Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeeeeee koniec!

Nie jest idealnie, ale jest. Idę spać wreszcie.

Dziękuję wszystkim którzy mi pomagali.

W ostatnim miesiącu kilkakrotnie śniły mi się węże, przy czym ostatnim razem były to te duże, jakieś 20 sztuk, leżały na polu i po kolei zjadały wszystkich moich kolegów (koledzy przedtem nierozważnie weszli na to pole).

Więc panowie, taka rada ode mnie, jeśli na jakimś polu leżą siedmiometrowe pytony w większych ilościach, nie wchodźcie tam.

waz600ox3.jpg

Napisano

hehehe, fajny sen miałasz....Co ja powiem?...jak dla mnie, rewelacja Aniu.

Myszkę oceniam na 5 stars (najbardziej mi sie podobają oczy i futerko),

a węża oceniam na 4.

Gratulacje ukonczenia...a masz zamiar lepiej dokończyć ?

Napisano

fajne, ale nie wszystko :/ Wonsz jest za malo sliski i wyglada jak gumowy waz ogrodniczy. Tlo tez jest zbyt malo kontrastowe, matowe znaczy. Myszka bardzo sexi, ale troszke nie pasuje do otoczenia...a raczej otoczenie nie pasuje do myszki. W kazdym razie elegancko wyszlo, ale dopracuj to jeszcze, bo warto.

Napisano

hej, super praca. gratulacje :)

Napisano

swietna robota, szkoda ze czasu troszeczke niestarczylo, ale i tak trzyma poziom, : ] pozdrawiam, zycze powodzenia i łask Jury : ]

Napisano

Chyba za bardzo zmęczył Cie sam wąż hm? Świetnie, ale brakuje mi tego co widziałem wcześniej w mojej wyobraźni patrząc na postępy w tej pracy i porównując ją do Twoich wcześniejszych. Trochę przyhamowałaś na koniec ;) Scenie brakuje emocji w mimice i poczucia spontaniczności sytuacji w pozie. Gratuluje kolejnej pracy! : ) Pozdrawiam : ) Do zobaczenia w następnej bitwie! : )

Napisano

Głowa zbyt statycznie i chyba (nie wierzę że to mówię)- za bardzo w realizm. Wąż ma coś tam nawiązane, niby kark mu się zaciska ale nie widać żeby się dusił- ma bardziej minę "yeah babe, shake it". Śliczne materiały.

Napisano

Ja się nie będę powtarzał i powiem GRATULACJE ANIU !!!!! !!!!! ;) Świetna praca, z resztą jak zawsze :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności