Leru Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Witamy serdecznie! Oto wyniki przeprowadzonych nominacji (kolejność alfabetyczna): AdekCG barton_fink Elmo22 & eco ferni General Straw gryzon jaras _Kreska_ krzyhhh Lewus pikSar Ravzone RK Simple_man ttaaddeekk Jonasz_Real Mironeczek SoAD Wszystkim nominowanym gratulujemy!
patry Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 kongratulejszyn!!!! :D (hehe, mój faworyt przeszedł, ufff mam nadzieję, że wygra :) )
Jonasz_Real Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 gratuluje nominowanym, mi sie akurat NIE udało :(
Orangegraphics Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluje;) ja takżer odpadłem z dniem dzisiejszym
Remedy Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratulacje dla nominowanych i wszystkich, którym się nominacji nie dostało.
Mironeczek Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Oczywiście gratuluję nominowanym. Czy prosiłbym o za dużo jeśli bym się zapytał czemu moja pracka jest zbyt kiepska?
Mat Berserk Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluje wszystkim nominowanym i tym któży odpadli (to oczywiście ja i "paru innych). Zrobiliśmy kawał dobrej roboty
tymko Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 przyłączam się do gratulacji! Napracowaloście się, powodzenia i życzę wygranych!
Leleń Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluje wszystkim nominowanym i tym któży odpadli (to oczywiście ja i "paru innych). Zrobiliśmy kawał dobrej roboty tak jest! w tej bitwie pracki nominowane sa na mistrzowskim poziomie, pracki b.dobre sie nie dostaly, troche im brakowalo (nie mowie o swojej, w mojej wiele brakowalo :P ) gratuluje i zacieram raczki na nastepna bitwe :D
bartonfink Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 gratuluje nominowanym ! musze powiedziec ze kilka odrzuconych prac budzi we mnie spore kontrowersje - bardzo ostro podeszliscie panowie do tej selekcji.
Lacedemon Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Przykro mi, że pewne prace odpadły, bo mogły być wspaniałe. Cóż, takie życie, ale to nie powód do rozpaczy. Gratuluję tak samo wszystkim. Pozdrawiam ;)
ndru_w Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Dzięki za walkę :). Gratulacje wszystkim :) i tym co przeszli dalej (zwłaszcza :D) i całej reszcie co dzielnie walczyła. Powodzenia ludziska :) Pozdrawiam
ETA Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluje i życzę powodzenia wszystkim nominowanym:), wszystkie prace są świetne, ciekawe jakie będą wyniki:D. Moja pracka niestety nie została nominowana, co mnie wcale nie zdziwiło... ale może następnym razem będzie lepiej XD
RK Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Kurcze- dziwnie się czuję. Oczywiście cieszę się z nominacji, jestem dumny itd itd ale... moja pierwsza praca jest nie do odzyskania a druga dopiero w 20% skończona (komputer wróci z serwisu w poniedziałek) także nie mam poczucia że "zasłużyłem". W każdym razie dziękuję i zrobię co będę mógł żeby nie zawieść.
Jo_Anna Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Gratuluje nominowanym i chylę czoła przed znakomitym warsztatem modelarskim i mistrzowskim operowaniem obrazem.
Orangegraphics Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Nie no RK, nie mów. też się pewnie napracowałeś jak inni.... dla mnie tylko to przesunięcie nominacji było trochę beee bo zapierniczałem nocami aby na tego 2-go zdążyć... no nic. spróbujemy kiedy indziej...
Leru Napisano 25 Maj 2007 Autor Napisano 25 Maj 2007 Mironeczek i Jonasz Real zostali dodani do listy nominowanych
Mironeczek Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Dzięki :D No to zabieram się ostro do pracy. w końcu zostało tylko kilka chwil na dokończenie :D :):):)
Bruneq Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 gratsy dla Naminowanych pees: na czas ogloszenia wynikow proponuje przypiąc to pare tematów "Naminowanych" bedzie Nam łódkom lepiej!!
tadzio Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 a ja oprocz gratek dla nominowanch, chcialbym serdecznie pogratulowac/pozdrowic tych, ktorzy sie do nastepnego etapu nie dostali... oni zasluguja na uznanie tak samo jak nominowani. pozdrawiam wiec serdecznie;) tadzio
Gość Raffaello Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Gratuluje nominowanym i tym którzy nie dostali dalszej możliwości walki! Ważne że braliście udzial w bitwie! zabawa i zdobywanie doświadczenia najbardziej się tu liczyło ;)
chudy Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 wśród tych, którzy nie zostali nominowani rozlosujemy nagrode pocieszenia w postaci '24 godzin z jednym z wybranych moderatorów' :P:P:P nie no gratuluje wszystkim. bitwa naprawde trzyma poziom
Ania Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Gratuluję wszystkim, Jakoś w tej bitwie widzę wyjątkowo dużo bardzo dobrych prac Cieszę się że Mironeczka i Jonasza jednak dodaliście, byłoby dziwnie gdyby się nie dostali.
ttaaddeekk Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 podoba mi sie to, że dodaliscie kilka osob, taki wlasnie powinien byc stosunek do bitwy, luzny, pozdrawiam
Gość Raffaello Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 tadek miałeś na myśli siebie? ;D chudy niezły pomysł z tą nagrodą pocieszenia ;D albo chociaż uścisk Modka albo samego Admina ;) -------------------------- edit: tadziu wiem, to był taki żarcik ;-) no ty byś miał nie dostać nominacji???? to bym zakonczył zabawę z grafiką ;)
ttaaddeekk Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 tadek miałeś na myśli siebie? ;D chudy niezły pomysł z tą nagrodą pocieszenia ;D albo chociaż uścisk Modka albo samego Admina ;) mialem na myszli Jonasz_Real'a i Mironeczek'a
Shalivan Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Gratki gratki gratuluje nominowanym, mi sie akurat NIE udało :( Jak to nie ? to dlaczemu jesteś na liscie ?
Sanderalek Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Najwyrazniej nie przeczytal posta Leru z trzeciej strony wątku ;) Gratulacje wsyztskim nominowanym i nie nominowanym, dobra robota ;) Moi dwaj faworyci się dostali xD
Gość _Kreska_ Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 dajcie jeszcze Pierzakowi pls, przeciez to dobra praca, nawet bardzo. Za sam wyraz twarzy dzieciaka nalezy sie :], te skóre tylko poprawi zeby nie była taka matowa i bedzie gitarka :)
texel Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 witam wszystkich :) jako, ze swierzak jestem mam kilka pytan: czy w watku: Max3D.pl Forum > Challenges > Bitwa 3D: Małe jest piękne > prezentowane sa prace tylko z aktualnej bitwy, czy wszystkie bitwy sa pomieszane ? i po prostu ludzie tytuja swoje prace w rozny, czesto dziwny sposob :) widzialem tam rozne ptaszki i inne wydawaloby sie nie zwiazane z tematem prace. i jeszcze jedno: czy niedaloby sie nominowanych prac przeniesc do innego watku ? najlepiej w postaci skonczonych obrazkow, ulatwiloby to przegladanie, bo nie ukrywam ze ciezko sie polapac :) 1
Ania Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 texel - tu są prace tylko z aktualnej, aczkolwiek niektórzy bardzo luźno traktują temat. jak będzie sonda to zazwyczaj wtedy są linki do poszczególnych prac, wtedy łatwiej się doszukać. Mam pytanie do moderatorów - jak właściwie wygląda proces nominacji? Głosowanie na poszczególne prace? Punkty? Eliminacja gorszych prac? System łapówkowy z kasą zbiorową? Tak tylko z ciekawości pytam.
leander Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Prace sa zbierane z watkow i udostepnione moderatorom. Kazdy z nich wybiera swoje typy (po okolo 15 prac dla dzialu 2D i 3D), potem zliczana jest suma punktow. Niektorzy glosuja tylko na 2D lub tylko na 3D, w zaleznosci w czym czuja sie kompetentni.
Gyh Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Gratulacje... tak tzrymać. Poziom wysoki, aż chce sie oglądać
texel Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 to jest jakies nieporozumienie, zeby moderatorzy robili preselekcje (nominacje) dla jurrorow. z calym szacunkiem ale modertorzy nie zawsze sa w stanie ocenic prace pod kazdym katem, w szczegolnosci plastycznym. i pewnie dlatego prace mookiego oraz pierzaka nie zakwalifikowaly sie do nominacji. a wedlug mnie sa to bardzo dobre prace wlasnie od strony graficznej, widac w nich przemyslana, wrecz plakatowa koncepcje. i przedewszystkim dobry pomysl powinien byc doceniony i wyrozniony a nie tylko zdolnosci techniczne. natomiast za absolutny SKANDAL uwazam dopuszczenie pracy niejakiego jarasa. ktory w sposob ewidentny naruszyl prawa autorskie znanego karykaturzysty Jana Op De Beecka. i zupelnie bez skrupulow opracowal jego dzielo, pewnie uwazajac ze skoro z internetu, to prawa autorkie automatycznie przestaja obowiazywac. troche przypomina to przypadek Karola Harabasza opisany tutaj: http://www.ereoh.com/2up/?p=1602 rozumiem, ze zyjemy w Polsce, gdzie poszanowanie praw autorskich innych tworcow jest prawie zadne. ale to niczego nie usprawiedliwia. szczegolnie ze sklad jurry jest miedzynarodowy. dlatego uwazam, ze ta praca (choc bardzo dobra) powinna zostac zdyskwalifikowana. chocby ze wzgledow edukacyjnych. nie wspominajac, ze za to mozna pojsc siedziec :) 1
Rekomendowane odpowiedzi