Napisano 29 Grudzie艅 200717 l Hej 聽 Po 10 dniach naklaniania Jarasa, zebysmy ruszyli nasze spasione ty艂ki, wreszcie moge zalozyc temat i wystartowac w bitwie :) 聽 Generalnie pomys艂 jest taki : 聽 Koles, na gorze otoczony kolesiami walczy w swojej ostatniej walce(albo i nie) bana艂. 聽 No i narazie tyle :) 聽 concept zeby sie rozjasnilo ocb : 聽 Edytowane 1 Lipiec 200915 l przez jaras
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l No to inni maj膮 powygrywane. Sporo postaci, b臋dzie na co patrze膰 ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 pierwszych modeli. Tradycyjnie 偶ycz臋 powodzenia.
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l concept zeby sie rozjasnilo ocb : bardzo sie wszystko rozja艣ni艂o;D Powodzenia
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l hehehehehehe tak...kocept wyczeruje nasze w膮tpliwosci:) powodzenia nie zycze bo i tak wiadomo co bedzie...:)
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l on walczy z nazistami ? :D w samym 艣rodku swastyka jest(no prawie) , b臋dzie p艂on膮膰? :)
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l No wlasnie. Zeszlaby godzinka w wingsie, jedna reka i bez myszki. A w szopie to ile ty to meczyles biedaku? Ale widac wlozone serce :)
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l a co wy jeszcze chcecie doda膰 do tego konceptu? 艣wietna dynamika postaci, pi臋kne textury i o艣wietlenie, 聽 a tak powa偶nie zapowiada si臋 ciekawie, b臋dzie si臋 dzia艂o oj b臋dzie:)
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l Powodzenia! Ju偶 na koncepcie wida膰 klas臋, co to dopiero b臋dzie jak dojd膮 modele
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l Niezly koncepcik Jaras&Klicek:) duuzo sie dzieje :)Oby w pracy bylo o wiele wiecej hehehe:)) No jestem ciekaw jak to wyjdzie:)Mam nadzieje,ze to ukonczycie:)?
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l dzi艅 dybry -witajcie w bitwie - Klicek i Jaras Klicor - koncept pierwsza klasa !
Napisano 29 Grudzie艅 200717 l Klicek: znajoma przedszkolanka stwierdzi艂a, 偶e masz zadatki na wybitnego malarza impresjonist臋 i musisz je艣膰 wi臋cej warzyw ;) koncept rz膮dzi :)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l ee to ten cudny render to jest koncept? Ja bym wam od razu zwyci臋stwo przyzna艂 :) Powodzenia!:D
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l Autor Dzieki koncept to moja najsilniejsza strona, pozniej juz bedzie tylko gorzej. 聽 Chveti to jakiej艣 bitwy, kt贸r膮 zacz臋li艣my we 2jke, nie sko艅czyli艣my? hmmm nie przypominam sobie, dlatego dziwie sie temu jak偶e mi艂emu pytaniu :] wiem, ze mamy tone pobocznej roboty, ale wydaje mi sie, ze wlasnie bitwa to jest ta rzecz, dzieki ktorej udaje nam sie spiac poslady i jak startujemy razem zawsze jakos udawa艂o nam sie dojsc do konca, z lepszym czy gorszym wynikiem hehe, dzieki za trosk臋 :) chociaz, wiesz sam jak jest z tym modowaniem + braniem udzia艂u w bitwie ... ;) tak偶e trzymaj kciuki :D wracajac do pytania : sko艅czycie? 聽 smia艂o odpowiadam, nie wiem jeszcze nie otworzylem wingsa hehe 聽 Tweety dzieki :D 聽 Jarku dzieki za przywitanie, odrazu poczulem sie ze jestem bitewnikiem hehe :] 聽 Aniu - dzieki ;) 聽 Kris_R - musi byc :D 聽 Dzieki za mi艂e przyjecie :)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l Ten concept wyglada jak runda kolko-krzyzyk, ktora wymknela sie spod kontroli ;)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l a ja zupe艂nie nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym koncepcie. wiadzia艂em juz duzo lepsze na tym forum. Najwyrazniej to jest tak ze jak tylko jaras z klickiem powiedza ze cos bed膮 robic to wszyscy odrazu chwala jak nie wiem co.
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l Shi mo偶e ci si臋 nie otworzy艂 obrazek, spr贸buj w innej przegl膮darce. 聽 I co panowie, mieli艣cie ca艂膮 noc, gdzie modele?
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l no bravo! Fajnie ze sie zdecydowalisci, oby czasu Wam starczylo ;) koncept wypasiony, jeszcze 2 kreski a wygladaliby na tanczacy wok贸艂 sfastyki :)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l dzi臋ki za ciep艂e przyj臋cie i s艂owa otuchy. Postaramy si臋 nie zawie艣膰 zaufania. Wczoraj wr贸ci艂em z imprezy i zacz膮艂em modelowa膰 (prosze mi wybaczy膰 ew. niedyspozycje .. ale wiecie jak to jest) rendering Vray 1.5 , Irr + LC czas 0:00:35 Edytowane 1 Lipiec 200915 l przez jaras
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l no ot powodzenia, domyslam sie ze bedzie na co popatrzec ch艂opaki :) elo!
