mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 (edytowane) Dawno nic nie pokazywałem, więc tak przed sezonem Formuły 1 nowy bolid Ferrari na torze, mile widziana krytyka. Edytowane 1 Listopad 2009 przez KLICEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Bardzo zacne to jest, ale juz ci to mówiłem:P Edit: 5*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 (edytowane) Fajnie, mało formuły 1 w 3D tutaj... i wszędzie. :) Opony mają zły kształt, takie baloniaste ci wyszły. T-cam wygląda trochę inaczej, ale to szczegół. Brakuje jakiegoś ciekawego oświetlenia, bardziej ostrego, wydobywającego kształt samochodu. Parę pierdół w samochodzie nadaje się do poprawy, ale to szczegóły. Ogólny kształt bardzo fajny. Ciekawy byłby smaczek w stylu zablokowane koło i trochę dymu. Eh, trzeba się wreszcie wziąć za to nowe bmw. :) Edytowane 14 Marzec 2009 przez RA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 O w dupsko fajnie. Podoba mi sie ten szejder lakieru czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Dla mnie elegancko wyszło niema się do czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Brawo. Jak fota. Ale czuje się że z opony mogły by być lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Jak juz sie czepiac na maxa, to asfalt tam gdzie jest osty(focus) jest poprostu kiepski. I faktycznie czegos brakuje oponom, MB to nie wszystko. By trzeba spojrzec na refki. Ogolnie jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Ojj, piekna sprawa, baardzo sie podoba:) fotorealistyczny efekt, gratulacje Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 (edytowane) robiłes to EOSem Canona czy Alfą Sony? Gratuluję :) nabrałem się na zdjęcie :D no i gratuluję fronta którego pewnie zaraz mieć będziesz :) ode mnie pięć gwiazdek Edytowane 13 Marzec 2009 przez kamil.ochel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lerain Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Ile poly? 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Super super!! :) HA! Krzysiek jako pierwszy rozpoczal sezon - wyprzedziles Roberta!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 wow :) faktycznie jak foto :) dopiero jak się dobrze przyjżeć to coś tam można zobaczyć :) ale tak to normalnie wypas :) ile czasu robiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Rewelacja! Niesamowicie fotorealistyczne! Piękne ujęcie i ten DOF!!! DOF to postprodukcja czy render?? Ode mnie w każdym razie w pełni zasłużone 5* Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 widze ze dales rade z modelem:) bardzo ladnie wyszlo, ode mnie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 no opony porażka, ale tak to całkiem dobrze wygląda będą inne ujęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 ładna pracka jak zawsze ten co nie umie modelowac i wogolee ehhh swietnie moze jakies inne ujecie ode mnie pięć gwiazdek 5/5 tak dalej :] Myske ze FRONTA masz ps. tez bym tak chcial nie umiec modelowac :D jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Piątka odemnie ;) Jeszcze tylko mam wrazenie, że textura podłoża ma słabe mapowanie albo rozdzielczość textury. Opony imo nie są takie złe jak narzekają, ale ja się nie znam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 (edytowane) kliment woroszyłow, loko, Filip, Lis, tasiek, ciastuch, ..:: 3D CREATIVE ::.. vision3d, demigod, Nvidia dzięki za krytykę i komplementy ale jeszcze dużo nauki :) RA od razu widać znawce F1 dzięki następnym razem będę się bardziej starał kamil.ochel robiłem Max, Vray i Photoshop, a z tym frontem bym nie przesadzał, Lerain Poly z MS 825 000 bez MS 122 000 skorpion85 model powstawał po nocach przez ponad 2 tyg a render jakieś 3 nocki tak myślę czas renderingu niecałe 40 minut peter_f dzięki:) DOF to z vray'a dynia inne ujęcia, są poniżej siatki i kilka renderów ze studia tylko tak dla pokazania modelu więc bez rewelacji, Edytowane 16 Marzec 2009 przez mrkrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Pierwszy renderek wygląda jak fota - gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Pierwszy render bardzo fajnie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 oo widzę że ziomek złapał fronta :) Dobrze dobrze! Rozsławiaj Siedlce :) A jeżeli chodzi o model to bardzo ładnie wyszedł, ale kurcze materiał opon jakoś mi nie leży :/ Teksturki super! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Bardzo ladnie chociaz nie jestem fanem F1 to akurat to mi sie podoba :) Gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Super ! Gratki za fronta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 pięć gwiazdek, wielkie dzięki za siatkę. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Fele troche płaskie ale poza tym i oponami to gitesik^^ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 serwus :) mrkrzysiek - bardzo fajne, wypasione. Odnosnie pomyslow i to moze na tle przydaloby sie cos nadjezdzajacego ? - ale w sensie baaardzo duzego blura - czyli pewnie moglby tam byc kolorowy czajnik :D bardzo mi sie to podoba :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Gdyby mnie ktoś zapytał czy to zdjęcie czy 3d to odparłbym, że zdecydowanie zdjęcie. Może wy gdzieś na coś patrzycie i widzicie 3d, ale dla mnie to cacon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 czad i tyle :) gratsy stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Gratki, bardzo fajna pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 to chyba najlepsza praca jaka tutaj widzialem a bylo ich tutaj sporo. Po porstu wielk iszacun stary, az milo sie robi jak sie na to patrzy, total fotoryl. Jak ty to zrobiles????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eternityox1985 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Zapraszam do ligi F1 http://thebestleague.ok1.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 Zapraszam do ligi F1 http://thebestleague.ok1.pl/ co to za jakiś spam dzięki za siatki i inne rendery ale chodziło mi o jakieś ładne rendery z toru:) a i mam pytanie czemu tylko robisz te autka walnij jakąś fajna scenkę ruiny miasta czy coś takiego bo teraz tylko auta i auta walisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 dajesz rade młody, widać postęp od ostatniej pracy w galerii, brawo!. pozdr, pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 co to za jakiś spam dzięki za siatki i inne rendery ale chodziło mi o jakieś ładne rendery z toru:) a i mam pytanie czemu tylko robisz te autka walnij jakąś fajna scenkę ruiny miasta czy coś takiego bo teraz tylko auta i auta walisz Może lubi? :P Albo może po prostu chce się wyrobić tylko w jednej dziedzinie i być w niej guru ;] I później kiedyś kupujesz jakieś autko i wyczytujesz gdzieś "designed by mrkrzysiek" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 wielkie dzięki wszystkim za miłe słowa;) dynia czemu auta chyba przez brak pomysłu na coś bardziej wyszukanego, a raczej konceptu bo pomysły jakieś są tylko konkretów brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 odnośnie innych pomysłów to mi zawsze chodził po głowie pomysł zrobienia Rzymskiego koloseum , ale tak w całości i później zaanimowanie sceny walki gladiatorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 wypas ,gratuluje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Dobrze że nie zrobiłeś bmw. Za kilka lat bolidy pewnie będą wyglądały już jak pudła więc kilka boxów wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Naprawde fajna pracka - jedyne do czego można sie przyczepic to te łyse opony. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 W tym sezonie stosowanie slick'ów jest dozwolone. To jedna z kilku charakterystycznych zmian w przepisach F1(KERS, waskie skrzydlo z tyłu, szerokie z przodu, zmienjszona ilosc owiewek). Wiec nie ma do czego sie przyczepić. Miejscami FotoReal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Zacnie :D a gdzie białe paski! :D haha do boxu z nim opony zmienic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi