Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Hej

Po 10 dniach naklaniania Jarasa, zebysmy ruszyli nasze spasione ty艂ki, wreszcie moge zalozyc temat i wystartowac w bitwie :)

Generalnie pomys艂 jest taki :

Koles, na gorze otoczony kolesiami walczy w swojej ostatniej walce(albo i nie) bana艂.

No i narazie tyle :)

concept zeby sie rozjasnilo ocb :

concept.jpg

Edytowane przez jaras

• Odpowiedzi 160
  • Wy艣wietle艅 26,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to inni maj膮 powygrywane. Sporo postaci, b臋dzie na co patrze膰 ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 pierwszych modeli. Tradycyjnie 偶ycz臋 powodzenia.

Napisano
concept zeby sie rozjasnilo ocb :

bardzo sie wszystko rozja艣ni艂o;D Powodzenia

Napisano

no faktycznie, bana艂 ;) koncept jak zawsze pierwsza klasa ;)

Napisano

No wlasnie. Zeszlaby godzinka w wingsie, jedna reka i bez myszki. A w szopie to ile ty to meczyles biedaku? Ale widac wlozone serce :)

Napisano

a co wy jeszcze chcecie doda膰 do tego konceptu? 艣wietna dynamika postaci, pi臋kne textury i o艣wietlenie,

a tak powa偶nie zapowiada si臋 ciekawie, b臋dzie si臋 dzia艂o oj b臋dzie:)

Napisano

Powodzenia!

Ju偶 na koncepcie wida膰 klas臋, co to dopiero b臋dzie jak dojd膮 modele

Napisano

Niezly koncepcik Jaras&Klicek:) duuzo sie dzieje :)Oby w pracy bylo o wiele wiecej hehehe:))

No jestem ciekaw jak to wyjdzie:)Mam nadzieje,ze to ukonczycie:)?

Napisano

dzi艅 dybry -witajcie w bitwie - Klicek i Jaras

Klicor - koncept pierwsza klasa !

Napisano

Klicek: znajoma przedszkolanka stwierdzi艂a, 偶e masz zadatki na wybitnego malarza impresjonist臋 i musisz je艣膰 wi臋cej warzyw ;) koncept rz膮dzi :)

Napisano

ee to ten cudny render to jest koncept? Ja bym wam od razu zwyci臋stwo przyzna艂 :) Powodzenia!:D

Napisano
  • Autor

Dzieki koncept to moja najsilniejsza strona, pozniej juz bedzie tylko gorzej.

Chveti to jakiej艣 bitwy, kt贸r膮 zacz臋li艣my we 2jke, nie sko艅czyli艣my? hmmm nie przypominam sobie, dlatego dziwie sie temu jak偶e mi艂emu pytaniu :] wiem, ze mamy tone pobocznej roboty, ale wydaje mi sie, ze wlasnie bitwa to jest ta rzecz, dzieki ktorej udaje nam sie spiac poslady i jak startujemy razem zawsze jakos udawa艂o nam sie dojsc do konca, z lepszym czy gorszym wynikiem hehe, dzieki za trosk臋 :) chociaz, wiesz sam jak jest z tym modowaniem + braniem udzia艂u w bitwie ... ;) tak偶e trzymaj kciuki :D wracajac do pytania :

sko艅czycie?

smia艂o odpowiadam, nie wiem jeszcze nie otworzylem wingsa hehe

Tweety dzieki :D

Jarku dzieki za przywitanie, odrazu poczulem sie ze jestem bitewnikiem hehe :]

Aniu - dzieki ;)

Kris_R - musi byc :D

Dzieki za mi艂e przyjecie :)

Napisano

a ja zupe艂nie nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym koncepcie. wiadzia艂em juz duzo lepsze na tym forum. Najwyrazniej to jest tak ze jak tylko jaras z klickiem powiedza ze cos bed膮 robic to wszyscy odrazu chwala jak nie wiem co.

Napisano

Concept wydaje si臋 by膰 komplety i na poziomie...

No to powodzenia!

Napisano

Shi mo偶e ci si臋 nie otworzy艂 obrazek, spr贸buj w innej przegl膮darce.

I co panowie, mieli艣cie ca艂膮 noc, gdzie modele?

Napisano

no bravo! Fajnie ze sie zdecydowalisci, oby czasu Wam starczylo ;)

koncept wypasiony, jeszcze 2 kreski a wygladaliby na tanczacy wok贸艂 sfastyki :)

Napisano

dzi臋ki za ciep艂e przyj臋cie i s艂owa otuchy. Postaramy si臋 nie zawie艣膰 zaufania.

Wczoraj wr贸ci艂em z imprezy i zacz膮艂em modelowa膰 (prosze mi wybaczy膰 ew. niedyspozycje .. ale wiecie jak to jest)

rendering Vray 1.5 , Irr + LC czas 0:00:35

scenka.jpg

Edytowane przez jaras

Napisano

no ot powodzenia, domyslam sie ze bedzie na co popatrzec ch艂opaki :)

elo!

Napisano

Heja

Ca艂kiem fajnie idzie tylko troch臋 p艂asko wysz艂o

pozdr

Napisano

a ja uwazam ze to ponizej ich mozliwosci...kilka render贸w w wykonaniu actimela widzia艂em i ten chyba odstaje... niedopracowa艂es jarku oswietlenia..cienie za ostre, powinienes je zblurowac odrobine...i zlikwiduj przejarania w scenie..to tyle na poczatek..bede zagl膮da艂:D:D:D:D:D

PS. no i nad riggiem pomecz jeszcze ..:)

Napisano

, hehe ten dynamizm, pozy i to cos w oczach, hehe, jeszcze gdybys obrocil glowe tego srodkowego to mialbys znaczek 'teraz polska'; ]

pozdrawiam i zycze powodzenia: ]

Napisano

no chlopaki musze przynac ze tyllko start takich fachowcow jak Wy moze wywolac to ze bez zadnej pracy macie 4 strony komentarzy :) Powodzenia :)

Napisano
  • Autor
a ja zupe艂nie nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym koncepcie. wiadzia艂em juz duzo lepsze na tym forum. Najwyrazniej to jest tak ze jak tylko jaras z klickiem powiedza ze cos bed膮 robic to wszyscy odrazu chwala jak nie wiem co.

wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy dar贸w z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udzia艂 w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zap艂ata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;)

Napisano

Chveti to jakiej艣 bitwy, kt贸r膮 zacz臋li艣my we 2jke, nie sko艅czyli艣my? hmmm nie przypominam sobie, dlatego dziwie sie temu jak偶e mi艂emu pytaniu :]

Tak tylko pyta艂em, bo innaczej nie chia艂oby mi si臋 zagl膮da膰 :D

Holla! ;)

Napisano
wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy dar贸w z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udzia艂 w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zap艂ata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;)

co艣 w tym jest, co piszesz... ;)

ciekaw jestem efekt贸w, bo zapowiada si臋 smakowicie... ;)

Napisano

i jeszcze skromni w dodatku :D

Napisano

nie znacie sie na 偶artach wogole :p ale txt z wypalonymi oczami zrobi艂 na mnie wra偶enie !

Napisano

呕e tak si臋 wyra偶臋, po raz ostatni w tym roku, modele takie sobie, ale tekstury pierwsza klasa :) Powodzenia w bitwie.

Napisano

Concept na pierwszej stronie... Miazga :D

Tak na serio. Trzymam kciuki choc juz teraz wiem ze bedzie nieziemsko. Wiem ze tak bedzie bo to wkoncu Klicior i Jarek :D to nie moze nas zawiesc...

Napisano

oni ju偶 chyba sko艅czyli :D

ale na powa偶nie to nie moge sie doczeka膰 pierwszych modeli, czekam z niecierpliwo艣ci膮

powodzenia

Napisano

hmm co do konceptu podoba mnie sie, ale panowie panowie, to koncept za duzo szczegolow, jakbys nie napisal ze koncept, Klicek to bym pomyslal ze to juz wymodelowane jest

Co do pierwszego renderu Jarasa, no c贸偶, odstaje nieco od konceptu ilosci膮 szczeg贸艂贸w (co najmniej 4 postaci brakuje w scenie) , podoba mi sie zaczes tego goscia w srodku z siekier膮,

nad poz膮 tego po prawej mozna by popracowac (tam sie cos nietak falduje na lokciu)

ogolnie rewelacja, plastik fantastik i kicha na grande (czy jakos tak) - czekam z niecierpliwoscia - mam nadzieje ze nie wyrobicie sie w czasie - to da szanse innym :)

Napisano

Ech chlopaki ja tu poczatkuje dopiero w trzecim wymiarze ale ucze sie od was po prostu niesamowicie

P_O_D_Z_I_W !!! O_o

Napisano

Jag sie masz !

No czekam na pierwsze upy bo napewno bedzie na czym oko zawiesic !

Powodzenia chlopaki !

Napisano
  • Autor

JAAAAAAAAAAAAAAAAAG sie macie ?

na razie szybkie wprowadzenia, sory ze takie poslizgi postaram sie to wszystko szybko opedzic, no ale tez bede walczyl zeby to jakos wygladalo, jak cos to walcie !

z gory dzieki z komentsy!

Image3.jpg

twarzy nie bedzie widac, ale nie moglem sie powstrzymac na szybko

Image2.jpg

base w wingsie, rig w maxie (transpose mnie wku...;)):

Image4.jpg

Edytowane przez jaras

Napisano

jjjjjjjjjjjjjjag si臋 masz? :D

Grymas rz膮dzi kosmosem! A to dopiero pocz膮tek ;)

Uber-pozdrowienia!

Napisano

Prawa r臋ka wy艂amana w barku ale muskulatura 艣liczna. A偶 szkoda 偶e facet.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci