Napisano 9 Grudzień 201014 l Świerszczu. Dużo zdrowia. Najlepszych inspiracji. Tylko udanych renderów z najwyższym samplingiem. Zawsze gładkich modeli. Zero marudnych zleceniodawców. A masz. http://www.youtube.com/watch?v=UlS_Rnb5WM4
Napisano 10 Grudzień 201014 l Dunuś kokosów na Vizkach i to najlepiej gdzieś gdzie w święta jest gorąco:) Najlepszego!
Napisano 10 Grudzień 201014 l Sorry za spóżnienie - SWRSC, też Tobie życzę dobrych dni pełnych pasji, widać urodziłem się po Tobie z dokładnością do dni - 5 lat i 1 dzień później :) Lucek - Nie no, dzięki, bardzo dziękuję za pamięć, dałeś koksu :) właśnie zmierzam od postanowień na nowy rok 2011 - działać, działać i działać! Dziś rano zauważyłem, że w dosłownym tego wyrażenia znaczeniu, wyrasta mi ósmy ząb :) Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 10 Grudzień 201014 l przez Camel
Napisano 14 Grudzień 201014 l Mocno dzisiaj :] !Ewert, Destroyer, yarosh, Polik Wszystkiego najlepszego Panowie :] Ewert, do zobaczyska we Wro. Już niedługo...mam nadzieję ]:->
Napisano 25 Marzec 201114 l NV: syn Adka :) O ile będzie syn :) Z pokolenia na pokolenie wszystko będzie przekazywane :)
Napisano 25 Marzec 201114 l Dziękuję za życzenia. Z roku na rok coraz więcej osób pojawia się z data 25 marca :)
Napisano 25 Marzec 201114 l Sto lat Adek i obyś do tej setki nie stracił cierpliwości do prowadzenia forum ;)
Napisano 25 Marzec 201114 l życzę Ci abyś w tym roku wydał katalog produktów do wygrania za zgromadzone repy oraz, by przed majówką znalazł się w nim dmuchany basen.
Napisano 25 Marzec 201114 l Sto lat wszystkim solenizantom, ale - wybaczcie - Adkowi szczególnie. Dzięki za całą tę robotę, którą dla nas odwalasz :)
Napisano 11 Maj 201113 l Również najlepsze życzenie dla dzisiejszego zacnego grona solenizantów. 100 lat!
Napisano 11 Maj 201113 l * slowiak slaps BizU around a bit with a large fishbot -mów za siebie ;p Zdrówka!
Napisano 18 Czerwiec 201113 l Wszystkiego najlepszego Vega! Kozackich prac i dużo cierpliwości do sculptu!
Napisano 1 Lipiec 201113 l @pressenter wszystkiego dobrego staruszku. To chyba dzisiaj biba na IRC'u:)
Napisano 1 Lipiec 201113 l Pressenter świętuje? To tłumaczy dlaczego ostatnio tak milczy. Wszystkiego najlepszego. :]
Napisano 1 Lipiec 201113 l !dziobek :) Najlepszego pressenter , żeby Ci jakaś wizka w końcu wyszła /me ruuuuuuuuns
Napisano 1 Lipiec 201113 l o to tutaj taki wątek jest nie wiedziałem 100 lat Vega chociaż już dużo po czasie się obudziłem
Napisano 2 Lipiec 201113 l Dzięki wszystkim za życzenia, no może oprócz NV. xD /me ruuuuuuns faster Sz.
Napisano 22 Sierpień 201113 l @n-pigeon cieniasie - najlepszego! reszcie solenizantów również zdrówka! pzdr.
Napisano 22 Sierpień 201113 l Najlepszego N-pigeon i Mafida :) Wszystkim życzę udanych modeli i renderów.