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l Autor Jarku mysle ze powinienes popracowac nad cieniami, a tak to spoko ;) 聽 ok koniec wyglupow, czas odpoczynku po ciezkiej pracy zaczynamy od teraz :)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l a ja uwazam ze to ponizej ich mozliwosci...kilka render贸w w wykonaniu actimela widzia艂em i ten chyba odstaje... niedopracowa艂es jarku oswietlenia..cienie za ostre, powinienes je zblurowac odrobine...i zlikwiduj przejarania w scenie..to tyle na poczatek..bede zagl膮da艂:D:D:D:D:D PS. no i nad riggiem pomecz jeszcze ..:)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l , hehe ten dynamizm, pozy i to cos w oczach, hehe, jeszcze gdybys obrocil glowe tego srodkowego to mialbys znaczek 'teraz polska'; ] 聽 pozdrawiam i zycze powodzenia: ]
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l no chlopaki musze przynac ze tyllko start takich fachowcow jak Wy moze wywolac to ze bez zadnej pracy macie 4 strony komentarzy :) Powodzenia :)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l Autor a ja zupe艂nie nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym koncepcie. wiadzia艂em juz duzo lepsze na tym forum. Najwyrazniej to jest tak ze jak tylko jaras z klickiem powiedza ze cos bed膮 robic to wszyscy odrazu chwala jak nie wiem co. 聽 wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy dar贸w z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udzia艂 w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zap艂ata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l Chveti to jakiej艣 bitwy, kt贸r膮 zacz臋li艣my we 2jke, nie sko艅czyli艣my? hmmm nie przypominam sobie, dlatego dziwie sie temu jak偶e mi艂emu pytaniu :] 聽 Tak tylko pyta艂em, bo innaczej nie chia艂oby mi si臋 zagl膮da膰 :D Holla! ;)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy dar贸w z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udzia艂 w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zap艂ata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;) 聽 co艣 w tym jest, co piszesz... ;) 聽 ciekaw jestem efekt贸w, bo zapowiada si臋 smakowicie... ;)
Napisano 30 Grudzie艅 200717 l wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy dar贸w z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udzia艂 w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zap艂ata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;) 聽 i jeszcze skromni w dodatku :D
Napisano 31 Grudzie艅 200717 l nie znacie sie na 偶artach wogole :p ale txt z wypalonymi oczami zrobi艂 na mnie wra偶enie !
Napisano 31 Grudzie艅 200717 l 呕e tak si臋 wyra偶臋, po raz ostatni w tym roku, modele takie sobie, ale tekstury pierwsza klasa :) Powodzenia w bitwie.
Napisano 31 Grudzie艅 200717 l Concept na pierwszej stronie... Miazga :D 聽 Tak na serio. Trzymam kciuki choc juz teraz wiem ze bedzie nieziemsko. Wiem ze tak bedzie bo to wkoncu Klicior i Jarek :D to nie moze nas zawiesc...
Napisano 31 Grudzie艅 200717 l oni ju偶 chyba sko艅czyli :D ale na powa偶nie to nie moge sie doczeka膰 pierwszych modeli, czekam z niecierpliwo艣ci膮 powodzenia
Napisano 2 Stycze艅 200817 l hmm co do konceptu podoba mnie sie, ale panowie panowie, to koncept za duzo szczegolow, jakbys nie napisal ze koncept, Klicek to bym pomyslal ze to juz wymodelowane jest 聽 Co do pierwszego renderu Jarasa, no c贸偶, odstaje nieco od konceptu ilosci膮 szczeg贸艂贸w (co najmniej 4 postaci brakuje w scenie) , podoba mi sie zaczes tego goscia w srodku z siekier膮, 聽 nad poz膮 tego po prawej mozna by popracowac (tam sie cos nietak falduje na lokciu) 聽 ogolnie rewelacja, plastik fantastik i kicha na grande (czy jakos tak) - czekam z niecierpliwoscia - mam nadzieje ze nie wyrobicie sie w czasie - to da szanse innym :)
Napisano 2 Stycze艅 200817 l Ech chlopaki ja tu poczatkuje dopiero w trzecim wymiarze ale ucze sie od was po prostu niesamowicie 聽 P_O_D_Z_I_W !!! O_o
Napisano 2 Stycze艅 200817 l Autor spoko chlopaki, sorki za opoznienia teraz wytlumaczenie : 聽 "przeprowadzka" dziekuje :) update wrzucimy jak tylko sie zainstalujemy w nowym miejscu, sory za opoznienia
Napisano 3 Stycze艅 200817 l Jag sie masz ! No czekam na pierwsze upy bo napewno bedzie na czym oko zawiesic ! Powodzenia chlopaki !
Napisano 4 Stycze艅 200817 l Autor JAAAAAAAAAAAAAAAAAG sie macie ? 聽 na razie szybkie wprowadzenia, sory ze takie poslizgi postaram sie to wszystko szybko opedzic, no ale tez bede walczyl zeby to jakos wygladalo, jak cos to walcie ! 聽 z gory dzieki z komentsy! 聽 聽 twarzy nie bedzie widac, ale nie moglem sie powstrzymac na szybko 聽 聽 base w wingsie, rig w maxie (transpose mnie wku...;)): Edytowane 2 Lipiec 200915 l przez jaras
Napisano 4 Stycze艅 200817 l jjjjjjjjjjjjjjag si臋 masz? :D Grymas rz膮dzi kosmosem! A to dopiero pocz膮tek ;) 聽 Uber-pozdrowienia!
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto