Kris_R Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2008 Jak widać to na razie szkic fotelika... postawione kilka boxów. Zrobi się siedzonko tak, żeby pasowało. Dzięki kozioo za cenną uwagę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 co do fotela to uważam że jest ok. biorąc pod uwagę fakt że to toonkowa koncepcja to proporcje mogą być poturbowane. narazie praca super tylko przemyśl opcję by Frędzel (czy jak mu tam) wrócił do wersji węża z pierwszego szkicu (dodaj mu zeza ;]) i żeby trzymał się paszczą za szkrzydło;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Teraz miksery są ok. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 bardzo dobrze Ci idzie miksery i widelce mnie rozwaliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Chyba zrobię sobie taką maszynę w realu. Ciekawe czy poleci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Trochę dużo tego sprzętu, i ten telewizor gdzieś ginie w tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 pracka super ale będziesz musiał ten telewizor wyeksponować w finalnym renderze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 obserwuje, bedzie dobra pracka, dobry pomysl zgadzam sie z Beatou ze TV trzeba bedzie wyeksponowac bardziej, zeby sie motyw przewodni nie zagubil pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2008 Trochę progressu... na razie tylko screeny bo światła nie są w ogóle ustawione i jeszcze nic nie renderowałem. Teksturki in progress, postaci powoli powstają, chmurki się robią... itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 swietne! textury bardzo ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 slicznosci wipek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 praca nabiera rumiencow, bedzie fajnie cos czuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Bardzo fajne I pomysł ciekawy i wykonanie jak do tej pory bardzo ok Przyłącze się do opinii dotyczącej skali poszczególnych elementów. Osobiście też starałbym się utrzymać je mniej więcej w jednej parafii. Do tego kwestia stylizacji. To też tylko moja subiektywna opinia, ale masz bardzo mocno wystylizowane postacie a pojazd poskładany z właściwie realistycznych częsci. Może też wartoby było to wszystko troche pokrzywić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 ładnie się zapowiada, podoba się i to nawet bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Li Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 jakie fajne stworki i kolorki, super extra :))))))))))) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 żeby screen wyglądał super to już przesada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 no i co tam ? ugrzązłeś w pieluchach czy jak ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Staram się wszystko jakoś pogodzić, ale chwilami nie jest to łatwe :) Na szczęście jeszcze nie ugrzązłem i cisnę ostro do przodu... codziennie troszkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Wprawdzie nie bardzo kumam po co ten telewizor tam, i dlaczego fotel tylem do kierunku lotu, ale calkiem fajnie to wyglada. Mechanik swietny, pilot troszke gorszy, wyglada jakby jego cialo bylo zbyt boxowe, a nie oblo-kuliste jak jego glowa np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 nie no watek jest zajedwabisty :D:D:D koniecznie po bitwie zrob z tego animacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 daj spokoj z bitwa, dzidzia wazniejsza a i konkurencja bedzie mniejsza ;) no zastanow sie czy warto zaniedbywac dziecko? ? no warto czy nie warto? no a powaznie, gdzie apdejty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Nic się nie bój ;) w ciągu tygodnia czasu niewiele.. ale zaczyna się weekend to może i jakiś apdejt się pojawi? zobaczymy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziab Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Ze wszystkich SSAT-ów Twój podoba mi się najbardziej i trzymam kciuki czekając na apdejt:) Mam tylko uwagę: fotel jest zdecydowanie za mały w stosunku do telewizora... ale może tak miało być...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Czas na jakiś apdejcik przed nominacjami... jeszcze sporo do zrobienia... jeśli nominacje pójdą pomyślnie, to będzie co wykańczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) te skaly na dole chyba lepiej jakby byly w kierunku spadania samolotu - wiesz, w jednej linii żeby podkreślic dynamikę ujecia - poza tym POEZJA ! Edytowane 10 Wrzesień 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Dzięki za sugestie Jaras :) rozważę ;) myślę, że zasugeruję jakiś skos kamery ustawieniem chmur i skał na dole, aby całość nie była taka grzeczna i prostopadła do krawędzi kadru... pomysł z odwróceniem tych większych skałek na pierwszym planie wydaje się być słuszny - zobaczę jak to wyjdzie w praniu jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Jezeli bys Krzysiu zapytal mnie, to bym owszem zostawil przechylone tlo, bo wyprostowanie wcale mu dynamiki nie dodaje, ale odbilbym w lustrze, zeby bylo w kontrze do kata spadania samolotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Bardzo fajna scenka. Kucza, za dużo tych fajnych scenek tutaj! Ciężko będzie. Ja mam taką uwagę, telewizor sprawia wrażenie niesprawnego już od dawna. Skoro ten telewizorolot spada, bo nastąpiła awaria tv, to może dodać jakieś iskry w pudle, a sam tv zrobić czysty w odróżnieniu od reszty, aby sugerował niedawną sprawność. Koleś na fotelu mnie rozwalił. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 O mój boże;D Zacne!:D Prawie nie zaglądałem do wątku z obecną bitwą, a teraz szczęka opada;)) Cieszy oczy, świetny cartoonowy klimat, dodaje pracy smaczku;) Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 fantastyczny pomysł i wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Grucha wymiata :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 moze lepiej zamiast motion-blurowac samolot zmotionbluruj tło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Jakos tak ubogo jest, wydaje mi sie ze do tej konwencji pasowaloby wiecej kolorow. Teraz jest dosc szaro-buro i sporo tego nad czym sie napracowales zlewa sie w nieczytelna calosc. Szkoda byloby gdyby tak zostalo. Nie bardzo wiem na czym skupic wzrok, biegam, szukam i oczywiscie znajduje sporo fajnych rzeczy, ale nic nie przykuwa mojej uwagi jako glowny element. Nie wiem, nie znam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Bardzo fajne. Chmury powinny być bardziej takie skłębione, a ta dziura powinna być podobna do tunelu, bez nieba widocznego za nią. Gdzie Frendzel? Brakuje Frendzla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 (edytowane) Chmury są wrzucone na szybko, frędzel będzie ;) Spokojna głowa... dzięki za czujność! :) Do finału jeszcze trochę.. .... zmiana koncepcji na chmury.. takie pseudo realistyczne coś mi nie siedziały - szybki szkic w ZB i potem już zabawa w renderingu. [/url] Zapodaję też najnowszy update i tym samym kończę tą bitwę :) Dzięki wszystkim za bardzo fajną zabawę i dobrą lekcję.. pozdrawiam! Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez Kris_R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 I to by było na tyle :) Finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 jak dla mnie praca genialna w swej prostocie ;) chmurki rewelacyjnie spelniaja swoje zadanie. miodna paleta barw i stylizacja postaci. oswietlenie mogloby byc nieco bardziej podciagniete ale to tylko moja niestosowna uwaga :P gratuluje ukonczenia i zycze powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Rewelacja! Świetnie się to ogląda. Jakbym miał się czepiać to smugi nie bardzo, ale to nie zmienia faktu, że pracka jest wyczesana. Gratuluję ukończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Fajnie zobaczyć tę prackę skończoną! Trzymam kciuki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Fantastico! Faworyt;) Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 super, poza mołszyn blerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 (edytowane) bardzo podoba mi się to, że wygląda jakby było namalowane by hand :) świetna praca! gratuluję! :) o i muszę pochwalić za czytelny napis na miniaturce :D good job! :D Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 super pracka.przyjemnosc na nia patrzec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Świetne, a pierwsze co mi się skojarzyło to "Sąsiedzi" tudzież "Listonosz Pat" :). Jedyne co to rozmycie dziwne takie jakieś. Winszuję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 jak dla mnie chyba najlepsza pracka, świetny klimacik, modele też super, i przedewszystkim kolorki, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Jest sparawa, jak to sie mowi:) Postacie sa rozbrajajace. Szczegolnie mechanik. Kolorki moje ulubione. Wszystko jest na tak, oprocz tego motiona... Gratuluje ukonczenia i zycze podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Dzięki wszsytkim za komentarze i opinie :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Wyglada naprawde super, calosc wyszla bardzo malarsko :), Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 gratulacje Kris ! wiem jakich wyrzeczeń musiałeś dokonać żeby to skonczyć - dlatego tym bardziej gratuluję Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Spoko :) Pracka skończona - z dedykacją dla małej Sabinki - biorę się za następne mazy jakies ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi