Napisano 31 Maj 201014 l hej, Chciałem pokazać koncepty, które zrobiłem do projektu "Szafa Gdańska" wymyślonego i prowadzonego przez Roberta Turłę. To projekt filmu animowanego, którego historia opiera się na motywie podróży w czasie. Na początek pocztówka z powiedzmy XVII wiecznego Gdańska. Resztę konceptów pokażę po wystawie, o której dałem info tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=68275 pozdrawiam update-------- Edytowane 10 Czerwiec 201014 l przez Morbid Karbid
Napisano 31 Maj 201014 l Może to jakieś zboczenie, ale kręci mnie ten ambient na wiszącej beczce...;) Widać, że lubisz się wyżywać na tych wszystkich teksturkach "po przejściach" (czyt. kadłub statku w ty przypadku). Baaardzo czekam na więcej :)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Swietna przestrzen - odwrocenie sytuacji zimne-cieple.Swietne telko do filmu.A dacie jakies materialy z produkcji filmu?Cos wiecej niz tla...:> pzdr. Kuba
Napisano 1 Czerwiec 201014 l Wygląda to świetnie. Fajnie prezentują się te błękity na drewnie. Może wpadne na wystawe obejrzeć pozostałe.
Napisano 1 Czerwiec 201014 l bardzo barzdo daje rade, przejscia kolorów i operowanie nim szczególnie!
Napisano 1 Czerwiec 201014 l kurde, niewiem jak to nazwac ale ty tworzysz takie 'malarskie dzwiekonaśladownictwo' ;] pewnie ma to swoja nazwe ale za cienki bolek jestem zeby jej uzyc ;] Normalnie czuc jak w tej łajbie drewno skrzypi, jak tam hej w oddali ptaki dziamgolą i woda delikatnie obija sie o pomost... ehhh, po prostu chcialem napisac ze dajesz rade ;]
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Zwyczajowo mocna rzecz ale ta wbudowana w burte drabina cos dziwnie wyglada. Moze i tak bylo, moze nie - ja jeszcze takiego cuda na zadnej lajbie nie widzialem. Jedyne co nie do konca mi podchodzi. Reszta mniodzio. Czasem zaluje ze mam daleko.... wszedzie.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Powiem szczerze, że najpierw narobisz smaczka na całość a potem czekać każesz ;P, a to już nie fajnie. //Pozdr.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Wow, kompozycja i kolorystyka świetne. Można wiedzieć jaki tablet i soft? :)
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Autor Wystawa już się odbyła. Kameralnie. Do pierwszego posta wrzucam pozostałe koncepty. pozdrawiam.
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Super, szczególnie to z białym praniem malarsko wyszło. Czy masz jakąś ustaloną/ulubioną paletę kolorystyczną którą posługujesz się w pracach (będąca jakby bazową )? Czy za każdym razem poszukujesz na nowo drogą eksperymentu od zera?
Napisano 10 Czerwiec 201014 l I pupa ... :( musiałem być w robocie :(. Ech szkoda. Przyjemne malunki.
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Emmillius ja na twoim miejscu kolowal bym juz adres Morbida i planowal zamach na jego umysl, powaga Morbidd niszczysz mnie kazdym swoim updatem. Pomijajac juz znakomitosc warsztatu, bardzo cenie cie za balans w twoich obrazkach. Nic nie krzyczy, wszystko cos soba opowiada bez chamskich wyzwisk. napewno wiesz co mam na mysli, pozdrawiam.
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Kłąniam się nisko. Pewnie Cię boli odcinek szyjny kręgosłupa od ciągłego robienia fajnych rzeczy.
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Śliczności, pyszności, pełny wypas. Bardzom ciekaw jak to wyjdzie w filmie.
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Absolutnie genialne! Niesamowity klimat i bezbłędne kolory! Te zestawienia kolorystyczne lądują w mojej tece inspiracji! Ja się pytam dlaczego nie widać polskich filmów animowanych, które reprezentowałyby ten poziom! 5***** Chciałbym, żebyś Ty rysował bajki dla dzieci, nie musiałbym katować mojego Mikołaja pixarami 3D! Super!
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Damn it... Zgadzam się w 100% z Icecoldem... Robota-marzenie taki filmik poza tym :) 5*
Napisano 10 Czerwiec 201014 l jaram sie pierwszymi dwoma po update'cie i suszaca sie bielizna! zaluje troche, ze na wystawie nie moge podziwiac - na pewno lepiej stroi na dobrym druku... Edytowane 10 Czerwiec 201014 l przez Dann.G
Napisano 12 Czerwiec 201014 l Świetne rzeczy... niesamowicie mądrze używasz kolorów przy ciemnych scenach. Próbowałem to rozgryźć, podkraść ale za głupi jeszcze na to jestem :)