Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Fajnie, mało formuły 1 w 3D tutaj... i wszędzie. :)

Opony mają zły kształt, takie baloniaste ci wyszły.

T-cam wygląda trochę inaczej, ale to szczegół.

Brakuje jakiegoś ciekawego oświetlenia, bardziej ostrego, wydobywającego kształt samochodu.

Parę pierdół w samochodzie nadaje się do poprawy, ale to szczegóły. Ogólny kształt bardzo fajny.

Ciekawy byłby smaczek w stylu zablokowane koło i trochę dymu.

Eh, trzeba się wreszcie wziąć za to nowe bmw. :)

Edytowane przez RA
Napisano

Jak juz sie czepiac na maxa, to asfalt tam gdzie jest osty(focus) jest poprostu kiepski. I faktycznie czegos brakuje oponom, MB to nie wszystko. By trzeba spojrzec na refki.

Ogolnie jest super!

Napisano (edytowane)

robiłes to EOSem Canona czy Alfą Sony?

Gratuluję :) nabrałem się na zdjęcie :D

no i gratuluję fronta którego pewnie zaraz mieć będziesz :)

ode mnie pięć gwiazdek

Edytowane przez kamil.ochel
Napisano

Rewelacja! Niesamowicie fotorealistyczne! Piękne ujęcie i ten DOF!!! DOF to postprodukcja czy render?? Ode mnie w każdym razie w pełni zasłużone 5*

Pozdrawiam

Napisano

ładna pracka jak zawsze ten co nie umie modelowac i wogolee ehhh

swietnie moze jakies inne ujecie

ode mnie pięć gwiazdek 5/5

tak dalej :]

Myske ze FRONTA masz

ps.

tez bym tak chcial nie umiec modelowac :D

jak Ty

Napisano

Piątka odemnie ;) Jeszcze tylko mam wrazenie, że textura podłoża ma słabe mapowanie albo rozdzielczość textury. Opony imo nie są takie złe jak narzekają, ale ja się nie znam ;P

Napisano (edytowane)

kliment woroszyłow, loko, Filip, Lis, tasiek, ciastuch, ..:: 3D CREATIVE ::.. vision3d, demigod, Nvidia dzięki za krytykę i komplementy ale jeszcze dużo nauki :)

RA od razu widać znawce F1 dzięki następnym razem będę się bardziej starał

kamil.ochel robiłem Max, Vray i Photoshop, a z tym frontem bym nie przesadzał,

Lerain Poly z MS 825 000 bez MS 122 000

skorpion85 model powstawał po nocach przez ponad 2 tyg a render jakieś 3 nocki tak myślę czas renderingu niecałe 40 minut

peter_f dzięki:) DOF to z vray'a

dynia inne ujęcia, są poniżej

siatki i kilka renderów ze studia tylko tak dla pokazania modelu więc bez rewelacji,

ferrarif12009studiocopy.jpg

ferrarif12009studio01.jpg

wires01.jpg

wires02.jpg

Edytowane przez mrkrzysiek
Gość User190
Napisano

Pierwszy renderek wygląda jak fota - gratuluję :)

Napisano

oo widzę że ziomek złapał fronta :) Dobrze dobrze! Rozsławiaj Siedlce :)

A jeżeli chodzi o model to bardzo ładnie wyszedł, ale kurcze materiał opon jakoś mi nie leży :/ Teksturki super!

Pozdro!

Napisano

serwus :)

mrkrzysiek - bardzo fajne, wypasione. Odnosnie pomyslow i to moze na tle przydaloby sie cos nadjezdzajacego ? - ale w sensie baaardzo duzego blura - czyli pewnie moglby tam byc kolorowy czajnik :D

bardzo mi sie to podoba :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Gdyby mnie ktoś zapytał czy to zdjęcie czy 3d to odparłbym, że zdecydowanie zdjęcie. Może wy gdzieś na coś patrzycie i widzicie 3d, ale dla mnie to cacon.

Napisano

to chyba najlepsza praca jaka tutaj widzialem a bylo ich tutaj sporo. Po porstu wielk iszacun stary, az milo sie robi jak sie na to patrzy, total fotoryl. Jak ty to zrobiles?????

Napisano
Zapraszam do ligi F1 http://thebestleague.ok1.pl/

co to za jakiś spam

dzięki za siatki i inne rendery ale chodziło mi o jakieś ładne rendery z toru:)

a i mam pytanie czemu tylko robisz te autka walnij jakąś fajna scenkę ruiny miasta czy coś takiego bo teraz tylko auta i auta walisz

Napisano
co to za jakiś spam

dzięki za siatki i inne rendery ale chodziło mi o jakieś ładne rendery z toru:)

a i mam pytanie czemu tylko robisz te autka walnij jakąś fajna scenkę ruiny miasta czy coś takiego bo teraz tylko auta i auta walisz

Może lubi? :P Albo może po prostu chce się wyrobić tylko w jednej dziedzinie i być w niej guru ;] I później kiedyś kupujesz jakieś autko i wyczytujesz gdzieś "designed by mrkrzysiek" :D

Napisano

wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa;)

dynia czemu auta chyba przez brak pomysłu na coś bardziej wyszukanego, a raczej konceptu bo pomysły jakieś są tylko konkretów brak :)

Napisano

odnośnie innych pomysłów to mi zawsze chodził po głowie pomysł zrobienia Rzymskiego koloseum , ale tak w całości i później zaanimowanie sceny walki gladiatorów :)

Napisano

W tym sezonie stosowanie slick'ów jest dozwolone. To jedna z kilku charakterystycznych zmian w przepisach F1(KERS, waskie skrzydlo z tyłu, szerokie z przodu, zmienjszona ilosc owiewek). Wiec nie ma do czego sie przyczepić. Miejscami FotoReal;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności