Posted July 25, 200816 yr Witam, Wrzucam jeden z interiorow ktory zrobilem jakis czas temu, jak zwykle max9 & vray plus photoshop, Dla osob zainteresowanych praca w RealtimeUK zapraszam do odwiedzenia linkow ponizej: http://www.gofreeme.com http://www.realtimeuk.com mam nadzieje ze sie spodoba, pozdr, pionier Edited July 25, 200816 yr by Pionier
July 25, 200816 yr Mistrzostwo!!! Wiaderko z szampanem wymiata. Plus za dopieszczenie każdego elementu. Ile to się renderowało i na czym. Dużo jest postprodukcji?
July 25, 200816 yr Pięknie wyszło, materiał na tym czymś na kołdrze jakiś dziwny, ale to już czepiarstwo:P Praca wymiata, 5 gwiazdek
July 25, 200816 yr Można się jedynie przyczepić do tej chusty (?) na łóżku - fałdy bardzo nienaturalne, jakby była ze sztywnej folii. Poza tym znakomite.
July 25, 200816 yr pieknie Ci te wizki wychodza, takie bajkowe:) mozesz cos o oswietleniu powiedziec? czy to glownie zasluga shaderow? :)
July 25, 200816 yr ekstra "baob" ;) ! stylowo,cieplo oraz przyjemnie nie moje klimaty, ale zawsze milo popatrzec na takie eleganckie wizki , no pewnie ze sie podoba ! :D Jak zawsze bardzo wysoki poziom ! pozdro !
July 25, 200816 yr łaaaaaaaaał ale fajne :D to chyba wnętrze jakiegoś luksusowego jachtu jest no nie?
July 25, 200816 yr będe troche niekulturalny: aż się żygać chce, tak obrazek zajeżdża luskusem :D gratki. naprawde super
July 25, 200816 yr Renderek bardzo fajny. Mozesz powiedziec jak uzyskałes efekt gdzie kazdy element w zasadzie ma podobny odcien swiatla?
July 25, 200816 yr noo Pionier pojechales na maksa :] cudowne ten ostatni rend z pokoju dla dzeici byl wyj... a ten to juz wogole brak slow widac ze nie spoczeles na laurach dajsze mlody dajesz :] cudko powiedz cos o swielte i materialch jedno slowo Master :] re
July 25, 200816 yr ...nooo klasa - to na lajbie jakiejs ? - pewnie kursujacej do Dubaiu-ju -i'u (?) :)
July 25, 200816 yr Super. Nie ma co narzekać. A swoją drogą, to taka łajba zapewnia niezły wypoczynek.
July 26, 200816 yr Rewelacja! Zobaczyłbym chętnie tutka z tych prac, szczególnie z oświetlenia i materiałów. WOW projekty Realtime wymiatają. Tylko pozazdroscić pracy. Edited July 26, 200816 yr by adam_m
July 26, 200816 yr Wiem ze zabrzmi to jakbym klonowal wypowiedzi innych no ale jest ekstra wiec sie naleza pochwaly. Fajny design fajny render normalnie czepiac to juz mozna sie tylko na sile ale to i tak z duzym wysilkiem :P. No i ja powiem ze wlasnie nie widac ze to ten "zalosny" vray xD. PS. Ten zalosny to oczywiscie tak dla jaj tlumacze sie bo znow pare osob zacznie plakac :P.
July 26, 200816 yr Wypasik pokój . Łużko ma bardzo elegancki , nietypowy kształt co udoskonala prace . Pozdro
July 26, 200816 yr jak sam tytuł wskazuje jest to wizka jachtu bardzo ładne materiały, światło wyszło bardzo przyjemnie, modele jak zawsze u Ciebie super jedynie to nie podoba mi sie to odbicie na drzwiach po lewej
July 26, 200816 yr jak sam tytuł wskazuje jest to wizka jachtu Racja - nie zwróciłem uwagi. Wnętrze mi sie Totalnie nie podoba. Wizualizacja jak najbardziej poprawna, ale przez fakt projektu małe ma dla mnie znaczenie. Taki obrazek w super jakości modeli, textur i światła.
July 26, 200816 yr Racja - nie zwróciłem uwagi. Wnętrze mi sie Totalnie nie podoba. Wizualizacja jak najbardziej poprawna, ale przez fakt projektu małe ma dla mnie znaczenie. Taki obrazek w super jakości modeli, textur i światła. To Galeria 3D, więc oceniamy w kategoriach obrazka i technicznej poprawności raczej. :) Projekt się podobać nie musi (zresztą nie tylko tobie, heh), ale przedstawienie jest jak najbardziej godne uwagi.
July 26, 200816 yr Się nie podoba, bo Wy wstrętne minimalisty jesteście;p Jak dla mnie super, bardzo dobre materiały, obicia ścian aż sprawiają wrażenie miękkich właśnie, czyli prawidłowo. Świetna sprawa rejs takim jachtem, żyć nie umierać;) Jedyne co mi w wizce nie do końca pasi, to widok za oknem. Pozdrawiam
July 26, 200816 yr To Galeria 3D, więc oceniamy w kategoriach obrazka i technicznej poprawności raczej. :). Nie mogłem się opanować. Projekt się podobać nie musi (zresztą nie tylko tobie, heh), Nasz klient naz pann. heh.
July 27, 200816 yr oooo stary rządzisz, ja chcę taką sypialnie w pokoju, koniecznie tak oświetloną :) Pozdrawiam.
July 28, 200816 yr Author witam po weekendzie ;) Ciesze sie ze render sie podoba, osobiscie uwazam ze wyszlo gorzej niz interiory dla crown paint ktore pokazywalem jakis czas temu ;p obrazek A4 renderowal sie okolo 4h (jesli dobrze pamietam) na 8cpu stacji z renderfarmie, jesli chodzi o postprodukcje to tak jak mowilem, glownie bawilem sie warstwami z maxa bez zadnych domalowek, nie uzywalem vraytoona @hcppiter, haha dobre, pozdro dla marlina :D thx za posty i frontpage!, wracamy do pracy, rodacy, pozdr, pionier Edited July 28, 200816 yr by Pionier
July 29, 200816 yr bardzo fajna wizka, luksus i przepych - chyba o to chodziło - w pełni zasłużony front
August 9, 200816 yr uu piękna praca :) bardzo ładny render ładny detal podoba mi się kolorystyka i gra świateł 5*
August 9, 200816 yr pieknie!.. Piotruś, materiałem i faldkami tej husty na kołdrze sie nie przejmuj... co niektórzy nie widzieli chyba husty z taftu.... rewelka! 5*