Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mistrzostwo!!! Wiaderko z szampanem wymiata. Plus za dopieszczenie każdego elementu. Ile to się renderowało i na czym. Dużo jest postprodukcji?

Napisano

Można się jedynie przyczepić do tej chusty (?) na łóżku - fałdy bardzo nienaturalne, jakby była ze sztywnej folii.

Poza tym znakomite.

Napisano

ekstra "baob" ;) ! stylowo,cieplo oraz przyjemnie nie moje klimaty, ale zawsze milo popatrzec na takie eleganckie wizki , no pewnie ze sie podoba ! :D

Jak zawsze bardzo wysoki poziom !

pozdro !

Napisano

noo Pionier pojechales na maksa :] cudowne ten ostatni rend z pokoju dla dzeici byl

wyj... a ten to juz wogole brak slow widac ze nie spoczeles na laurach dajsze mlody dajesz :]

cudko powiedz cos o swielte i materialch

jedno slowo Master :]

re

Napisano (edytowane)

Rewelacja! Zobaczyłbym chętnie tutka z tych prac, szczególnie z oświetlenia i materiałów. WOW projekty Realtime wymiatają. Tylko pozazdroscić pracy.

Edytowane przez adam_m
Napisano

Wiem ze zabrzmi to jakbym klonowal wypowiedzi innych no ale jest ekstra wiec sie naleza pochwaly. Fajny design fajny render normalnie czepiac to juz mozna sie tylko na sile ale to i tak z duzym wysilkiem :P. No i ja powiem ze wlasnie nie widac ze to ten "zalosny" vray xD.

PS. Ten zalosny to oczywiscie tak dla jaj tlumacze sie bo znow pare osob zacznie plakac :P.

Napisano

jak sam tytuł wskazuje jest to wizka jachtu

bardzo ładne materiały, światło wyszło bardzo przyjemnie, modele jak zawsze u Ciebie super jedynie to nie podoba mi sie to odbicie na drzwiach po lewej

Napisano
jak sam tytuł wskazuje jest to wizka jachtu

Racja - nie zwróciłem uwagi.

Wnętrze mi sie Totalnie nie podoba.

Wizualizacja jak najbardziej poprawna, ale przez fakt projektu małe ma dla mnie znaczenie.

Taki obrazek w super jakości modeli, textur i światła.

Napisano
Racja - nie zwróciłem uwagi.

Wnętrze mi sie Totalnie nie podoba.

Wizualizacja jak najbardziej poprawna, ale przez fakt projektu małe ma dla mnie znaczenie.

Taki obrazek w super jakości modeli, textur i światła.

To Galeria 3D, więc oceniamy w kategoriach obrazka i technicznej poprawności raczej. :)

Projekt się podobać nie musi (zresztą nie tylko tobie, heh), ale przedstawienie jest jak najbardziej godne uwagi.

Napisano

Się nie podoba, bo Wy wstrętne minimalisty jesteście;p

Jak dla mnie super, bardzo dobre materiały, obicia ścian aż sprawiają wrażenie miękkich właśnie, czyli prawidłowo. Świetna sprawa rejs takim jachtem, żyć nie umierać;) Jedyne co mi w wizce nie do końca pasi, to widok za oknem.

Pozdrawiam

Napisano
To Galeria 3D, więc oceniamy w kategoriach obrazka i technicznej poprawności raczej. :).

Nie mogłem się opanować.

Projekt się podobać nie musi (zresztą nie tylko tobie, heh),

Nasz klient naz pann.

heh.

Napisano (edytowane)

witam po weekendzie ;)

Ciesze sie ze render sie podoba, osobiscie uwazam ze wyszlo gorzej niz interiory dla crown paint ktore pokazywalem jakis czas temu ;p

obrazek A4 renderowal sie okolo 4h (jesli dobrze pamietam) na 8cpu stacji z renderfarmie, jesli chodzi o postprodukcje to tak jak mowilem, glownie bawilem sie warstwami z maxa bez zadnych domalowek, nie uzywalem vraytoona

@hcppiter, haha dobre, pozdro dla marlina :D

thx za posty i frontpage!,

wracamy do pracy, rodacy,

pozdr,

pionier

Edytowane przez Pionier
  • Like 1

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności