steampunku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Takie przedświąteczne pierdółki - wrzucam, bo akurat musiałem zrobić screeny: Niestety za mało czasu, żeby zrobić to dobrze, ale tragedii też chyba nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 M@Ti łopata też jako broń??? ;P pokaż texturki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Aj, nie zgrałem. Pokażę po świętach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 M@TI--> siekierka taka bardzo srednia texturki raczej bardzo przecietne(np. te czerwno miejsca sa baaardzo slabe puste itp. drewno tex bez dealu takie nijakie ) tri tez moglo by byc mniej bo jak widze jest prare ciec ktorych nie widac :) to samo ze szpadlem/lopata jaki rozmiar tex? ale ogolnie spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Cholera, nie pamiętam - nie spodziewałem się jakiegokolwiek odzewu - nigdy nic nie piszecie :P nielot > tak, jak mówiłem, spieszyłem się, a ja niestety do najszybszych nie należę. Całą teksturę siekierki trzeba by jeszcze przemalować - podrapać, dodać rysy, zacieki i zabrudzenia rys drewna. Teraz jak tak patrzę to widzę, że ze dwa loopy można by jeszcze usunąć, bo są niepotrzebne. Na szpadlu to samo z drewnem + loopik na dolnej części do wywalenia. MP5 jako tako - z siaty w ogóle nie jestem zadowolony, ale przynajmniej wygląda. Właśnie zauważyłem, że mapowanie na tłumiku mi się chyba omsknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Szpadel najbardziej mi się podoba, aczkolwiek jak sam zauważyłeś można by go jeszcze przyciąć w paru miejscach bez utraty kształtu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 ja bym dodał raczej, bo taki ostry ten szpadel. np zwieńczenie ma kupe trisów, a sama szufla 3 na krzyż. Na począku specyfikacja projektu, założenia, potem robienie wodotrysków. ;-) siekiera bardzo spoko i mp5 fajnie, szpadel lipa;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 taka świąteczna pierdułka. still WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Świetna giwera, jedziesz z jakiegoś konceptu? Głowa którą męczyłem jakiś czas temu, w wolnych chwilach od wolnych chwil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 troche tak: teksuta idzie Ci dobrze. Nie pooba mi sie topologia i kształt ust. Wyglądają jak wyciągniete w przód. Pokaż coś z boku. a do tekstury przydało by sie wiecej koloru, maźnij gdzieniegdzie różowym i niebieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Eric> giwerka daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 M@Ti fajne modeliki to do czegos konkretnego czy dla siebie? Kuba ogolnie cool ale trochu zbyt low resowy bump i kolor, te ciemne krechy pod oczami tez są zbędne no i moze trzeba by podkęrci normala bo sie chyba troche spłaszczył przez tego bumpa Eric_Draven łądny skriniak , to z utka? do tej pory cos nie moge sie zabrac za rozkminienie jak sie wstawia postaci i inne podobne modele jak bronie , a tyle sie tego nawzucałem do ut2004 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Mario to tylko Blender. Nareszcie sie w materiałach połapałem, Wcześniej robiłem screeny w max'ie chociaż cały model w Blenderze wykonany ;) dbry pro, spróbuj ;) Przy odrobinie zacięcia można fajną realtimową prezentacje zrobić i wyeksportować do exe'ka do odpalenia na innym kompie. to też może sie czasem przydać. Jak wyczaje jak to robić to sie skrobnie jakiś mini tutorial czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Eric_Crawen - Jeśli chodzi Ci o prostą prezentację modelu tak jak poruszanie kamerą w okół odtworzenie jakieś animacji itp to to łatwe jest, troche pogrzebać w logice i gotowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Eric_Draven no to ładną zmyle szczeliłes bylem przekonany ze to skrin juz z ut bądz inne gry gdzie wsadziłes tą giwere, to ciekawe co piszesz o blenderze i tej real timowej preztacji w exe, obsługuje to normal mapy ? jak by co to reflektuje na takiego tuta lub wiecej info na ten temat bo zaciekawiło mnie to tym bardziej ze skrinik wygląda bombastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 donMario - normal mapy obsługuje ;) Game engine też z tym śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi