Napisano 11 Czerwiec 200816 l Nie można rozmawiać o tej całej piłce w jednym wątku? Zły Moderator zamknął poprzednie wątki? EDIT (do posta piksara): Ignorowania wątków nie ma na forum chyba. Edytowane 11 Czerwiec 200816 l przez piotrek
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Musimy wygrać inaczej tu sie będą ze mnie śmiali. A tak to ja się będę z nich mogła śmiać, co jest dużo przyjemniejszą opcją. Jak dotąd Austryjacy są dumni z tego że ich drużyna ma taką doskonałą kondycję i potrafiła biegać przez całe 90 min przeciwko Chorwacji. W poprzednich latach z tym bieganiem mieli podobno problemy. W tym roku problem mają już tylko ze strzelaniem goli. Trzeba by wygrać 2:1 albo 3:1, te 1 to taka bramka z litości dla Austryjaków, jeśli nie poradzą sobie sami to można im strzelić bramkę samobójczą w nagrodę jeśli dotrwają kondycyjnie do pierwszej połowy meczu. Przegranie z Austrią byłoby ogromną hańbą, bo to najgorsza drużyna na tych zawodach.
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Autor Nie można rozmawiać o tej całej piłce w jednym wątku? Zły Moderator zamknął poprzednie wątki? Nic nie zamykałem, nie musisz rozmawiać, wymyśl jak podmieniać w jednym wątku ankietę to bedzie problem z głowy
Napisano 11 Czerwiec 200816 l 3:1 dla Polski, obysmy wygrali bo znowu na bbc sport beda po nas jechac jak po ... :(
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Mecz z Austrią jest nie istotny :P ... Powinniśmy obstawiać wynik z Portugalią ;)
Napisano 12 Czerwiec 200816 l 3:1 dla Polski, obysmy wygrali bo znowu na bbc sport beda po nas jechac jak po ... :( BBC niech sie zajmie obrabieniem tylka swojej reprezentacji krajowej. ANGOLOM gratulujemy zakwalifikowania sie do ME :D POLSKA : AUSTRIA 3:0 65 pozycji w rankingu fifa dzieli obie reprezentacje. Pomijajac rankingi dla dobra ogolu narodu powinni wygrac i w to wierze. Stawiam flaszke jesli przegramy !
Napisano 12 Czerwiec 200816 l dzis specjalnie ide do baru na piwo kibicowac :p bo na bbc studio ostatnio mnie wkur*** (buraki sami nie dostali sie a na PL Team cos wkrecali ) maja nasi wygrac ! :D 1000:0 dla PL
Napisano 12 Czerwiec 200816 l ja bede lepszy od pitera i obstawiam 10000:1 ... co sec goooooollllllll i jeszcze jjeden i jeszcze raz...
Napisano 12 Czerwiec 200816 l to znak!! to sonda delficka, zna przyszłosc... jestem spokojny, jednak..........wygramy:)
Napisano 12 Czerwiec 200816 l hehe no to ja juz nie wierze w inne sondy ktore odbywaja sie tutaj ;p bitwa 3d tez byla podkrecana !!! ;D :D:D
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Oby tylko nie skonczyło sie tak: Siedzi facet w fotelu i ogląda na Euro 2008 mecz Polska - Austria. 5. minuta meczu - Smolarek strzałem w długi róg pokonuje austriackiego bramkarza. 12 minut później Murawski główką na 2:0. W 28. minucie po golu Krzynówka z rzutu wolnego jest już 3:0! Nagle ktoś go szarpie za koszulkę i słyszy głos: - Kupiłeś marchewkę? Marchewkę się pytam czy kupiłeś!
Napisano 12 Czerwiec 200816 l PIksar byl juz burmistrzem i miasto podupadlo, wiec na prezydenta raczej bym nie liczyl
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Piksar wykończył miasteczko (właśnie co się z nim stało...) A widzę, że wszystkie sondy tutaj są przekręcene...Nie ma nadziei na tym forum dla takich jak ja póki Piksar jest modem...a Kliment o wszystkim wiedział...;) Grupa 3mająca władzę! ;> Tylko czekajcie jak zapuka do was CBA, CIA, FBI, MAX3D i AGD... A wygrać nasi Muszą...Musza...bo inaczej koniec z Patriotyzmem... A tak btw to o co chodzi z tym BBC bo nic nie wiem?
Napisano 12 Czerwiec 200816 l skald na Austrię: Boruc - Wasilewski, Bąk, Jop, Żewłakow - Smolarek, Dudka, Lewandowski, Krzynówek - Roger - Saganowski 2:0 myślę ze przy takich zawodnikach to optymalny wynik, zresztą z grzeczności nasi nie powinni ubić bardziej Austriaków w końcu to gospodarz ;) pozdrawiam
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Według mnie powinni wymienić Krzynówka. Chyba najwięcej knocił w poprzednim meczu -.-
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Master Kiełbaster, pionix, Topek - ale z was pesymiści :P No, ale sonda ma za mało wyników do wyboru, więc rozumiem... :D O, i skąd wzięły się te 254 osoby? o_O
Napisano 12 Czerwiec 200816 l dobre pytanie patry :P też jestem ciekaw skąd te 254 osoby :P a co do meczu będąc optymistą obstawiam 2:0 dla Polski
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Krzynówek? o_O No nic...dajmy chłopakowi szanse... ;) 254...I dla czego Ania Głosowała 2 razy? Rozumiem, że piksar na ta liste wpisywał wszystkich swoich przeciwników ;) Pixar Zbanuj sie z przyzwoitości i dla przykładu dla młodszych ;)
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Ania glosowala 2 razy bo mogla wybrac kilka rozwiazan ;) z reszta jak kazde z nas :)
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Trzeba by wygrać 2:1 albo 3:1, te 1 to taka bramka z litości dla Austryjaków, jeśli nie poradzą sobie sami to można im strzelić bramkę samobójczą w nagrodę jeśli dotrwają kondycyjnie do pierwszej połowy meczu. Przegranie z Austrią byłoby ogromną hańbą, bo to najgorsza drużyna na tych zawodach. Popieram ;), ale tylko w ostatniej minucie, żeby później nikt nie mówił że to specjalnie było ... Hańbą, nie już z niżej notowanymi z tego co pamiętam przegrywaliśmy i od zawsze była ta sama gadka choć inny trener ;). Przykład Korea. Heh nie chcę wyjść na totalnego pesymistę i , dlatego też obstawiłem, 2:0 dla naszych, z ew. popraweczką na 2:1. znowu optymisci? 2:1 dla australijczykow! Illy to nie te mistrzostwa ;). Piksar Ty stary crackersie :) nie baw się, brzydko . . . . / mam nadzieję że mi młodzi blokowi kibice szyb nie powybijają ostatnio ostro było // //pozdr.
Napisano 12 Czerwiec 200816 l dobra dobra ;), Chorwacji doładowali Niemcom 2:1 więc może być jeszcze ciekawie :]. akumulatory w rozruszniku serducha naładowane, można się szykować do oglądania, mam nadzieję że emocji, //pozdr.
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Autor hehe dołożyli im bo się nie bali my mieliśmy za duży bagaż emocjonalny
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Mieszkam w Anglii... jak wiecie Anglia się nie dostała i nie grają, i wszyscy głosują na... POLSKĘ!!! Już 2 nauczycieli mi mówiło że się założyło (o kasę) że polska wygra, i "w zaufaniu" mi powiedzieli że chyba stracili kase, ale i tak będą dalej obstawiali na polskę xDDD
Napisano 12 Czerwiec 200816 l hehe Piksar relacja na zywo na max3d.pl, czy w przerwie bęzie studio piłkarskie ?
Napisano 12 Czerwiec 200816 l gooooooooooooooooooooooooooool xD a już chciałem pisać żeby piksar zmienił nazwe wątku na boruc vs. austria...
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Wiecie po pierwszej połowie, to ja jestem zdruzgotany, albo to jaki cud, albo sam nie wiem co napisać w tym momencie ... 1:0 dla naszych, to CUD, Borucowi powinni pomnik zbudować, a resztę na przymusowe roboty do "ciepłych" syberyjskich zakątków wysłać. //Pozdr.
Napisano 12 Czerwiec 200816 l normalnie nie wierze... dobrze to podsumaowali "Bog byl z nami" XD a raczej "Boruc". Co do Chorwatow to ciesze sie ze wygrali, jakos tak ich lubie,chociaz to nam skomplikowalo sytuacje.
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Ale za to Boruc! A Roger to chyba przy pierwszej bramce na spalonym był co?;>
Napisano 12 Czerwiec 200816 l Australijczycy mają w cholerę speeda i nasze dziadki się męczą. Puste pole na środku boiska też przeraża. Ale nie ma co, najważniejsze że im wjehaliśmy bramkę i odcieliśmy im skrzydła