ReflectVision Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 (edytowane) Przyszedl czas na renderki bmw x6 przedstawionego niedawno temu przeze mnie w wipie :) obiecywalem exterior ale ostatecznie wzialem sie za studio. Do exteriora powroce. C&C mile widziane Pozdrawiam Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 (edytowane) Brak mi słów... FRONTA !!!!! ***** Pzdr. Cornelius. Edytowane 13 Czerwiec 2008 przez Cornelius Scipio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 to szczyl jeden... :) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 bardzo ładne studio, lakier i materiał felg super o modelu niema co pisać wiadomo mistrzostwo z czystym sumieniem ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 To już zaczyna być nudne. Znów genialna praca XD ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Qbal stajesz się obrzydliwie przewidywalny... kolejna świetna praca... miej litość :-P Nie wiem jak Ty to robisz, że z taką łatwością Ci przychodzą takie piekne i modele i rendery?!? ... ale nie, nie! przednie koło tonie w podłożu - hura znalazłem buga! buuu ale wstyd, hi hi hi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Czapki z głów... Chyba zostaniesz moim niedoścignionym wzorem :P Model, materiały, render - cud, miód i orzeszki. Ba, nawet sam samochód mi się podoba (mimo swej kontrowersyjności) :) Z ciekawości spytam, ile zajęło Ci wyrenderowanie tego cuda? I na jakim configu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Dzieki za komentarze :) Homa mylisz sie, Kliment juz myslal tez ze to blad do czasu jak mu nie powiedzialem ze to fdd :) uwierz ze o to mi chodzilo :) KamillM: Renderowalem go na ultra ustawieniach w rozdzielczosci 5000x3333, zajelo to ok 8h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Faktycznie super wyszło. Te rozproszone odbicia światła to zasługa lakieru czy studia? Ciekawi mnie jak takie coś osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 nio dobra... a tak się cieszyłem :-P żądam lekcji renderingu (może być cały kurs)!!! pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Hehe, no szkoda gadać. I'm lovin' it;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Freedom Fighter: Tylko i wylacznie otoczenia, taka mala slodka tajemnica :) Lakier jest bardzo zwylky. taki chromik ze zmniejszonym glossem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 taka mala slodka tajemnica :) Cholibka, no trudno, będę musiał kombinować:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Masakrycznie dobre :O Mógłbyś powiedzieć ile mniej więcej godzin zajmuje Ci modelowanie, a ile ustawienie studia i materiałów? I najważniejsze - czy mógłbyś pokazać siateczkę? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 gościu to żeś pojechał... no normalnie... :D nie ma czego się przyczepić. mi tylko brakuje tych tzw. car flakes na lakierze i byłoby super ekstra real a teraz jest tylko ekstra real ;) ale *****. jestes geniuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Patry, siatki pokaze wkrotce, modelowanie ok tygodnia zajelo bo bylo duzo dupereli, ale spedzilem po ok 6 godzinek dziennie tylko. W sumie siedzialem nad nim od 3 miesiecy ale samego modelowania tak jak mowie bylo tydzien (matura). Ustawianie studio - kwestia kilku godzin + 8h renderu + postprodukcja w PS Trosiek w otoczeniu i w takiej malej rozdzialce i tak nie byloby widac, pozatym to nie musi byc metallic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ReflectVision ogladales "tenacious-D the pick of destiny" [z jack'iem, blac'kiem itp]?? Jack spiewa tam taka absurdalna (jak to na niego przystalo) piosenke ktora leci jakos tak: "half-man, half-machine, another cover from the magazin..." mam wrazenie ze to o Tobie ;) W jakim hangarze Cie zmontowali, ze te Twoje autka sa takie mniamniusne??? Supcio. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Świetny model, a jeszcze lepszy render. Najbardziej podobają mi się felgi, bardzo ładnie wygląda lakier przy przetłoczeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 No co tu duzo mowic, super model, super materialy, suber render, w sumie nie ma za bardzo do czego sie przyczepic, full real. gratuluje umiejetnosci no i oczywiscie wyniku koncowego pracy. Rowniez ode mnie ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 jak wyzej po stokroc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Poprostu mnie wgniotło w krzesło... Super praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Ja jak już widzę takie prace to sie nie cieszę. Przytłaczają mnie :( Bo wiem, że nigdy nie osiągnę takiego poziomu. Mimo to wielki respekt *****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ticz mi... masta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 uuaaa... z przyjemnością się ogląda takie prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_gabra Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 wlasnie na cg zobaczylem x6'stke i odrazu wszedlem w temat zobaczyc czy to twoje :-) naprawde robi wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Wiesz co... wyjdz! i nie wracaj... Eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Cudo ! ***** ... Ja też tak chce !:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 extra, tylko, buahaha ten daszek na dachu to autentyk LOL jak zobaczyłem go na ulicy to myślałem że koleś sobie takie przykleił i jest fajny, ale widzę że to nie zasługa typa, tylko projektanta :D obciachowe strasznie jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 to nie daszek tylko antena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 render z przodu dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 z przodu wyszło super dzięki za nową tapetę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Bardzo piekny model , render slodzi oczy naprawde do bolu, ale wole jak palicie (tu mowa do wszystkich samochodowcow) rendery niestudyjne, naturalne . Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francez Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Fajnie wyszła bryczka. Tylko nie wiem dlaczego gdy patrze na przód samochodu to wydaje mi się zbyt... pofolgowany w dużych kształtach (nos). Ale może ten typ tak ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 wgniata i to mocno. Zawsze podopbaly mi sie Twoje rendery o modelach nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 ehh znow musze Cie gonic:( 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 ReflectVision ogladales "tenacious-D the pick of destiny" [z jack'iem, blac'kiem itp]?? Jack spiewa tam taka absurdalna (jak to na niego przystalo) piosenke ktora leci jakos tak: "half-man, half-machine, another cover from the magazin..." mam wrazenie ze to o Tobie ;) W jakim hangarze Cie zmontowali, ze te Twoje autka sa takie mniamniusne??? Supcio. pozdrawiam czemu dopiero teraz tego posta zauwazylem :D tadzio, nie widzialem ale zaraz zobacze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Teraz z przodu dowalił. Przestań! Przestań! Bo będziesz miał nas na sumieniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 jeszcze taki renderek przodu w 1# poscie, wiem ze odbiega od 2 poprzednich ale wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 ReflectVision: Co ja mówiłem ? ;) Trochę tło sie pogorszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Odbiega trochę bo za bardzo widać co jest w środku jak by tam jakieś oświetlenie było. Ale i tak poziom jest baardzo wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdv Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Nie ten dział ! Przestaniesz zaśmiecać forum łobuzie jeden ? To jest galeria 3d a nie foto. OK. Pożartowaliśmy. Poziom pracy wprost chory. Niesamowite. Chciałbym tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 naprawde świetne rendery :D gratz :) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Qba przodziki piękne. To sie nazywa dobry render! Brawo chłopie!!! Tylko pozazdrościć i wziąść się porządnie do roboty jeno zostaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Za poprzedni pochwalilem a teraz sie przyczepie ;p wydaje mi sie (ale to tylko mi sie wydaje) ze za duzy bump na tarczach (na tym renderze z przodu) no a tak poza tym to oh i ach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 mozesz miec racje z wszystkim oprocz tego ze to disp :) przyjmuje krytyke i tez tak uwazam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 ło jezu klasyka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 ewidentnie na wypasieeee ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 autko wygląda bjuti mimo ze we wspolczesnych nie gustuję, eh szkoda ze nie umiem takich fot trzaskać :o) 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Piękne autko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 mistrzostwo :) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi