claude Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 spełnienia marzeń największych, dobrych, animek życzę!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 No to najlepszego voy! Wpadam dzisiaj na bibę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 nAJLEPSZEGO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Master najlepszego! ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 najlepszego voyager!! jesczez zostały Ci 4 minuty!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Dzis pijemy za zdrowie chrisa byka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 Najlepszego Christina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 najlepszego bobby!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 100 lat bobek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 najlepszego dariusz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Thorgal - tY BYkU tY - trZyMaj siE ZioM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 najlepszego :) coś nasz Thorgal umilkł ostatnio :) i spóźnione happy bday dla dariusza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Thorgal, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 coś nasz Thorgal umilkł ostatnio :) dzięki chłopaki za życzonka... Ano umilkł, trochę się zapracowałem i czasu za dużo nie miałem/nie mam na działanie w 3d.. a moje korzystanie z forum zaczęło ograniczać sie niestety tylko do zabawnych i interesujących... mam nadzieje że niedługo sie to zmieni.. PS. korzystając z okazji pragnę również przekazać dobrą nowinę!! Moja Kobita(już Narzeczona) przyjęła moje oświadczyny :D Tak wiec dzisiaj mam podwójną okazję do świętowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Wczoraj Ci już tego gratulowałem, dziś więc do tego dokładam wszelkie najlepsze życznia urodzinowe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Tortur :) Mój młody Mistrzu Wsiecho naj, Pierwsza ćwiartka za Tobą ;). Oby następne były lepsze, a przynajmniej nie Gorsze. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Tortur :) Mój młody Mistrzu Wsiecho naj, Pierwsza ćwiartka za Tobą ;). Oby następne były lepsze, a przynajmniej nie Gorsze. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Teraz to pewnie już co najmniej 3 ćwiartki poszły xD Nie licząc tej z metryczki;) Sto lat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Wszystkiego najlepszego, chłopaki. Zwlaszcza Koniu: od dzis masz totalnie przerąbane, więc szczęścia Ci się przyda szczególnie dużo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Gratki dla Tweetego :) kwiecie wieku odchodzi coraz dalej :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 najlepszego, najlepszego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Wielkiego obiektywu zycze i taakich zdjęć! wszystkiego naj Tłiti ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Tweety staruchu! najlepszego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 dzięki dzięki misiaki :) oby Bóg wam w dzieciach wynagrodził ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 100lat hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Sadowski 100 lat - przynajmniej 6 spokojnych kolejnych osiemnastek Darmo - stolat - choć już tu nie bywasz a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 sadowsky i darmo - najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 freedom- najlepszego!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 wow, nie spodziewałem sie:P dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Wszystkiego najlepszego chlopaki :) takie combo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 100 Lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Wow... Ktoś o mnie pamiętał :D No prezenty są 18stka super była, jeszcze została mi beczka piwa :D A od Milicji, też prezenta za 100zł dostałwm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Najlepszego Nielocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 100lat Nielot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 100 lat wszystkiego najlepszego nielot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Dołączam się do życzeń: 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 naj naj chlopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 wszystkiego najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 :* dla starzejących się. Do odebrania u mnie w domu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Witam!! dzieki za zyczenia !! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 (edytowane) Goran- wsiego najlepszego :) piękny wiek!( czemu mi się wydawało ześ sporo młodszy?) Edytowane 7 Grudzień 2008 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 podlaczam sie do zyczen :) naj naj chlopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 100 lat, Panowie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 SansSerif - Wszystkiego Naj. Świerszcz - Wszystkiego naj. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Szwierszu, SansSerif wszystkiego najlepszego, 100 lat renderu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi