Napisano 6 Lipiec 200816 l serwus :) empeck, Loozack - najlepszego ! SLY : finał był taki że spaliliśmy się z nimi, jedliśmy zapiekanki, wymieniliśmy poglądy i zgubiliśmy się w zoo... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KANNU.. - z opóźnieniem. pozdrawiam. gdyby wszyscy palili , to swiat bylby spokojniejszy/przyjemniejszy :) bardzo wielkie dzieki za zyczenia :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 9 Lipiec 200816 l Qba wszystkiego naj naj naj duzo pikniejszych modeli i czego tam jeszcze sobie zyczysz :D
Napisano 10 Lipiec 200816 l dziekuje kochani :*, o mnie tam nigdy nikt nie pamieta :) bys sie wstydzil.....xD
Napisano 14 Sierpień 200816 l Co prawda nie znamy się jeszcze za dobrze, ale pochwalę się iż właśnie stuknęło mi 18 lat :) Gratulujemy pełnoletności!:D Czyli mówisz, że jesteś teraz oficjalnie dorosły? Ale wtopa bracie... pozdrawiam!
Napisano 10 Wrzesień 200816 l MaGuu i przyszla pora na Ciebie :D Wszystkiego najlepszego ! 100 Lat100 Lat ! :)
Napisano 10 Wrzesień 200816 l MaGuu i przyszla pora na Ciebie :D Wszystkiego najlepszego ! 100 Lat100 Lat ! :)
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Dawno mnie tu nie było więc dzisiejszym solenizantom i tym z ostatnich dni wszystkiego najlepszego. Niech kompy wam sie nie wieszaja a Max i Photoshop rodzą cudne rzeczy...:)
Napisano 18 Wrzesień 200816 l dzieki wielkie za zyczenia :) I 100 Lat dla dzisiejszych solenizantow rowniez :) pozdrawiam
Napisano 30 Wrzesień 200816 l hehe, dzieki Klicek za zyczonko. A za wypad, to spoko you welkom. Jak cos bede wiedzial, dam znac ;) Pozdrowka