Napisano 22 Sierpień 201113 l lekko idą ci te martwe ale wydaje mi się że powinieneś też zwrócić większa uwagę na kompozycje :) co do environmentów, drugi spoko ale brakuje trochę koloru, szaro buro...
Napisano 24 Sierpień 201113 l A mi się podoba ten szaro-bury klimat w enviro :) Całkiem sensowny klimat wyszedł Podoba mi się, że fajnie zbudowałeś bryłę tych skał
Napisano 1 Wrzesień 201113 l Autor Coyote,noiprox, WWWoj dzięki chłopaki za miłe komenty, garść speedów-20-30 min
Napisano 1 Wrzesień 201113 l Bardzo z charakterem. Może kompo momentami nie gra, ale to w końcu speedy :) Fajne teksturki.
Napisano 8 Wrzesień 201113 l Autor Rothbart-dzięki. kompo i klimat prac to moje pięty achillesa , myślę że speedy to dobra praktyka by podszkolić się w tych kwestiach. kilkaset speedów powinno załatwić sprawę:P nowa praca plus kilka ćwiczeń 2 z sarżenta bodajże i 2 z filmu "helikopter w ogniu"
Napisano 8 Wrzesień 201113 l o. O. Kolejny progresuje. Ładnie, ładnie, omijałem tą teczkę, teraz zaczynam śledzić.
Napisano 8 Wrzesień 201113 l bryłkę czujesz- to rzadkość...ta przypadłość, ta anomalia przymruża mi oko dwa na fotomalówy
Napisano 26 Styczeń 201312 l Masz chłopie talent i zmysł obserwacji, dbaj bardziej o proporcje i będziesz kosił.
Napisano 26 Styczeń 201312 l Wybiła północ... -Dobry wieczór, czy chciałby się Pan zapoznać z naszą ofertą...
Napisano 27 Styczeń 201312 l Autor ~biglebowsky, KaliditusZaliditey- dzięki ludziska Status -:D Coyote- specjalnie dla ciebie:) (nie wiem czemu max3d wsadza takie mikro obrazki:/, z kolei photobucket nie lubi golasów) dziś, coś bardzo ciemnego i pracka z warsztatów [ATTACH=CONFIG]89134[/ATTACH]
Napisano 7 Luty 201312 l Wypasione wizje! Poszalej trochę z kolorem! Lokalnym i światła, dodaj trochę zróżnicowania bo na mój gust trochę monochromatycznie (w tym ostatnim jest z tym lepiej niż w poprzednich).
Napisano 7 Luty 201312 l jest coraz bardziej nieprzyjemnie w twojej teczce, bałem się agenta, ale te błoniaste stwory sprawiają, że na drugi raz nim wejdę do twojej teczki to się kilka razy zastanowię.
Napisano 7 Luty 201312 l Bardzo Jones'owe to ostatnie. Super! Podoba mi się brushwork i kierunek w którym idziesz z tymi stworami :D
Napisano 10 Luty 201312 l Ciekawy masz styl, taki dziwny. Gdybym zobaczyła taką kreaturę na żywo, to bym zeszła na zawał :D
Napisano 16 Luty 201312 l Robi się ciekawie w tym wątku. Ćwicz naturę ile wlezie (co i tak robisz)! W tym ostatnim "portrcie" jak dla mnie wszystko jest tak samo ważne, wychodzi plątanina niczego bez motywu przewodniego, (choćby łopatologiczny przykład: świecącego oka). Wzrok szaleje na tej pracy.
Napisano 16 Luty 201312 l Super wychodzą Ci te ostatnie prace, aż strach pomyśleć co będzie następne! Mają naprawdę zacny klimat. Mimo wszystko z chęcią zobaczyłbym jakąś "normalniejszą" pracę. Ćwiczenia z postu #106 wyszły Ci po prostu genialnie! Podobnie zresztą ćwiczenia z natury i "master study" z #96. Kolory, światło, cień = mniam ;). Ciskaj dalej :) ! Pozdrawiam, Sebel
Napisano 17 Luty 201312 l Autor TIEM-dzięki, no i masz racje z focalem, powinienem był to bardziej przemyśleć sebel-dzięki, ćwicze teraz trochę anatomii(co widać zresztą na ostatnich pokrakach:P) tyle że w ołówku. Myślę też że już wkrótsze coś "normalniejszego" też sie pojawi Na dziś z kolei mam portret Wieśka
Napisano 21 Wrzesień 201311 l Dużo dobre! troche sie pororcje czasem rozjeżdzają ale wszystko z czasem. Kolorki z natury łapiesz super. Jedynie nad czym przydało by sie posiedzieć to nad designem postaci i różnicowaniem materiałów bo wszystko wygląda jak z plasteliny(kolor i sposób malowania podobny wszędzie) http://www.autodestruct.com/thumbwar.htm http://autodestructdigital.blogspot.com/2011/10/find-design.html http://autodestructdigital.blogspot.com/2012/04/visual-remix.html powinno pomóc zdrówko i widzimy sie na yello! :)
Napisano 16 Grudzień 201311 l Autor Z kilka nowych rzeczy, będzie wdzięczny za wszelką krytykę, zniosę wszelkie mocne słowa, pozdrawiam i kilka golasów na żywca
Napisano 16 Grudzień 201311 l Miały być mocne słowa, a ja tylko powiem, ze mocne te ćwiczenia z modela. Miło popatrzeć.
Napisano 16 Grudzień 201311 l Nom Kuba świetnie ogarnia krawędzie i kolor zaglądam mu przez ramie krytykuje a tak naprawdę jestem zazdrosny...
Napisano 16 Grudzień 201311 l Mega lewel mistrzu, super skill, fajna czytelność i prostota. Pozdrawiam. ;)
Napisano 17 Grudzień 201311 l hejka, te studium modela naprawdę swietne, widzę że z kolorem dogadujesz sie bez problemów, natomiast te wcześniejsze prace z wyobraźni nieźle dają w banie, dawaj dalej..!! ;-)
Napisano 7 Styczeń 201411 l Autor Dziękuję wam wszystkim za miłe słowa, tym razem mniej obfita wrzuta
Napisano 27 Sierpień 201410 l Autor hej, parę nowych rzeczy, kilka swoich, potem pare rzeczy zrobionych dla Paizo i studia, pozdrawiam Edytowane 27 Sierpień 201410 l przez Kubush
Napisano 27 Sierpień 201410 l musze przyznać że część jest nieźle zryta, masz nasrane w tej głowie, podoba mi sie ;)
Napisano 27 Sierpień 201410 l Masz tą samą tendencje do wygłaskiwania i rzeźbienia formy jak ja :O Myślę że w rzeźbieniu 3D byśmy się odnaleźli bez problemu ^^ Planuje master study co by trochę malarskości i ekspresji się wyuczyć. Ten pod Gollumem podoba mi się najbardziej. Ogólnie super wrzuta :)
Napisano 27 Sierpień 201410 l Ładno, ładno! Pracki różnią się między sobą poziomem, im przewijałem coraz bardziej w dół, tym bardziej byłem zaskoczony (pozytywnie). Choć co poniektóre twarze, które zdawać by się mogło, miały straszyć, prędzej wywołałyby histeryczny śmiech, ale to nic! ;) Ciekaw tylko jestem, cóż to za postać, bo na fejsie zauważyłem, że już druga osoba ją maluje, tu jest link: > klik!
Napisano 27 Sierpień 201410 l Bardzo fajne pracki, czasem materiały wydają się być nieco jak z gliny, ale to raczej mały problem względem ogólnej jakości :) groch- :D