Napisano 8 Maj 200915 l stooo lat stooooooooooo lat niech tyje tyje nam, jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam piiiiiiiiiiiiiiiiiksaaaaaaaaaaaaaar :) nie słuchaj Świerszcza, jedzenie jest overrated! (heh też próbuję schudnąć )
Napisano 8 Maj 200915 l HoHo Piksarku a Ty coraz młodszy :eek:, Wsiego Naj, pomijam słowa w/w jegomościa od płynów to później ino problem z oddawaniem:D:D:D. //pozdr.
Napisano 10 Maj 200915 l wszystkiego najlepsiejszego Piksar druhu ;D duzo wodki :D o działo się - weszliśmy na Sobótkę o 24.00 świecąc Sony Ericsonnem, do dzisiaj nie wyjaśniono kilku kwestii ale nic nie boli więc nie było źle. Pozdrawiam ochroniarza ze szczytu góry który "nie pije na służbie" - tak deklarował, po imprezie odnieśliśmy go i złożyliśmy bezpiecznie w dyżurce. Warszawo nadchodze !!!
Napisano 31 Maj 200915 l Reanimator, skoro taki pamietliwy jestes, to zablysne i sobie punktow nabije - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! A juz zupelnie bezinteresowanie, to zdrowia zycze :)
Napisano 8 Czerwiec 200915 l Wsztstkiego najlepszego dla ziomków obchodzących dzisiaj Urodzinki... 100 lat Chłopaki ;) CzAki.
Napisano 8 Czerwiec 200915 l :) ja również się przyłącze, 100 przynajmniej lat, zdrowia, jak najmniej kompa zwiechów oraz dobrych i popłatnych zleconek. //pozdr.
Napisano 17 Czerwiec 200915 l A Dziekowac, Dziekowac :) Urodzonym 16go i 17go czerwca tez hepi Berdej!:)
Napisano 19 Czerwiec 200915 l kannu - wszystkiego najlepszego, 100 lat i... pozdrawiam i życzę powodzenia :D :D
Napisano 19 Czerwiec 200915 l serwus :) oo, patry , wielkie dzieki :) i przy okazji wszyskiego najlepszego dla bruneq , bo widze ze miak dwa dni temu :) i oczywiscie dla wszystkich wspolsolenizantow :) pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 19 Czerwiec 200915 l serwus :) wielkie dzieki johnZi :) swietne zyczenia - i bardzo na czasie : ! posprawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 19 Czerwiec 200915 l serwus :) CzAk1 , Trosiek wielkie dzieki !! przy okazji przydaloby sie jakies piwko zorganizowac Panowie :) pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 19 Czerwiec 200915 l serwus :) przy okazji przydaloby sie jakies piwko zorganizowac Panowie :) Liczę na to, że parę osób uda się spotkać 23ego w Arkadach...;)
Napisano 19 Czerwiec 200915 l Kannu koleszko :* Sto lat szkoda ze praca nie pozwala sie spotkac na piwku ale przy pierwszej lepszej okazji wbijamy do Ciebie przyjmij zyczenia odemni i od Junoorka :* Wszystkiego wszystkiego slonko :*
Napisano 19 Czerwiec 200915 l serwus :) klicek, ewert - wieeeeelkie dzieki panowie :) !! ::::EDIT:::::::::: hcpiter ! - wieeeelkie dzieki ziom :) przy okazji browarek :) I pozdrow juniorka :) pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 24 Czerwiec 200915 l Ja się podpinam do życzeń dla wszystkich, loozaka w szczególności i oczywiście naszego weterana plumbuma...prawie seta na karku;> 2 wojny i kawał świata ;D
Napisano 24 Czerwiec 200915 l Dzięki chłopaki, wzruszyłem się 8) Dużo zdrówka dla reszty solenizantów!
Napisano 1 Lipiec 200915 l Johny wszystkiego najlepszego "koleszko" ;) niech Ci sie spelnia wszystkie marzenia
Napisano 1 Lipiec 200915 l taaaa, Johny... wszystkiego najlepszego ziom :) Edit: o pressenterze tez zapomnialem sorka... rowniez naj naj Edytowane 1 Lipiec 200915 l przez Jonasz_Real
Napisano 1 Lipiec 200915 l najlepszego wszystkim solenizantom pressenter ja myślałem że ty z 30 już masz na karku a tu takie zaskoczenie - młodszyś odemnie panie !
Napisano 1 Lipiec 200915 l Pressenter jeszcze raz najlepszego :) Johny kurna zdrówko twoje i jeszcze raz dzieki za nocleg :p
Napisano 1 Lipiec 200915 l Dziękuję wszystkim bardzo za życzenia. ;) najlepszego wszystkim solenizantom pressenter ja myślałem że ty z 30 już masz na karku a tu takie zaskoczenie - młodszyś odemnie panie ! Loki: moja koleżanka kiedyś mi to tłumaczyła: podobno jak przychodzi do tematu pracy, o której tutaj głównie mówię, to mam humor i zachowuję się jak 40tolatek. :| Na codzień nie jestem taki czerstwy... chyba xD
Napisano 9 Lipiec 200915 l No, no, się namnożyło tych raków. Wszystkiego naj Kuba. :D Swoją drogą to myślałem, żeś w moim wieku conajmniej. ;)