KLICEK Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 (edytowane) Hej Po 10 dniach naklaniania Jarasa, zebysmy ruszyli nasze spasione tyłki, wreszcie moge zalozyc temat i wystartowac w bitwie :) Generalnie pomysł jest taki : Koles, na gorze otoczony kolesiami walczy w swojej ostatniej walce(albo i nie) banał. No i narazie tyle :) concept zeby sie rozjasnilo ocb : Edytowane 1 Lipiec 2009 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 No to inni mają powygrywane. Sporo postaci, będzie na co patrzeć już się nie mogę doczekać pierwszych modeli. Tradycyjnie życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 concept zeby sie rozjasnilo ocb : bardzo sie wszystko rozjaśniło;D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 hehehehehehe tak...kocept wyczeruje nasze wątpliwosci:) powodzenia nie zycze bo i tak wiadomo co bedzie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 on walczy z nazistami ? :D w samym środku swastyka jest(no prawie) , będzie płonąć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 O jaa ;D extra koncept ,widać ręke mistrza;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 no faktycznie, banał ;) koncept jak zawsze pierwsza klasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 no i po bitwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 nie mogles tego konceptu odrazu wymodelowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 No wlasnie. Zeszlaby godzinka w wingsie, jedna reka i bez myszki. A w szopie to ile ty to meczyles biedaku? Ale widac wlozone serce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 a co wy jeszcze chcecie dodać do tego konceptu? świetna dynamika postaci, piękne textury i oświetlenie, a tak poważnie zapowiada się ciekawie, będzie się działo oj będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Powodzenia! Już na koncepcie widać klasę, co to dopiero będzie jak dojdą modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agent_74 Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Niezly koncepcik Jaras&Klicek:) duuzo sie dzieje :)Oby w pracy bylo o wiele wiecej hehehe:)) No jestem ciekaw jak to wyjdzie:)Mam nadzieje,ze to ukonczycie:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Czuję zapach krwii w powietrzu... będzie OSTRO!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 dziń dybry -witajcie w bitwie - Klicek i Jaras Klicor - koncept pierwsza klasa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Klicek: znajoma przedszkolanka stwierdziła, że masz zadatki na wybitnego malarza impresjonistę i musisz jeść więcej warzyw ;) koncept rządzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 lajty chłopaki. skończycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 ee to ten cudny render to jest koncept? Ja bym wam od razu zwycięstwo przyznał :) Powodzenia!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2007 Dzieki koncept to moja najsilniejsza strona, pozniej juz bedzie tylko gorzej. Chveti to jakiejś bitwy, którą zaczęliśmy we 2jke, nie skończyliśmy? hmmm nie przypominam sobie, dlatego dziwie sie temu jakże miłemu pytaniu :] wiem, ze mamy tone pobocznej roboty, ale wydaje mi sie, ze wlasnie bitwa to jest ta rzecz, dzieki ktorej udaje nam sie spiac poslady i jak startujemy razem zawsze jakos udawało nam sie dojsc do konca, z lepszym czy gorszym wynikiem hehe, dzieki za troskę :) chociaz, wiesz sam jak jest z tym modowaniem + braniem udziału w bitwie ... ;) także trzymaj kciuki :D wracajac do pytania : skończycie? smiało odpowiadam, nie wiem jeszcze nie otworzylem wingsa hehe Tweety dzieki :D Jarku dzieki za przywitanie, odrazu poczulem sie ze jestem bitewnikiem hehe :] Aniu - dzieki ;) Kris_R - musi byc :D Dzieki za miłe przyjecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Ten concept wyglada jak runda kolko-krzyzyk, ktora wymknela sie spod kontroli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 a ja zupełnie nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym koncepcie. wiadziałem juz duzo lepsze na tym forum. Najwyrazniej to jest tak ze jak tylko jaras z klickiem powiedza ze cos bedą robic to wszyscy odrazu chwala jak nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 powodzenskiego ;) a sprobujcie spieprzyc ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Concept wydaje się być komplety i na poziomie... No to powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Shi może ci się nie otworzył obrazek, spróbuj w innej przeglądarce. I co panowie, mieliście całą noc, gdzie modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 no bravo! Fajnie ze sie zdecydowalisci, oby czasu Wam starczylo ;) koncept wypasiony, jeszcze 2 kreski a wygladaliby na tanczacy wokół sfastyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 :) good lack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 (edytowane) dzięki za ciepłe przyjęcie i słowa otuchy. Postaramy się nie zawieść zaufania. Wczoraj wróciłem z imprezy i zacząłem modelować (prosze mi wybaczyć ew. niedyspozycje .. ale wiecie jak to jest) rendering Vray 1.5 , Irr + LC czas 0:00:35 Edytowane 1 Lipiec 2009 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 no ot powodzenia, domyslam sie ze bedzie na co popatrzec chłopaki :) elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2007 Jarku mysle ze powinienes popracowac nad cieniami, a tak to spoko ;) ok koniec wyglupow, czas odpoczynku po ciezkiej pracy zaczynamy od teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Heja Całkiem fajnie idzie tylko trochę płasko wyszło pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 a ja uwazam ze to ponizej ich mozliwosci...kilka renderów w wykonaniu actimela widziałem i ten chyba odstaje... niedopracowałes jarku oswietlenia..cienie za ostre, powinienes je zblurowac odrobine...i zlikwiduj przejarania w scenie..to tyle na poczatek..bede zaglądał:D:D:D:D:D PS. no i nad riggiem pomecz jeszcze ..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 , hehe ten dynamizm, pozy i to cos w oczach, hehe, jeszcze gdybys obrocil glowe tego srodkowego to mialbys znaczek 'teraz polska'; ] pozdrawiam i zycze powodzenia: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 no chlopaki musze przynac ze tyllko start takich fachowcow jak Wy moze wywolac to ze bez zadnej pracy macie 4 strony komentarzy :) Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2007 a ja zupełnie nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym koncepcie. wiadziałem juz duzo lepsze na tym forum. Najwyrazniej to jest tak ze jak tylko jaras z klickiem powiedza ze cos bedą robic to wszyscy odrazu chwala jak nie wiem co. wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy darów z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udział w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zapłata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Chveti to jakiejś bitwy, którą zaczęliśmy we 2jke, nie skończyliśmy? hmmm nie przypominam sobie, dlatego dziwie sie temu jakże miłemu pytaniu :] Tak tylko pytałem, bo innaczej nie chiałoby mi się zaglądać :D Holla! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy darów z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udział w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zapłata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;) coś w tym jest, co piszesz... ;) ciekaw jestem efektów, bo zapowiada się smakowicie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 wiesz stary, to jest tak ze nie dostalismy darów z niebios, nie jestesmy bogami i tak sie nie czujemy. Jezeli ktos w nas wierzy to mam nadzieje ze dalismy kilka razy juz ku temu powody. Kazdy kto sie jara sie tym ze bierzemy udział w bitwie i mowi sobie, ze "ooo oni zrobia cos fajnego", to jest to tak wielka zapłata za te kilka lat wypalania oczu itp. ze w sumie wiecej mi nie trzeba :) dlatego lece opedzic co mam do zrobienia, zebym mogl wreszcie wrzucic jakis update i mam nadzieje ze nie zawiode ludzi :). Tobie radze to samo zamiast pisac takie posty ;) i jeszcze skromni w dodatku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 nie znacie sie na żartach wogole :p ale txt z wypalonymi oczami zrobił na mnie wrażenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 dzie!?..się pytam grzecznie dzie apdejt!?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Że tak się wyrażę, po raz ostatni w tym roku, modele takie sobie, ale tekstury pierwsza klasa :) Powodzenia w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Concept na pierwszej stronie... Miazga :D Tak na serio. Trzymam kciuki choc juz teraz wiem ze bedzie nieziemsko. Wiem ze tak bedzie bo to wkoncu Klicior i Jarek :D to nie moze nas zawiesc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 oni już chyba skończyli :D ale na poważnie to nie moge sie doczekać pierwszych modeli, czekam z niecierpliwością powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 hmm co do konceptu podoba mnie sie, ale panowie panowie, to koncept za duzo szczegolow, jakbys nie napisal ze koncept, Klicek to bym pomyslal ze to juz wymodelowane jest Co do pierwszego renderu Jarasa, no cóż, odstaje nieco od konceptu iloscią szczegółów (co najmniej 4 postaci brakuje w scenie) , podoba mi sie zaczes tego goscia w srodku z siekierą, nad pozą tego po prawej mozna by popracowac (tam sie cos nietak falduje na lokciu) ogolnie rewelacja, plastik fantastik i kicha na grande (czy jakos tak) - czekam z niecierpliwoscia - mam nadzieje ze nie wyrobicie sie w czasie - to da szanse innym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Ech chlopaki ja tu poczatkuje dopiero w trzecim wymiarze ale ucze sie od was po prostu niesamowicie P_O_D_Z_I_W !!! O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2008 spoko chlopaki, sorki za opoznienia teraz wytlumaczenie : "przeprowadzka" dziekuje :) update wrzucimy jak tylko sie zainstalujemy w nowym miejscu, sory za opoznienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Ekipa pierwsza klasa, wiec powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Jag sie masz ! No czekam na pierwsze upy bo napewno bedzie na czym oko zawiesic ! Powodzenia chlopaki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 (edytowane) JAAAAAAAAAAAAAAAAAG sie macie ? na razie szybkie wprowadzenia, sory ze takie poslizgi postaram sie to wszystko szybko opedzic, no ale tez bede walczyl zeby to jakos wygladalo, jak cos to walcie ! z gory dzieki z komentsy! twarzy nie bedzie widac, ale nie moglem sie powstrzymac na szybko base w wingsie, rig w maxie (transpose mnie wku...;)): Edytowane 2 Lipiec 2009 przez jaras 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 jjjjjjjjjjjjjjag się masz? :D Grymas rządzi kosmosem! A to dopiero początek ;) Uber-pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Prawa ręka wyłamana w barku ale muskulatura śliczna. Aż szkoda że facet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi