Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam ostatnio mialem okazje wykonac pare modeli aut:) sredni czas wykonania takiego modelu to okolo tydzien, wliczajac oczywiscie duza doze lenistwa:P Mam jeszcze w zapasie pare modeli ale na nie przyjdzie jeszcze czas:) na pewno je umieszcze tutaj w najblizszym czasie:)

Na poczatek Mitsubishi Lancer Evo X

evo1vp3.jpg

evo4dq7.jpg

evo2pe9.jpg

evo5ss5.jpg

Edytowane przez JohnZi
  • Like 1
  • Confused 1
  • Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co już pomyśle, że reprezentuje jakiś poziom w tym 3d to wpadam na taki wątek... i wracam do rzeczywistości... ehhh potrafisz zmotywować do dalszej pracy !! Modele full total WYPAS !!....

Napisano

I tym samym... nie lubię cię. :)

No wiadomo, że piękne... bla...

EDIT:

Takie jedno pytanko, żeby post nie był zupełnie bezwartościowy:

Standard modelowanie czy może splajny?

Napisano

dzieki bardzo za te mile komentarze, na prawde uskrzydlaja:D no i jeszcze te gwiazdki, moje pierwsze:D

klicek aa gdzieniegdzie siada bo dodalem do niektorych renderow sharpena ot tak;]

nielot to bylo zleconko;]a ty zrob sobie przerwe w organice i rob jakas fure:D

piksar, tam po prostu klosza nie schowalem jednego;]

mrkrzysiek siatki beda, render wiekszy tez bedzie;]

slajver, uzylem 3 swiatelek falrejowskich, jedno na gorze i dwa z przodu i z tylu;] jedno jest jasno brazowe, a drugie niebieskie;] pozniej tylko troche postproducji:)

D4D4L hehe sprawdzalem w evo to z kolami mialo prawie rowno milion, ale to same opony u mnie z 400k maja:P

RA wszystko w poly, od splajna zaczynam zawsze auto, obrysowujac nadkole:P

pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje wszystkim;]

JohnZi

Napisano

piekna robota!! Gratulacje! :) Sliczny modelling, to cieszy, ze jest coraz wiecej ludzi na tym forum, ktorzy potrafia wymodelowac konkretne obiekty. Milion poly to mnie troche przeraza jezeli chodzi o mojego kompa ;P Ale kupie wkrotce nowego to tez poszaleje ;P Ogolnie gratki wielkie i chyle czola!

Napisano

Bardzo ladne modele. Wrecz fantastyczne:) Szkoda tylko ze nie przyłozyles sie do porzadnej prezentacji (wiele detali zanika przy obecnych ustawieniach renderera). Pokaz siateczki.

Pozdrawiam,

S3b

Napisano

Jak juz mowilem, siateczki beda, z nimi nie jest taka prosta sprawa:)

Trojkat chcialbym wyrenderowac evo, bo bardzo mi sie podoba, co z reszta to nie wiem, nie myslalem o tym:)

S3B tez troche ubulewam nad jakoscia tych renderow, nie moglem tak tego ustawic aby bylo widac fajnie rowki pod katem. Z obecnymi ustawieniami i tak dosyc dlugo mi sie renderowalo:/

pozdro, JohnZi

Napisano

no wlasnie nie wystarczy, niektore miejsca mam po bolku i musze montowac karoserie ze starszych sejwow:D

aha dzieki bardzo za fronta:):) pozdro

Napisano

rowki po bolku itp?? no to ja juz wiem jak ta siatka bedzie wygladac ;P Dlatego wiem ze to nie takie proste wyrendzic tego typu siatke :/ Ale gratki jeszcze raz! Ja nie mam teraz za szybkiego sprzetu dlatego tym sposobem rowkow jeszcze nie robie choc to rewelacyjna metoda.

Napisano
rowki po bolku itp?? no to ja juz wiem jak ta siatka bedzie wygladac ;P Dlatego wiem ze to nie takie proste wyrendzic tego typu siatke :/

hmmm ale przeciez po uzyciu bolka sie siatke naprawia ? wiec nie wiedze problemu ;)

szkoda ze uzywales bolka :(

Napisano

podobnie jak pecetowi mi sie tez wydaje Squir.com ?:) , modele bardzo fajne.Bolek nie bolek co to za roznica pokaz siatke jaka jest w chwili obecnej zageszczenie niema przeciez znaczenia.

Napisano

ok udalo mi sie sklecic jakos te siatki, postaralem sie zeby nie bylo gesto:) tego czego nie widac to jest zalatwione bolkiem:)

evo

evoprzodsd9.th.jpg

evotylpm5.th.jpg

freelander

freepu3.th.jpg

freetyljp6.th.jpg

tiburon

tibprzoduu3.th.jpg

tibtylhm8.th.jpg

chyba wystarczajaco duze:)

pozdro, JohnZi

Napisano

Piękne, piękne i jeszcze raz piękne wykonanie :) (autka też fajne ;) kiedy ja coś tak porządnie zrobię ehhh ............

Napisano

z booleanem jedyny problem wiaze sie z pozniejszym poprawiem siatki a konkretnie usuwaniem zbednych vertexow:) ale warto sie pomeczyc bo efekt jest na prawde dobry:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności