leondrago Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Cool..... Mi tam bardzo odpowiada.... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 bardzo ciekawe rzeczy tu pokazujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 masz chłopie kawał talenciora. odnosze wrazenie ze za bardzo ograniczasz swoja wyobraznie takimi banalami jak np. ten tandetny, oklepany koles z lopata (nie oklepany łopatą tylko z łopatą), ostatnia pracka pokazuje ze Ci jej nie brak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 27 Maj 2011 Autor Share Napisano 27 Maj 2011 hehe dziekuje panowie:) to ja teraz postanawiam troche powrzucac w najblizszym czasie w związku z chwilowym zluzowaniem szkoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 fajne, mi sie bardzo podoba. Jedynie łeb chlopa za 'krotki' no i ta poza...kompletnie nie wiem co on robi i o co chodzi...nie odnajduje sie w calej tej 'akcji'... No i juz taka pierdoła, miecz za krotki w stosunku do pochwy ,hyh;] a pozatym to samo dobro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 (edytowane) Na moje wojak mówi: No gdzie się wybierasz?! Jeszcze stoję!! Edytowane 27 Maj 2011 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 27 Maj 2011 Autor Share Napisano 27 Maj 2011 nicponim: dzieki, ale no ludzie, gość jest z ministerstwa dziwnych kroków i ćwicząc chód bez odrywania stóp od podłoża zmierza ku temu z przodu, żeby dać mu lekcję chodzenia. ot i historia. RaVirr: on nie mówi. on rapuje. widze, ze szykuje sie przemalowanko:P ale to wieczorem dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 mi się podoba, kompozycja bardzo udana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavloksiezyc Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 dobre je to:) czuć fajną lekkość w pracach:) poza tym poprzednia praca rządzi! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 cinoslaw- a to przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 28 Maj 2011 Autor Share Napisano 28 Maj 2011 ola-f,pavloksiezyc: dzieki:P RaVirr: nie przejmuj sie. myslalem, ze juz nic nie nasmaruje przez noc, ale jednak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Wygląda trochę jak sceneria pod tranceową zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 5 Październik 2011 Autor Share Napisano 5 Październik 2011 takie podejście na laptopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 oz ty kurwwwww! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 zarąbiste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Wymiata. Kolorki, klimat, design. Pogratulowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 Jest lepiej niż było zwłaszcza z przestrzenią. Szukam jakiejś akcji... Proponuję zobrazować to http://literat.ug.edu.pl/amwiersz/0060.htm tylko w klimacie, który przedstawiłeś. Byłaby moc!:) Piątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Ostatnie rzeczy naprawde moce, szczegolnie te kolorki - keep it up ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 8 Październik 2011 Autor Share Napisano 8 Październik 2011 nicpoń, KhazadThard, Rothbart - dzieki panowie, ale ciągle nie mogę się pozbyć wrażenia, że nie o to mi jeszcze chodzi ;) Azinsky - piona:) dzieki za pomysł, ale zanim zaczne czytać Mickiewicza muszę pozbyć się wcześniej pierdół typu szkoła itp wzamian masz trochę innej akcji OmeN - o... men. Nie spodziewałem się, że w ogóle możesz zajrzeć do takiego wątku:D dzięki za ciepłe słowa a teraz z trochę innej beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 ekhm...no to teraz poszalałeś mocno. Piąsia odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 OmeN - o... men. Nie spodziewałem się, że w ogóle możesz zajrzeć do takiego wątku:D dzięki za ciepłe słowa Ale do jakiego wątku miałby OmeN nie zajrzeć ? Stary, to co pokazujesz to kawał dobrego, profesjonalnego materiału i jakbym był leadem jakiejś firmy zajmującej się produkcją gier, to właśnie pisałbym do ciebie długaśnego maila z propozycją pracy. No ale ja leadem nie jestem, a ty się człowieku dobry promuj ostro, bo dajesz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Ja już pisałem maila, ale przypomniałem sobie, że też nie jestem leadem jakiejś firmy produkującej gry (ot na przykład blizzarda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 good sh*t amigo! ostatnia wrzuta naprawde kisi cycory! swietny design robota, kapitalnie oddales wielkosc robota i przestrzen, jednym slowem- pro;] chociaz nie bardzo wiem co tam wlasciwie sie stalo, ale to malo wazne;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 A ja na przykład wiem, w berka się bawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Przestrzeń czuć mocno ale jeszcze mało się dzieje. To skok o level, elegancko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 mało sie dzieje? To czego twoim zdaniem jeszcze tutaj brakuje?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Świetne to ostatnie, nie wiem co z nicponiem palicie ale też chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 *nicpoń-moim zdaniem równie dobrze mogłaby to być rzeźba. Jak dla mnie poza jest mega dynamiczna ale ruchu nie czuję. Nadal się upieram przy tym że jak dla mnie dzieje się za mało! Moje oczy,moje zdanie, buziak*:) Ogolnie jest spoko,kilka niuansów ale ...to tak jak w tej piosence :)[h=1][/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 taaa...to o niczym nie świadczy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 8 Październik 2011 Autor Share Napisano 8 Październik 2011 kurczę, jak tu się ciepło i przytulnie zrobiło resh - dzieki za gwiazdkę:) SBT77 -wątku noobowego hehe nie powiem, chciałbym, żeby ktoś kiedyś coś napisał, ale obawiam się, że jeszcze trochę za wcześnie:) dzięki RaVirr - nie krępuj się, możesz czasem coś skrobnąć. jakiś dowcip dnia, przepis na bigos, albo instrukcję obsługi pralki dla przykładu. azinsky - po wakacjach miałem nadzieję na mały skok w górę. dzięki Coyote - kawał dobrego g***a i dużo miłości ;) nicponim - a tam słodzisz. nie zapominaj, że mamy być wobec siebie krytyczni publicznie. Jak osiądę na ziemi ojczystej ponownie, to kupimy po mentosie, zrobimy sterczące sutki, a narazie nie zwalniaj tempa i ciśnij, żebym miał co gonić. btw dzięki stary ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Omen zagląda w każdy watek działu 2d ;] Ale taki jak ten nie zdarza sie często Nie chce za bardzo ingerować w rozwój bo pięknie dajesz sam sobie rade, ale jak chcesz szybko jakaś ciekawa robotę w branży znaleźć to sugeruje ciutke uspokoić czytelność obrazków i parę takich bardziej nudniejszych / sztampowych / standardowych rzeczy porobić żeby ludzie o słabszej wyobraźni wiedzieli na co patrzą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Heh, ja tam niczego konstruktywnego napisać nie mogę. Ot podoba mnie się, a obrazki lecą do inspiracyjnej teczki. Miło się to ogląda i życzę w miarę szybkiego wybicia się w branży ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Co za progres! Jestem pod szczerym wrażeniem. Nie mam pojęcia w czym tkwi sukces ale jak was w tym Białymstoku zawieje i przemrozi to może szybciej się rysuje dla rozgrzanie. Ja chyba za czesto wybieralem prostsze metody na kiepska pogode;) Fajnie, że zostawiasz luzne prace, ale z tej predkosci czasami stawiasz przypadkowe kreski, które nie zawsze cos wnoszą. Z pewnością jest to dalekie od przegadania, bo zachowujesz super planowość w swoich pracach (te ostatnie to jest rzeznia po prostu). Madre kreski wygladaja jeszcze madrzej, gdy nie sa efektem ubocznym speedowej techniki, a dazenia do okreslonego efektu. Sam z tym ciezko walcze i mam wrazenie ze mialem z tym jeszcze wiekszy problem. Miod malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Gratuluję fronta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panisowa Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 ode mnie szóstka! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Genialne oświetlenie przede wszystkim - 5* i zasłużony front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 o ja pikuje zazdroszczę tej kreatywności i pomysłowości Twoich obrazków-skąd Wy z tow. Nicponimem to bierzecie ;) -naprawdę super sprawa- a człowiek tkwi w jakiś anatomiach i innych martwych naturach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Prace bardzo fajne ***** .Czy wszystko robisz od początku ?Czy może wklejasz coś z fotek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 no no no ! bardzo fajnie! robot -miód i orzeszki, fajnie ze lecisz z texturkami ( bo to textury widze ?) faza dynamika. osobiscie to chcialbym zeby ten robot robil wieksza miazgę a pan z 1 planu strzelał w niego bezradnie. 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 Przychylam sie do ostatnich komentarzy, ladnie przekoksowana ta ostatnia pracka, wiecej takich :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 nie wiem zupełnie o co chodzi, ale jest super :) wg mnie miejscami za dużo szumu i niepotrzebnego kontrastu (patrz lewydolny rog), ale i tak jest piknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 W poprzednich masz świetne przebłyski, ostatni obrazek to nowy rozdział, świetny jest. Tak trzymaj właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 świetna ilustracja, dynamika i pewna narracja, coś jak kadr z filmu o transformersach... robi wrażenie, pan biglebowsky dobrze pisze, tak trzymaj... masz potencjał na komercyjne obrazki, pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 13 Październik 2011 Share Napisano 13 Październik 2011 oo, to ostatnie super, z rozmachem, tylko ten robot modliszka wygląda jakby tańczył :D ale kolor render i nastrój jest naprawde ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Bardzo fajny Sf ! ciekawe kolorki i technicznie daje rade. Z przyjemnoscią obejze wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 extra! swietnie ujoles akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 oj tu się będzie działo! ostatni super, tylko te nogi robota do poprawki, nie wiadomo o co z nimi chodzi, niby są złożone razem co sugerują stopy, a z drugiej strony nie są, bo nie stykają się kolanami (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2011 kurde, tyle komentów i front i prawie nic nie odpisalem. głupio heh. dziękuję za każdy pozytywny komentarz - to wszystko jest mega budujące:) odpowiem szybko i w skrócie: natas - tak, w dużej mierze tekstury i trochę fotek artozi - zima mnie w tym roku omija bardzo szerokim, egzotycznym łukiem na szczęście;) mało ostatnio pracuję przez szkołę, ale niedługo przyspieszymy, wtedy się może będzie coś działo konkretniejszego;) masz rację co do przypadkowych kresek... staram się z tym walczyć. dzięki:) mant-raz - z założenia miał niby wpadać w niezgrabny poślizg, lub coś w tym stylu heh dzięki w wolnej chwili udało mi się przycisnąć taką rzecz na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 te czerwienie/oranże po lewej są zbyt mocnym akcentem i ściągają ciągle tam wzrok, a ważniejsza chyba miał być ten całkiem spoko statek i kacja się pod nim rozgrywająca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 świetny klimat ma ta ilustracja, czerwone z boku faktycznie trochę za bardzo dają po oczach i odciągają uwagę ale ogólnie super fajne. poprzednia z robotem też pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi