Lucek Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Omfg....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Chyba najfajniejszy short jaki widziałem ;D [+18] Big Bad Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Wyrwało mi kapcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 [+18] Derby Łodzi 14.08.2009 i kreatywność kibiców Widzewa :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 [+18] Derby Łodzi 14.08.2009 i kreatywność kibiców Widzewa :) pzdr. nagroda sezonu za oprawę. obśmiałem się na dzikusa, chociaż nie lubię i widzewa i łksu. ale pojazd mistrzowy. chociaż w wykonaniu trochę prymitywny, to jednak do tej pory nikt tego nie sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 gdy nudzi sie w korku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 http://di.com.pl/informacje/galeria,28383,3520.html - Microsoft Polska zamienił czarnoskórego w białego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 (edytowane) blender + iphone = i jeszcze to ->> Edytowane 26 Sierpień 2009 przez miriam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 najbardziej znani obywatele CCCP: Pietia Goras - najsłynniejszy matematyk radziecki Iwan Gog - znany i ceniony przez nomenklaturę artysta plastyk Waśko Dagama - podróżnik i odkrywca z dzisiejszych onetowych wypocin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 gruziński piłkarz - kałmanawardze. staaaaaaare. w przedszkolu takie dowcipy miały brodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 gruziński piłkarz - kałmanawardze. staaaaaaare. w przedszkolu takie dowcipy miały brodę. -jak jest "skok przez płot" po japońsku? -yamakasi. :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Jestem ci ja kaznodzieją, jadę tak od miasta do miasta, od wsi do wsi. No i przybyłem pewnego razu do małego miasteczka i zastałem tam niewiasty: skromne niewiasty, skrzętne niewiasty, pobożne niewiasty, koszerne niewiasty. Niewiasty co chodzą do łaźni, niewiasty co obcinają sobie paznokcie, niewiasty co pieką chały, niewiasty, co błogosławią świece sobotnie. Niewiasty, niewiasty, słowem: niewiasty... A potem pojechałem nie do małego miasteczka, ale tfu! do wielkiego miasta. A tam mieszkała z piekła rodem grzesznica, uchowaj nas Boże! Niewiasta, która nie chodziła do łaźni, uchowaj nas Boże! Niewiasta, która nie obcinała sobie paznokci, uchowaj nas Boże! Niewiasta, która nie piekła chał, uchowaj nas Boże! Niewiasta, która nie błogosławiła świec sobotnich, uchowaj nas Boże! Grzesznica, grzesznica, słowem: grzesznica... Ale oto zdarzyło się, że owa grzeszna niewiasta umarła. Kiedy chciano ją pochować na cmentarzu, to ziemia nie chciała jej przyjąć. Kiedy chciano ją spalić w ogniu, to płomienie nie chciały jej strawić. Kiedy rzucono ją psom na pożarcie, to psy nie chciały jej zjeść... Ale wy, skromne skrzętne, pobożne i koszerne niewiasty, gdy będziecie chodzić do łaźni, obcinać sobie paznokcie, piec chały i błogosławić świece sobotnie - to ziemia was przyjmie i ogień was spali i psy was zjedzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 (edytowane) gruziński piłkarz - kałmanawardze. staaaaaaare. w przedszkolu takie dowcipy miały brodę. przypominam sobie dwóch : Abdul Wisimulacha - Ararabia saudyjska i Pedro Jebierazalerano - Hiszpania ah no i Jack Jonderbrak - UK ;) Edytowane 27 Sierpień 2009 przez THE MANYSH TRAFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 A mi się przypomina kolarz być może francuski :) Drę Mordę O`Szosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Japoński piłkarz - Jakotakokiwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 japoński złodziej mazaków - Kosimazaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Gabinet szefa: jamachama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Zdjęcie miesiąca :D:D Zawsze jak je widzę to LOLuje strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Kiedys wymyslilem nazwisko dla hiszpanki: Magluta Posampas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 http://www.youtube.com/xl nie wiedziałem że mamy coś takiego O_o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 To interfejs stworzony zdaje się specjalnie pod ps3 z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Kiedys wymyslilem nazwisko dla hiszpanki: Magluta Posampas Hiszpnie mają zawsze dwa nazwiska: pierwsze po mieczu, drugie po kądzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thanes Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Męski Blog, męska rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Gabinet szefa: jamachama zbryzgałem monitor, dobre !