Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Serwis CGSociety wystartował z nowym konkursem. Tematem nowego wyzwania będzie "Secret agent". Więcej w rozszerzeniu newsa.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=678

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Żeby się zarejestrowac trzeba mieć to płatne konto? Bo jak tak to olewam sprawę a chciałbym spróbować swoich sił tym bardziej że wakacje za pasem.

Napisano

chyba wystarczy normalne ,jest napisane member ,a nie np gold member;D

czytnij FAQ:P

Challenge-Specific

Q: Do I need a paid CGSociety membership?

A: Not at all! Our CGChallenges are open to all CGTalkers. If you don't already have a free account, get one here.

Edytowane przez peterr

Napisano

W sensie żeby założyć wątek w bitwie. Na moim koncie jak chcę założyć to wyskakuje że nie mam przywilejów do tego wystarczających.

Napisano
  • Autor

hehe żadne płatne konto. płatne konto to tylko sposób dotacji serwisu. nie ma powiązania z konkursem.

Na moim koncie jak chcę założyć to wyskakuje że nie mam przywilejów do tego wystarczających.

a ile masz postów, ile watków założonych i jak długo masz konto? na CGS konta są weryfikowane, przez kilka pierwszych posów nie możesz założyć wątków nowych. chodzi o ochronę przed spamem.

Napisano

no to super bo tylko przeglądam na nim. Może zrobię offtopa w jakimś starym wątku:)

Napisano

lecek91 nabijemy ci postow jak bedzie trzeba :)

edit: znaczy sie wejsc i odpowiedzi :P

Napisano

mpta: Liczę na ciebie:) Ale się na tym cgTalku czają z odpowiedziami.Jak zapytałem w wątku to też się post nie pojawił tylko go muszą pewnie przepuścić przez jakiegoś bota.

Napisano

Tjaaa.. ten bot pewnie nazywa się moderator ;)

Napisano

Konkurs trwa do 10 października czy 10 września? Na CGS jest napisane September a tutaj październik. Pomyłka, czy nie doczytałem czegoś?

Napisano

W moich wiadomosciach dodalem kilka dni temu i bez bledu. Macie tam jakis etat dla kolesia od newsow? :P

Napisano

Nezumi w sumie zdradź rąbka tajemnicy...Ty wogóle sypiasz?....Czy tylko odświeżasz 100 zakładek co minute w nadziei, że pojawi sie nowy nius ;))

Napisano

mała uwaga bo sa 2 terminy ukonczenia - osobne dla obrazka i dla video

"• The Image category will run for 8 weeks. Finishing on 9th August 2009.

• The Video categories will run for 12 weeks. Finishing on 10th September 2009.

"

czyli obrazek do 9 sierpnia, video do 10 wrzesnia

Napisano

Tymczasem niepostrzeżenie ogłoszono wyniki!

Wszystkie kategorie wygrali raczej faworyci więc niespodzianek nie było.

Z naszych dzielnych twórców Best Digital Painting Award otrzymał Michal Lisowski,

Best Landscape/Matte Painting Award - Szymon Biernacki

GRATULACJE!!

Honorary mention -chyba - Michał Krupa z drużyną - jest still ale prowadzi do innego linku - nie zważając na to też gratulacje!

więcej:

http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5293

Edytowane przez the_fgdf

Napisano

No z takimi mocarnymi rysunkami jakie popelnili nic nie wygrac to wstyd by byl :P W pelni zasluzone gratsy panowie ;]

Napisano

Gratulacje! Naprawde super Panowie! Te prace to pewniaki byly :) Bardzo mi sie podobaja.

Napisano

Dziękówa wielka!

Walczymy o coś panowie, miesiąc przed grudniem jak mawiał popek ;)

Napisano

Brawo! Świetna robota! Pamięta ktoś jakiś CGS Challenge bez choćby wyróżnień dla Polaków? Oby tak dalej :)

Napisano

Gratuluję! Zwycięstwo w pełni zasłużone!

Napisano

Gratulacje dla Mayka i Bierniaka!

Również Kropsonowi gratuluję honorable mention.

Szkoda że Arturro i Levus nic nie dostali, moim zdaniem ich animacja miała więcej uroku niż niektóre z winnerów.

Pierwsze miejsce w kategorii Video Individual (Beelzebub) mi się nie podoba, ładnie wykonane ale tak jakby brakuje story, filmy na dalszych miejscach są moim zdaniem lepsze.

Edytowane przez Ania

Napisano

Biernac i Lisu szacun (Lisu moglbys odbierac telefony czasami ;) ) i dzieki za Aquaryum, na koniec myslalem ze umrzemy z Michalem przy tym projekcie :)))

Napisano

Piotrek do diaska widzialem polaczenie ale uleciało mi z bani w natłoku obowiązków ;)

Dziekówa jeszcze raz i gratulacje dla wyróżnionych ziomów!