Mortom Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 hahahahaha..... świetna wersja Supermena!! Czekam na dalsze obrazki z niecierpliwością :) Pozdrawiam
Koniu Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 Ładnie pokolorowałeś "tam" pewne stworki ;). Gratuluje i zazdroszcze wyczucia koloru.
lordbiernac Napisano 9 Październik 2008 Autor Napisano 9 Październik 2008 Mortom, regnar- dzieki :) Koniu- dzieki:) jakos tak sie mnoza i mnoza te stworki i co i rusz jakies na mejlu znajduje... zaraza jedna....;] pozdrowki
serio Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 no supa! Ale czemu nazywasz cartoonowy styl bzdurami? Nie sądze aby np Disney, Tartakovsky tak wyrażali się o swoich pracach.
lordbiernac Napisano 9 Październik 2008 Autor Napisano 9 Październik 2008 serio- bzdury w sensie, ze to sa rysuneczki robione bez przemyslenia, takie bzdurne mazanie.... A do kreskowek to ja nic nie mam! A wrecz przeciwnie:)
Dann.G Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 wydaje mi sie, ze jego lewa reka troche za dluga..tak po dluzszym wpatrywaniu sie..nie czepiam sie ;) - spoko mazniete, oby wiecej takich ;] pozdrawiam
lisu Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 dosmaruj mu czapke elfa, jutro wklejamy w scene i jesteśmy ustawieni ;) ps. baardzo fajne, plastyczne a pomysl tez fajny
lordbiernac Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 (edytowane) witam:) po dluzszej przerwie wrzucam cos bardziej wylizanego.... EDIT: zamienilem na wersje z poprawiona reka link do poprzedniej wersji http://img510.imageshack.us/my.php?image=gorillo31xo5.jpg Edytowane 14 Grudzień 2008 przez lordbiernac
masz)rum Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 (edytowane) Zaibał banany i czmycha ;] Zmasakrowała mnie ta praca, tematycznie , kolorystycznie, dynamicznie, a wygląda prawie jak render rodem z Pixara. fajnie że potrafisz operować kilkoma stylami, zazdroszczę elastyczności. Pozdrawiam edit: takie pytanie mi się nasuneło, Goryle mają ogonki? Edytowane 13 Grudzień 2008 przez masz)rum
Morbid Karbid Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 bardzo fajna ilustracja. Szczególnie podobają mi się chmurki. Wszystkie ryjki ciekawe. Niepotrzebnie namalowałeś mięśnie na prawej ręce goryla. Nie dość, że trochę nieprawidłowo, to zbyt przyciągają oczy. Fajniej by też wyglądało to futro bardziej zmierzwione a nie takie ostre i przyklepane.
leander Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Rodzinke myszek (?) po prawej po 2 minutach dopiero zobaczylem. A na koncu te czerwone oczka w pniu :) Swietnie opowiedziane. Dobra dbalosc o kazdy szczegol, szczegolnie w ekspresji malpek. Tez bym sie przyczepil do prawej reki, futro tam jakos mechanicznie i statycznie namalowane, ale cala reszta szalona i dynamiczna.
dzudzu Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 hmm... też muszę chyba dłużej przyjrzeć się tej pracy, a więc: zapisz obrazek jako -> ustaw jako tło pulpitu...
Thalion Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 genialna praca... świetny rysunkowy styl:) brawo!
nicponim Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 jedna z lepszych pracek jakie ostatnio widzialem na tym forum....
ttaaddeekk Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 jest jakas szansa na wersje 2560x1024 ? bo idealnie by na tapete pasowalo ;> swietne po prostu
Wojtala Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Hej brachu, pieknie zes to dopracowal. Szacunek i powaga ! :)
Gość Esso Ungaar Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 A tak btw. czym rzucają te małpy? xD
vrocker Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 No jak to czym -Guano Apes :) Coraz wyższy poziom prac na forum, aż strach pomyśleć co będzie za rok. Świetna praca.
lordbiernac Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 masz)rum- Dzieki! Zalezy co nazywasz ogonkiem ;) Morbid Karbid- dziekie :) reke poprawilem troche i zrobiem edit.... A co do futra to w pierwotnej wersji bylo grube i zmierzwione, ale kumpel, ktorego rady sobie cenie, marudzil, ze fajniejsze byloby takie gladsze. A ze wszelkie futra i wlosy nie sa moja mocna strona wiec wyszlo takie cus..:) A kolejnosc fragmentow obrazka, ktore wymieniles jako fajne odpowiada kolejnosci malowania (co swiadczy o tym, ze im dalej z obrazkiem tym mniej mam cierpliwosci i tym mniej sie zastanawiam:[...) Anyway dzieki za rady... leander-dzieki! rodzina futrzakow jakos tak sie wkradla;) a co do reki to czyt. wyzej..:) dzudzu, Thalion, nicponim, witkowski, ManiakS, dekiel- dzieki Panowie!! ttaaddeekk- voila :) po dlugosci ma 2560 http://img518.imageshack.us/my.php?image=gorillo342560st5.jpg Wojtala- to Ty tu jeszcze zagladasz??;) dzieki wielkie i pozdrowki! Esso Ungaar- vrocker Ci to bardzo elegancko wylozyl;] vrocker, Coyote- dzieki wielkie:) 1
biglebowsky Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Gorylontko i dzikie lemurzyska w pyte, sliczne lukierkowe chmurki.
jaras Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 ręka teraz wygląda zdecydowanie lepiej niz w poprzedniej wersji. Świetna praca - brawo pozdrawiam p.s.Myszki rządzą ;)
Luki Luki Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Swietne, zmiana reki wyszla zdecydowanie na dobre.
ver-1 Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Dołączam się do pozytywnych komentarzy! Ręka na pewno na lepsze wyszła, na początku też zastanowił mnie ogonek, ale już nie wnikam :) Gratuluje i pozdrawiam.
misiekhc Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 zakochałem sie w tym gorylu CUUUDNE, nie no brawa, ju mejd maj dej
CzAk1 Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Bardzo, Bardzo sympatyczna praca...Niesie w sobie cos ze stylu Disneya czy Pixara... Kolorki miłe dla oka i małpki przesympatyczne Pozdro :))
dzudzu Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 edit: takie pytanie mi się nasuneło, Goryle mają ogonki? to siusiak chyba, nie ogonek, albo ogonek zwany siusiakiem (o ile siusiak jest rodzajem ogonka).
lordbiernac Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 dzieki wszystkim za pozytywne komentarze!! leander- gdzies mi przy poprawkach zginela warstwa z podpisem i musialem jeszcze raz. nie to ze sie nad podpisem zastanawiam ;) dzudzu- dzieki za wsparcie, czekalem, az ktos to za mnie napisze;)
OmeN2501 Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Jeszcze ja sie dolacze do ochow i achow - napraaaawde rewelacyjan praca. Spojna, dynamiczna, zabawna - cod, miod i banany ;] Te ostatnie troche za mocno swieca jak dla mnie ale to detal. Jednym slowem - pro!
miriam Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Kolorki i cały obraz po prostu miodzio :), po 4 kartach miodnych treści dołożę i swoją ;). Ciekawy układ, choć przyznam że nie wiem czemu w taki drastyczny sposób znikła prawa strona, i gdzie Goriila leci (pewne niedopowiedzenie podejrzewam zamierzone). Nie podobie mi się jeszcze układ tej małpki która kica zaraz pod nogami gorylka.(patrząc lewy dolny róg) 5* Czekam na więcej takich klimatów. Heh. Wracam do baz. Powodzenia //Pozdr.
lordbiernac Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Napisano 17 Grudzień 2008 ano kopnal mnie zaszczyt... ;] dzieki vrocker
Paster03 Napisano 17 Grudzień 2008 Napisano 17 Grudzień 2008 może i kopnął ;P ale w pełni zasłużony ;)
lordbiernac Napisano 13 Luty 2009 Autor Napisano 13 Luty 2009 takie cuś wyszło... być może zrobię z tego pierwszą stronę portfolio, albo może i mojej stronki internetowej (jeśli takowa powstanie...:])
Robert B. Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 bardzo fajnie choć postać do mnie nie trafia ale to już kwestia gustu bo wykonana jest kozacko. ale napis troszkę jak by się unosił w powietrzu?
emmilius Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 To Ty jeszcze strony nie masz gdzie ja swoją posiadam? I co wogóle na nią to żal wchodzić, śmiech oglądać i wstyd cokolwiek pokazywać? :) hehe...
żółty Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 fajna przyjemna pracka wg. mnie pasuje na pierwszą strone, co do pana malaża to przedramie ma jak popeye ;]
lordbiernac Napisano 14 Luty 2009 Autor Napisano 14 Luty 2009 dziekie panowie :) Robert B.- no wlasnie tez mam takie wrazenie... jeszcze pewnie nad tym popracuje, bo na razie nie mam pomyslu co z tym zrobic. a moze narysuje cos zupelnie nowego :)
Rafalf Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 Bardzo fajne prace. Mam pytanie czy używasz jakiejś sprecyzowanej palety kolorków, czy później zmieniasz nasycenie itp, a może jest to kwestia przypadku :)
Rekomendowane odpowiedzi