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) Japonski architekt - Anachuja mitachata Japonski zapasnik - Jajami omate:-) Edytowane 28 Sierpień 2009 przez Stalker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Japońska sekretarka - Nagasuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) http://mygramy.pl/gra/Cooking_Mama pozabijajcie troche indykow a odkryjecie ze te gre zrobila organizacja PETA ktora zajmuje sie ochrona zwierzat. niezly patent na polepszenie swiadomosci dzieci nt. zabijania indykow :P nie wiem czy bylo czy nie bylo http://www.ouverture-facile.com/ super gra jak ja rpzejdziecie to ja nie wiem :P jestem dopiero przy lvlu 6 Edytowane 28 Sierpień 2009 przez kamil.ochel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 kamil.ochel Gra jest wyps kiedys bylem na ok60 levelu. powodzenia wszystkim ktorzy sie w to bawia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 radziecki kolarz - Naskrutow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 chyba jestem za głupi na tą waszą gierkę:D na 2-gim levelu nie wiem co zrobić nawet ze spoilerem:) help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Lucek a co Ci pokazuje strzałka? Jaki element UI przeglądarki? :D i jak już będziesz wiedział to zastanów się gdzie chcesz pójść teraz :D no a ja juz przy 21 lvlu omg tu sie jaja juz dzieja nieziemskie. na szczescie dochodzi forum w ktorym sa dodatkowe spojlery ale jest mocno moderowane wiec wam nikt przypadkiem nie poda odpowiedzi :) powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 A mi się przypomina kolarz być może francuski :) Drę Mordę O`Szosę Francuska śpiewaczka operowa? Drę Mordę. "Jak się czujesz" po japońsku? Jako tako. Chiński minister budownictwa? Pęk Tynk. Zdrobniale "kiełbasa"? Na pewno nie kiełbaska. Ząb tenora... ( Kieł basa, ząb tenora :p ) inaczej "chodz spać" ? Honolulu sto lat taniego wina? jaboleusz inaczej "gdzie on patrzy!?" ? Kajzerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 bosz... jak dzieci w gimazjum tudzież w podstawówce... ech... Danny Dumbs "Galaxy radio": Angie (+16) warto wysłuchać do końca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Ja nie mam nic wspólnego z kościołem. Żadnym kościołem, dla ścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Dobra jak juz jesteśmy przy temacie "zemsty", to ja polecam to ;) Polecam zresztą wszystkie odcinki tego programu: part 1 http://www.youtube.com/watch?v=KoTHxKXyAPA part 2 http://www.youtube.com/watch?v=0YW2f9og340&feature=related part 3 http://www.youtube.com/watch?v=7PaPQKcYi64&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Zapraszam wszystkich z Wawy i okolic na MP3 experiment. Wszystkie szczegóły tutaj: http://doit4fun.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Dzieci od dzieciaków się wyzywają, a dzieci słuchają... o_O ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Zabawny gosciu :) http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=76195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 http://www.maxior.pl/film/132829/Kompilacja_najbardziej_pijanych_osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Dla znających angielski:D Fajne ma koleś piosenki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Na marginesie, polecam sezon czwarty Tima end Erica. Great job!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 To się nazywają dobre miejsca :) na Stadionie :) Lucas Oil Stadium w Indianapolis Otwarty w Maju 2008 Akwizgran(chyba juz otwarty stadion) Znalezione na http://www.skyscrapercity.com/ post by movax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 http://www.maxior.pl/film/133119/Niezwykla_strona_w_sieci Fajna Animacja rozkładającego się laptopa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 W kolejce stoja 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba – tak ze 150 kg minimum. Synek mowi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa… Ojciec sie zaczerwienil, glupio mu sie zrobilo i mowi: - Synku, nie mozna tak mowic o ludziach. - Ale ona jest taka gruuubaa… nigdy nie widzialem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposob mowic o innych. W tym momencie kobiecie przy pasku odzywa sie komorka – pi, pi, pi, pi A synek z przerazeniem: - Tato! Uwazaj! Bedzie cofac! ...................................................................... - Płaci pani mandat! – mówi dwóch policjantow, zatrzymując samochód, jadący z nadmierną prędkością. - A czy nie mogłabym zapłacić w naturze? - Co to znaczy: “w naturze”? - No, wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać… Policjant odwraca się do kolegi i pyta: - Potrzebne ci są majtki? - Nie! - Mnie też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 (edytowane) JmTm00 - hahaha ale pojechali z Matsumoto Nowi - Hahahahahaha padłem przy pierwszym :D ciekawe F14 łamie barierę dzwięku. http://www.maxior.pl/film/132629/F_14_lamie_bariere_dzwieku smieszne Co według islamistów co czeka cie po smierci :D http://www.youtube.com/watch?v=Jpx8h9eL2I8 Edytowane 30 Sierpień 2009 przez 09121986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Digart nadchodzi http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=837331&postcount=30 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Stare to ale wciąż zabawne...taki coś angielski humor chyba w sumie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Nowy, dość rewolucyjny, typ ekranu. Może nie wyświetla zachwycających barw, ale nie boi się blasku Słońca. Totalne przeciwieństwo matryc glare, na których chyba tylko w ciemnej piwnicy można komfortowo pracować. link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi