Napisano 15 Czerwiec 200915 l Serwis CGSociety wystartował z nowym konkursem. Tematem nowego wyzwania będzie "Secret agent". Więcej w rozszerzeniu newsa. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=678
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Żeby się zarejestrowac trzeba mieć to płatne konto? Bo jak tak to olewam sprawę a chciałbym spróbować swoich sił tym bardziej że wakacje za pasem.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l chyba wystarczy normalne ,jest napisane member ,a nie np gold member;D czytnij FAQ:P Challenge-Specific Q: Do I need a paid CGSociety membership? A: Not at all! Our CGChallenges are open to all CGTalkers. If you don't already have a free account, get one here. Edytowane 15 Czerwiec 200915 l przez peterr
Napisano 15 Czerwiec 200915 l W sensie żeby założyć wątek w bitwie. Na moim koncie jak chcę założyć to wyskakuje że nie mam przywilejów do tego wystarczających.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Autor hehe żadne płatne konto. płatne konto to tylko sposób dotacji serwisu. nie ma powiązania z konkursem. Na moim koncie jak chcę założyć to wyskakuje że nie mam przywilejów do tego wystarczających. a ile masz postów, ile watków założonych i jak długo masz konto? na CGS konta są weryfikowane, przez kilka pierwszych posów nie możesz założyć wątków nowych. chodzi o ochronę przed spamem.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l no to super bo tylko przeglądam na nim. Może zrobię offtopa w jakimś starym wątku:)
Napisano 15 Czerwiec 200915 l lecek91 nabijemy ci postow jak bedzie trzeba :) edit: znaczy sie wejsc i odpowiedzi :P
Napisano 15 Czerwiec 200915 l mpta: Liczę na ciebie:) Ale się na tym cgTalku czają z odpowiedziami.Jak zapytałem w wątku to też się post nie pojawił tylko go muszą pewnie przepuścić przez jakiegoś bota.
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Konkurs trwa do 10 października czy 10 września? Na CGS jest napisane September a tutaj październik. Pomyłka, czy nie doczytałem czegoś?
Napisano 15 Czerwiec 200915 l W moich wiadomosciach dodalem kilka dni temu i bez bledu. Macie tam jakis etat dla kolesia od newsow? :P
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Nezumi w sumie zdradź rąbka tajemnicy...Ty wogóle sypiasz?....Czy tylko odświeżasz 100 zakładek co minute w nadziei, że pojawi sie nowy nius ;))
Napisano 16 Czerwiec 200915 l mała uwaga bo sa 2 terminy ukonczenia - osobne dla obrazka i dla video "• The Image category will run for 8 weeks. Finishing on 9th August 2009. • The Video categories will run for 12 weeks. Finishing on 10th September 2009. " czyli obrazek do 9 sierpnia, video do 10 wrzesnia
Napisano 9 Październik 200915 l Tymczasem niepostrzeżenie ogłoszono wyniki! Wszystkie kategorie wygrali raczej faworyci więc niespodzianek nie było. Z naszych dzielnych twórców Best Digital Painting Award otrzymał Michal Lisowski, Best Landscape/Matte Painting Award - Szymon Biernacki GRATULACJE!! Honorary mention -chyba - Michał Krupa z drużyną - jest still ale prowadzi do innego linku - nie zważając na to też gratulacje! więcej: http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5293 Edytowane 9 Październik 200915 l przez the_fgdf
Napisano 9 Październik 200915 l No z takimi mocarnymi rysunkami jakie popelnili nic nie wygrac to wstyd by byl :P W pelni zasluzone gratsy panowie ;]
Napisano 9 Październik 200915 l Gratulacje! Naprawde super Panowie! Te prace to pewniaki byly :) Bardzo mi sie podobaja.
Napisano 9 Październik 200915 l Dziękówa wielka! Walczymy o coś panowie, miesiąc przed grudniem jak mawiał popek ;)
Napisano 9 Październik 200915 l dziemki dziemki :) i gratulacje Krupson i reszta ekipy, jesli faktycznie honorowa wzmianka :)
Napisano 9 Październik 200915 l Brawo! Świetna robota! Pamięta ktoś jakiś CGS Challenge bez choćby wyróżnień dla Polaków? Oby tak dalej :)
Napisano 9 Październik 200915 l Dobra robota panowie została doceniona. Powodzenia i cierpliwości przy czytaniu maili z propozycjami zleceń ;)
Napisano 10 Październik 200915 l Gratulacje dla Mayka i Bierniaka! Również Kropsonowi gratuluję honorable mention. Szkoda że Arturro i Levus nic nie dostali, moim zdaniem ich animacja miała więcej uroku niż niektóre z winnerów. Pierwsze miejsce w kategorii Video Individual (Beelzebub) mi się nie podoba, ładnie wykonane ale tak jakby brakuje story, filmy na dalszych miejscach są moim zdaniem lepsze. Edytowane 10 Październik 200915 l przez Ania
Napisano 10 Październik 200915 l Biernac i Lisu szacun (Lisu moglbys odbierac telefony czasami ;) ) i dzieki za Aquaryum, na koniec myslalem ze umrzemy z Michalem przy tym projekcie :)))
Napisano 10 Październik 200915 l Piotrek do diaska widzialem polaczenie ale uleciało mi z bani w natłoku obowiązków ;) Dziekówa jeszcze raz i gratulacje dla wyróżnionych ziomów!
Napisano 11 Październik 200915 l gratulejszyn, gratulejszyn. Pracki są z jajem i fajnie że to zauważono.