Maykel Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 ciemne ladniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Jeeeeee koniec! Nie jest idealnie, ale jest. Idę spać wreszcie. Dziękuję wszystkim którzy mi pomagali. W ostatnim miesiącu kilkakrotnie śniły mi się węże, przy czym ostatnim razem były to te duże, jakieś 20 sztuk, leżały na polu i po kolei zjadały wszystkich moich kolegów (koledzy przedtem nierozważnie weszli na to pole). Więc panowie, taka rada ode mnie, jeśli na jakimś polu leżą siedmiometrowe pytony w większych ilościach, nie wchodźcie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Super. Tlo fajne. Gdybys rozmyla delikatnie glowe weza w psie bylo by jeszcze lepiej. Gratuluje pracy i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 hehehe, fajny sen miałasz....Co ja powiem?...jak dla mnie, rewelacja Aniu. Myszkę oceniam na 5 stars (najbardziej mi sie podobają oczy i futerko), a węża oceniam na 4. Gratulacje ukonczenia...a masz zamiar lepiej dokończyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 blender daje rade, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Super wyszło, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 switnie. ania z tlem zrobionym w jeden dzien potrafi i tak zmiazdzyc;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 masakra :) super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 zajebiscie mi sie podoba mysz, brakuje mi spójnosci mimiki weza z zaistiala sytuacja ale i tak jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Ładnie wyszło, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Dzięki za komenty. Wiem że są niedociągnięcia, ale poprawiać nie będę bo mam dosyć tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 fajne, ale nie wszystko :/ Wonsz jest za malo sliski i wyglada jak gumowy waz ogrodniczy. Tlo tez jest zbyt malo kontrastowe, matowe znaczy. Myszka bardzo sexi, ale troszke nie pasuje do otoczenia...a raczej otoczenie nie pasuje do myszki. W kazdym razie elegancko wyszlo, ale dopracuj to jeszcze, bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 hej, super praca. gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 full wypas! powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 wąż jak prawdziwy a mysz dobra lecz całe to świetne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue-Berry Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 osobiscie to to nie widac zeby ten waz byl duszony ... reszta modele i textury extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoother Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Aniu ! zajebiscie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Super wyszło, znowu ktoś umieści Twoją pracę na forum zoologicznym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Pomysł i wykonanie wspaniałe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Świetne wykonanie wąż rządzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Super ale moim zdaniem nie tak dobre jak inne Twoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 swietna robota, szkoda ze czasu troszeczke niestarczylo, ale i tak trzyma poziom, : ] pozdrawiam, zycze powodzenia i łask Jury : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 brawo Aniu ! gratuluję ukończenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Aniu niesamowite :)) jesteś genialna :):D Pozdrawiam, Solo ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Chyba za bardzo zmęczył Cie sam wąż hm? Świetnie, ale brakuje mi tego co widziałem wcześniej w mojej wyobraźni patrząc na postępy w tej pracy i porównując ją do Twoich wcześniejszych. Trochę przyhamowałaś na koniec ;) Scenie brakuje emocji w mimice i poczucia spontaniczności sytuacji w pozie. Gratuluje kolejnej pracy! : ) Pozdrawiam : ) Do zobaczenia w następnej bitwie! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Głowa zbyt statycznie i chyba (nie wierzę że to mówię)- za bardzo w realizm. Wąż ma coś tam nawiązane, niby kark mu się zaciska ale nie widać żeby się dusił- ma bardziej minę "yeah babe, shake it". Śliczne materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Tylko sie uczyc od Ciebie, gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 gratulacje ukończenia mysz super wygląda i wąż też ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Poprostu piekne , brak słow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Aniu gratulacje, nastepnym razem na 100 % bedzie zwycięstwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluję podium!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluje 2 miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Byłem pewien że zdobędziesz pierwsze miejsce, ale gratuluje drugiego moim zdaniem twoja praca rulez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulacje i ode mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 gratulacje Aniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulejszyn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 gratulacje. następnym razem po prostu musisz być pierwsza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulacje :) pracka naprawde swietna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Ja się nie będę powtarzał i powiem GRATULACJE ANIU !!!!! !!!!! ;) Świetna praca, z resztą jak zawsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 gratuluje: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Gratulacje! widziałaś różnice punktowe? pięty mnie aż bolą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi