KLICEK Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 witam postanowilem wziac udział, bo bitwa to fajna sprawa i jedyna okazja zeby zrobic cos dla siebie. concept : postaram sie za jakis czas cos wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 o lol :D witam w Bitwie i powodzenia Klicek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Już jest spore. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 boski koncept :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 gruuuuube ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 Dzieki chlopaki ! ciesze się ze wam sie podoba. Wrzucam pierwszy upd hope you like it ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Witam. Jak zwykle swietnie sie zaczyna, nosek i usta sa rewelacyjne, uszy mi troszke nie pasuja szczególnie miejsce zrostu z głowa, teraz wyglada to tak jak by nagle wybily sie z czaszki, i chyba sa minimalnie za długie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Główka super, podobnie jak koncept xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 HA ! Klicek :) jednak wzieles udzial superos :). Concept rox ^^ ! Fejs jest bardzo fajny :) zwyczajowo :D. Czekamy na wiecej panie duze M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 slodkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 no Klicek, jednak się zdecydowałeś ;) Pwodzenia, model jest sweet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 No i po wszystkim. Chłopaki pakujemy manatki i do domciu właśnie zaczął bitwę wymiatacz, czyli że nie mamy tu czego szukać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 oj nie przesadzaj, napisz do jury ze oddasz im czesc nagrod i powinno wystarczyc :) Oj klicek, znowu musze ci podziekowac, jak popatrzylem sie na twoją główke to juz wiem co mi tak strasznie nie pasuje z ustami w mojej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Przerąbane - KLICEK w BItwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIZjoner Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Nie znam tego Pana :) Chociaz po tym co slysze - jest zle :) Ale nic takie nie motywuje jak dobra konkurecja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 ja nadal wszystkim daje rowne szanse i milo, ze sie Klicek dolacza :D ps... narazie to dla mnie to stworzenie wyglada przebiegle [jak pixie!] a nie slodko - ja bym sie nie nabrala ;) popraw ksztalt gornej czesci glowy - troche kwadratowa jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Klicek robi ale znajac jego to nie wrzuci tego do ankiety!Chociaz...chyba nagrody go zmotuwyja!Jak wygra to pewnie sprzeda tablet i kupi sobie wkoncu nowa myszke! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 nie martwcie się klicek teraz bedzie robił wszystko lewą ręką więc macie nadal szanse ;-))) a tak całkiem serio to klicek popraw głowkę tak jak to napisała pani z kanady Intervain ale i tak widać duze podobieństwo z konceptu ;-))) powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 no i bardzo fajnie, mógłbys delikatnie dopracować szkic(kolorki) i w bitwie 2D miałbyś bardzo duże szanse :D jak już wygrasz tego Zbrusha 3 to czekam na tutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 KLICEK zapodaj siatkę, proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Witam!! super ze bierzesz udzial :) glowka super :) takze prosze o siateczke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 Dzieki chlopaki i miłe Panie:) Magdo - głowę na pewno jeszcze postaram się poprawić zobaczymy jak to wyjdzie :) Mirach - jeszcze wrzucę siatkę mam nadzieje ze pomoze :) _Kuba_ i Nielot : siatka w drodze :) jeszcze nie jest za dobrze, postaram sie poprawic Pionier - dzieki :D Simple_man, SoAd - przesadzacie :) każdy ma szanse na wygrana, liczy się pomysl :) w takich bitwach i przy tak zacnym jury to się najbardziej liczy :) jeszcze raz dzieki :) niestety nie domodelowalem narazie nic, moze pozniejszym wieczorem cos skrobne, narazie test szejdera + proba zrobienia fryzury, chcialbym jej zrobic takie nastorczone wloski, narazie wlosy robione furem wiec nie mam za duzej kontroli nad wlosami, ostateczne wlosy wyrenderuje hairem. Rewelacji nie ma, ale postanowiłem ze będę dawał maksymalną ilość updejtow, jeżeli będzie to tylko możliwe. siatka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 malo ci jeszcze nagrod:P no no przynajmniej zlota galeria sie powiekszy. powodzenia oczywiscie. pzdr btw. wlosy kiepskie, model dobry, niewiem czy juz robiles tutek (tyle ich bylo..) o tym shaderze skory - robiles? :P jestem ciekawy bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Widzę, że ogniście zaczynasz:p Fajny shaderek! Powodzenia! (Hm, a właściwie wytrwałości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIZjoner Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Furby ( chyba tak to sie pisze ) :) Zapoznałem sie z dorobkiem tego Pana i mowie kategoryczne NIE :D NIE dla takiej pracy :) Do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 :cool: :D LOL wyglada jak te plastikow trole z kolorowa glowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 hehehe no dokladnie mialem to samo skojarzenie co Intervain :) twarzyczka bardzo fajna, jedynie powieki bym mu troche przymknal, czym renderowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Właśnie zauważyłem, że łączenie nosa z ustami wygląda dziwnie. Mało płynnie.. No chyba, że od frontu tak to wygląda. Spod noska wychodzą dwa "paseczki" które nie idą tak jak trzeba zdaję się... (no co, trza się czepić czegoś:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 nos jest spoko, bardziej bym się czepnął łuków brwiowych - zrób bardziej urozmaicone :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 No nos tak, ale to pod nosem:/ Właściwie to poka pan rzuty i 3/4:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIZjoner Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 W celu zmiany fryzury polecam udanie sie do fryzjera i ścięcie tych odrostów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Za bardzo odbiegłeś od konceptu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 Dzieki chlopaki i panie za feedback :D Empeck- hehe sorry postaram sie poprawić to i owo :) Co do wygladu do tej figurki qrcze bede musial niestety to cos poprawic, bo niechcialem zeby tak wygladala ;/ maly updejt wlosow, ostatecznie fryzura bedzie inna (mam nadzieje hehe), postaram się też poprawic geometrie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 no to po japkach, mozna się zawijać jak ten Pan bierze udział w bitwie :) pierwszy render najsympatyczniejszy, pomarańczowe włosy też fajne, czemu zmieniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 pomaranczowe/zolte wlosy byly ciekawsze - te ostatnie wygladaja jak wata szklana... i niebardzo mi sie podoba, ze tak duzo z nich ma taka sama dlugosc... - sorry, ze siem tak czepiam ale CG wlosy to moja obsesja LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 Magdo nie ma sprawy :) mi to nie przeszkadza, a Twoja opinia jest dla mnie wazna jak z reszta wszystkich tutaj. Spoko jeszcze pokombinuję, mam tam taki zamysl na fryzurkę, chcialem zrobić wlosy dlugie takie rozwalone po calej glowie, bardzo blond ;) _Kreska_ dzięki hehe kombinuje, bo uważam ze zawsze moze być lepiej,a niekiedy z testów fajne rzeczy wychodza :) Zapisuje sobie to wtedy z odpowiednia nazwa i na końcu wybieram najlepsze, najbardziej pasujące do sceny, pomocne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 a mi przypomina takiego jakiegoś...hm, były takie stworki jakies takie..breloczki? hm niewazne...te uszy nadają mu takiego hm, podstępnego wyglądu nie wiem moze tak mialo być? tak czy siak gud lak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 a mi przypomina takiego jakiegoś...hm, były takie stworki jakies takie..breloczki? trola :) ? - takiego :D http://sydlexia.com/imagesandstuff/spring/troll.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 ok zmieniam fryzure ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NCdeIgnis Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Mnie osobiscie ta fryzura jak najbardziej pasuje:) troszke przypomina mi postacie z Arthur and Invisibles ( http://www.arthur-movie.com/ ) :] lubie takie baśniowe klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Marzec 2007 Autor Share Napisano 25 Marzec 2007 ło :D dzieki za super inspiracje tego było mi trzeba, genialne ! wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NCdeIgnis Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 hehe;) nie ma sprawy ... Ciesze sie , ze pomogłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 ok mini updejt troche nadgonilem, ale niewrzucalem narazie, teraz wrzuce postaram sie jeszcze jakos to dokonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 nosz madafaker jestes !! swietnie-siatka plis :D zmarszczki kolo krocza dalbym troche lagodniejsze :) nie tak ostre :) aha i prosze o jakies zblizenia np. na kurtke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 nono, zacny modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 fantastycznie, stylowa postać i przyłączam sie do prośby nielota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 no postac swietna, przylaczam sie do prosb o siatke i jakies zblirzenia na postac, KLICEK na maxa sie przerzuciles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Hej fajnie ze sie wam podoba mainen liben misiakens :) duzo pomogla mi tamta strona co dał NCdeIgnis - po prostu trafila w 10 :) te białe cos na kurteczce to listki ;) jeszcze przedemna duzo pracy, ale mysle ze poczatek mam juz zrobiony. Caly czas mysle czy zrobic kwadratowa siatke + zbrush, czy normalnie wymodelowac. Adek_CG - tak tym razem ta postac to max, chce upiec 2 pieczenie na jednym ogniu i w wolnych chwilach modeluje ta postac za pomoca spacepilota + 3dsmax zeby było co w receznji pokazac o;) zblizenie : siatkens: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 kawał niezłej roboty:) buty mi sięnie podobają .. :) takie clown-owate Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 Hej Krzychu dzieki :) Leru mi podmalowal propozycje fryzurki co myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi