Napisano 13 Październik 200816 l najlepszego :) coś nasz Thorgal umilkł ostatnio :) i spóźnione happy bday dla dariusza :)
Napisano 13 Październik 200816 l coś nasz Thorgal umilkł ostatnio :) dzięki chłopaki za życzonka... Ano umilkł, trochę się zapracowałem i czasu za dużo nie miałem/nie mam na działanie w 3d.. a moje korzystanie z forum zaczęło ograniczać sie niestety tylko do zabawnych i interesujących... mam nadzieje że niedługo sie to zmieni.. PS. korzystając z okazji pragnę również przekazać dobrą nowinę!! Moja Kobita(już Narzeczona) przyjęła moje oświadczyny :D Tak wiec dzisiaj mam podwójną okazję do świętowania :D
Napisano 13 Październik 200816 l Wczoraj Ci już tego gratulowałem, dziś więc do tego dokładam wszelkie najlepsze życznia urodzinowe. :)
Napisano 23 Październik 200816 l Tortur :) Mój młody Mistrzu Wsiecho naj, Pierwsza ćwiartka za Tobą ;). Oby następne były lepsze, a przynajmniej nie Gorsze. //Pozdr.
Napisano 23 Październik 200816 l Tortur :) Mój młody Mistrzu Wsiecho naj, Pierwsza ćwiartka za Tobą ;). Oby następne były lepsze, a przynajmniej nie Gorsze. //Pozdr.
Napisano 23 Październik 200816 l Teraz to pewnie już co najmniej 3 ćwiartki poszły xD Nie licząc tej z metryczki;) Sto lat;)
Napisano 4 Listopad 200816 l Wszystkiego najlepszego, chłopaki. Zwlaszcza Koniu: od dzis masz totalnie przerąbane, więc szczęścia Ci się przyda szczególnie dużo. :)
Napisano 12 Listopad 200816 l Sadowski 100 lat - przynajmniej 6 spokojnych kolejnych osiemnastek Darmo - stolat - choć już tu nie bywasz a szkoda
Napisano 19 Listopad 200816 l Wow... Ktoś o mnie pamiętał :D No prezenty są 18stka super była, jeszcze została mi beczka piwa :D A od Milicji, też prezenta za 100zł dostałwm xD
Napisano 7 Grudzień 200816 l Goran- wsiego najlepszego :) piękny wiek!( czemu mi się wydawało ześ sporo młodszy?) Edytowane 7 Grudzień 200816 l przez kliment woroszyłow