ReflectVision Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 (edytowane) Witam, po malej przerwie w wolnej chwili wydlubalem mieczyslawa, troche to zajelo troche ponizej 2 tygodni, wnetrze i inne detale są, niebawem wiecej renderow, chwilowo musze od niego odpoczac :D soft : 3ds max renderer : vray post: ps cs3 Studio: Hi-Res Hi-Res C&C mile widziane, bijcie :) Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 chylę czoło :) jedwabiście to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 tym razem przeszedles sam siebie ! foto ryl dla mnie mistrzostwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 bijcie :) No chętnie bym Ci Kolego manto spuścił, bo wpędzasz mnie w kompleksy i sprawiasz, że odechciewa mi się zabawy z 3d :D A tak serio to bardzo fajny model, z tego co widzę, no i bardzo ładnie ustawiona scena. Gratz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Piękny model, a o renderze to już nie wspomnę ;) PS. Mógłbyś pokazać siatkę samochodu ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Qbuś już dawno mówiłem, że jesteś moim Mistrzem - Przechodzisz samego siebie :) Genialne ! ! ! ! ! ! ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 (edytowane) Hagelades - Tak, siatki i model wrzuce wkrotce, nie martwcie sie :) Mike - tyle ile jestem na forum Homa przesadzasz i to ostro :) Edytowane 24 Sierpień 2008 przez ReflectVision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Ale amatorka.... nawet mi sie komentować nie chce.... ;) 5* na zachęte ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 (edytowane) mowilem Ci zebys takiego chlamu nie wrzucal na forum bo bluzgi poleca:P 5* BTW znow mam Cie gonic?:D Edytowane 24 Sierpień 2008 przez JohnZi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 John .. Ty juz dawno przegoniles :) nie ma czego gonic Klimek, przy nastepnych ujeciach bardziej sie postaram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 widzę że kupiłeś sobie nowy aparacik i chodzisz fotki strzelasz, nie ładnie tak ludzi oszukiwać, kiedyś będę taki jak ty, chyba 5* tylna fela w tym światełku wyszła super ale ty to wiesz :) i bardzo dziękuje za nową tapetę :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 napisał qba: "Klimek, przy nastepnych ujeciach bardziej sie postaram :)" i słusznie qba...bo " bledy, proporcje leżą, pól rzeczy przeklejone z fotki, swiatla ....do bani, no co bede mowil i ogolnie dam te gwiazdki na zachętę bo widzę ze nawet UI nie ogarnales" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 chyba najlepsza Twoja praca! :D świetne! tylko troszkę głupio wygląda takie jakby puste w środku przednie prawe koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 kliment dobrze prawi... pewnie jeszcze fronta dostanie na zachete, no ale niech dzieciak ma:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Najpierw Audi, teraz ten Merc... Mistrzostwo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Piekna robota!! Maj master :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Za pierwszym rzutem oka pomyślałem że jest się czego przyczepić, później przyjrzałem się obrazkowi dokładniej i spojrzałem na nick... Wypas! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 serwus :) bardzo wypasione :0 pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 kosmos. btw. Już dawno nic się w złotej nie pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkness87 Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Ty wiesz że się muszę coś krytyki dać bo nie był bym sobą :P model wygląda jak by z salonu wyjechał a rejestracja już nie :P Model i render miodzio :) ale co ja się bede wypowiadać :) ja nic nie umie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Witam, No nie wiem co mam powiedziec, po prostu mowe odebralo :) Wyglade rewelacyjnie. Czy ten merc jest na blachach z Sosnowca? ReflectVision ja bym drazyl jeszcze pytanie Mikea. Jesli mowisz,ze osiagnales taki poziom odkad jestes na forum to bedzie ok 4 lata. To chcialbym Ci zadac pytanie ile mniej wiecej czasu poswiecales na modelowanie na poczatku? Masz jakies wskazowki, rady jak wymodelowac i ladnie ustawic i oswietlic taka sene? Rozumiem,ze na poczatku z kazdym modelem napotykales trudnosci, ale jak juz opanowales techniki to widze, ze modelujesz jak szalony :) Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje wspanialego modelu, xaoo P.S. Dolaczam sie do prosby wszystkich o siateczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 Siatki tak jak obiecalem sa w 1# poscie, staralem sie pokolekcjonowac je bez ms, bo niektore elementy byly pozniej wycinane cutem typu spryskiwacze na swiatla i czujniki, nie bijcie :) darkness87 - aha czyli auta z salonu Twoim zdaniem sie nie rejestruje tak ? :p xaoo - nie S1 oznacza śląsk, pozostale cyferki to przypadek, nie chcialem poprostu trafic w czyjas rejestracje :) poza tym przez 4 lata sie obijalem, modeluje moze z rok : ) wskazowki znajdziesz na forum co tu duzo mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 zlota robota ! :) widac ze z latwoscia uzyskujesz fotorealizm tchnełes zycie w blaszana skorupe gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 dobra robota, wygląda jak zdjęcie no i ma fajny klimat, siatki super 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 model i render miodzio, jedynie wydaje mi się że szyba boczna jest troche za płaska bo niektore elementy byly pozniej wycinane cutem typu spryskiwacze na swiatla i czujniki, nie bijcie :) ha widze że powoli przechodzisz na ciemną strone mocy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 pecet, zebyscie pozniej nie mowili ze jest krzywo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkness87 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 jak widze zle zrozumiales chodz i rejestracje ze wyglada jak by troche brudna :) a auto nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 w czasie dojazdu na miejsce kilka much sie o nią robilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysioK Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Świetny samochodzik:) Wszystko mi się podoba bo nawet nie ma się czego przyczepić:D KeepUp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 no grubo jest, grubo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 nierealne ze wyszlo tak realistycznie. jesus christ, buddah come, chuck hug meh. Alez poziom nam na forum rosnie, jak ilosc urodzeń wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 wyszlo pieknie:) podnosisz sobie coraz wyzej poprzeczke;) jesli mialbym sie czepic to tylko tablicy rej. jakos takos nie pasuje:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Masakryczne siateczki;) Świetny model! Gratki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Fajna fotka na pierwszej stronie :* 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Szanowni moderatorzy ! Dajcie to do złotej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Musze uwierzyc ze to jest render, a poziom pracy wcale tego nie ułatwia;) Przydala by sie jakas nagroda dla tego pana za motywacje i pokazanie wszystkim jak to powinno sie robic. Mozesz mi powiedziec jakie masz parametry kompa?? Respect! ehh Ide poogladac tytoriale i temu podobne:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 pojechałeś, naprawdę pojechałeś! świetne glarki od świateł, genialny lakier i światełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mancubus Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Na samochodach sie nie znam, ale siateczka sie zdecydowanie podoba. Wyglada bardzo czysto, wiec sie przylacze do achow i ochow. :D Swietna robota ! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 wysoka półka światowa. Czekam na odświeżenie złotej galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Super autko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 przepięknie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Heh co tu sie rozpisywac, po prostu fotoreal - rewelacja. Super wyszedl lakier i lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Mistrzu, zwolnij troche, daj szansę innym ;) Świetny model + świetny render = 5 gwiazdek :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Nie no chyba sobie ktoś jajca robi, panowie to na pewno zeskanowany obrazek z jakiegoś prospektu z salonu Merca:) Chylę czoła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Hmm co by powiedzieć: 1. ło jeseus maria , mój moherek spadłz czołą i schylam sie po niego. 2. Zważajać na błedne skadrowanie i rysy na fotelu wnioskuje że to zdjecie używanego merca :P 3. Ide zamknąć się do szafy, przemyśle i może nie zamknę się w sobie... GOOD WORK SOLDIER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Sadowski25: Nie zamykaj się w szafie ;) Mi to nie pomogło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 piękny model i render. mógłbyś pokazać czysty render bez PSa? na jakim kompie pracowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 swietna robota gratulacje keep on going Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 ile razy wszyscy maja ci mówić nie wrzucaj fotek na forum ?? - wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 No, ale zaraz zaraz, gdzie jest ten render, bo te foto w pierwszym poscie strzelone jakąs lustrzanką to nie jest zrobione w 3D tylko zwykle foto jakims CyberShootem.... Respect... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi