CzAk1 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Nie mogąc dłużej pozostawać głuchym na oczekiwania, a nawet domagania się ogólnopolskiego zlotu, zakładam wątek mający na celu doprowadzenia latem do zorganizowana spotkania. Zapraszam do wyrażania swoich opinii i propozycji. Pozdrawiam. CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Kraków musi być;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Może coś bardziej w centrum Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Jeśli się odbędzie to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Kraków to pewna dobra opcja. Ładne miasto. Pada często propozycja Poznania - coś bardziej w centrum. Oczywiście jest również Warszawa - stolica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Albo Trójmiasto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Trzeba będzie zrobić sondę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Jak Poznań to wpadam :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 No no, z tym poznaniem super pomysł:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Uparliście się widzę trochę. Taka grupa wsparcia Poznania zaraz się tu zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Stolec jest najbardziej w centrum polski:) Wszedzie z niego daleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 A gdzie by to miało się konkretnie odbyć, tzn. w pomieszczeniu czy na dworzu, ile dni, jakieś atrakcje? Jestem zdania że im bliżej centrum kraju tym lepiej, każdy będzie miał możliwie podobną odległość do przejechania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Poznań może Łódź ;) Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 byle nie łdz! może dobrym pomysłem byłoby zawężenie wyboru do miast do których lata OTLexpress? ja głosuje na warszawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Kraków ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 pff Kraków - połowa przyjedzie pociągiem bez portfela :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Kraków piękne miasto :) Ja bym osobiście głosował za taką lokalizacją, która w miarę możliwości będzie w centrum Polski - tak żeby każdy miał w porównywalne odległości skoro zjazd jest ogólnopolski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Warszawa. Koniecznie. Tu się odbył pierwszy zlot, trzeba kontynuować dobra tradycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Warszawa. Koniecznie. Tu się odbył pierwszy zlot, trzeba kontynuować dobra tradycję. pierwszy był w Warszawie? Mnie coś innego chodzi po głowie, no, chyba że rozróżniamy słowa zlot, spotkanie, meeting;) w sumie dawno to było, to nie pamiętam;) kraków sraków;) mogę jechać do warszawy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Warszawa, DigiTechMedia 2001, 2, 3, 4:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 a faktycznie, coś takiego było! o tym to już całkiem zapomniałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Dobrze, że jest taka zacięta walka. Kraków, Poznań, Warszawa, Gdzie możemy się spotkać, co możemy tam zrobić? Powoli wszystko ogarniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 najbardziej w centrum to jest Białystok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 W krakowie jest taka piwiarnia CK BRowar. Zmieści się bardzo dużo ludzi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 U mnie na wsi są duże pola. W lato można hasać w zbożu. Dodatkowo, jeśli zlot odbywałby się w dniach 12-15 lipca to można się załapać na Seven Festival. Krótko mówiąc: muzyka, zabawa, dziewczynki, chłopcy i dużo alkoholu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Ja mam duży ogródek z boiskiem do nogi, siatki i kosza. Wszyscy się zmieszczą, mogę skołować takiego ogromniastego gilla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Shogun mnie przekonał, jestem za Warszawą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 mmm...uwielbiam GILLE Shogun :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Na bank coś na osi kraków - wawa - trójmiasto. Zanim wbije tutaj grupa wsparcia wrocławia to niech zobaczą na pkp.pl jak wygląda dojazd do tego pięknego miasta. ;) Jak będzie wawa to jestem na 100% bo tu mieszkam ale tak dla odmiany wolałbym kraków. :P Sonda! Co do terminów to trzeba wyłączyć większe imprezy jak opener czy woodstock bo wiele osób z forum się na nie wybiera a przez ogromną ilość ludzi przejazdy stają się koszmarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Monio dobrze prawi. Trzeba będzie ogarnąć listę letnich festiwali, by sie przypadkiem nie wbić w tłum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Gdzie możemy się spotkać, co możemy tam zrobić? Powoli wszystko ogarniemy. A co sie na takich zlotach robi bo nigdy nie byłem:P Bo do klubów się raczej nie chodzi a na innych rzeczach nie wiem czy sie znam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Nie wiem, co masz na myśli, ale na wszelki wypadek powiem, że to środowisko jest w 95% męskie... Na poprzednich zlotach był np paintball. Może i tym razem? W warszawie w samym centrum jest fajne miejsce do tego, urządzone w starej szkole. Masa miejsca do nawalanki w stylu COD4 Killhouse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 W Poznaniu tez jest paintball :P poza tym miasto całkiem ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Proponuje zrobic zlot w/przy Zimnej Wodce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 (edytowane) Ja dla odmiany bym proponował małe jakieś miasteczko, albo ośrodek jakiś za miastem. Z quadami, pejntbolem linami i kajakami. Taniej i od razu można z urlopu skorzystać, jak już w wakacje będzie. A gdzie to nie ważne. Teraz z tymi tanimi samolotami to przestaje mieć tyle znaczenia :) Edytowane 13 Marzec 2012 przez kotisded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 No to od razu, panowie, zabierzmy ze sobą żony, dziewczyny, dzieci, psy, koty, kanarki, Armia weźmie pająka a Mirach szczury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 A jak ktos nie ma kota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 To ja wezmę psa, a Ty weź wałówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 e tam, walki psów z kotami sa nierówne. lepiej niech każdy weźmie koty, pojedynki są wyrównane i dosyć ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Pheh... No dobra trochę pojechałem z rana. Wiosną zapachniało wreszcie :). Ja za Poznaniem, chętnie wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 SOPOT:) Plaza dobry BG na impreze/zlot. PS Moge przyklepac buggy i paintball plus konie jesli bedzie parcie;) Popieram jednak chill na plazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Marzec 2012 Autor Share Napisano 13 Marzec 2012 Cwaniak z Gdańska... ;) ...ale opcja ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Zlot u Baginsa na chacie:) Mysle, ze by nie mial nic przeciw;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 No, ale nas jest paru... Musiałby mieć chatę rozmiarów... katedry? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Marzec 2012 Autor Share Napisano 13 Marzec 2012 Panowie, proszę o powagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 O, jak paintball to ja wpadam z Kałachem. Muhahahaha ]:> Ja polecam trojmiasto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 głos na kraków, jako że najbliżej bym miał, może sonde się zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 simonhc - co to z tymi buggy dokładnie jest bo mnie zaintrygowałeś:P Ale robić zlot grafików i siedzieć na plazy to trochę mi średnio pasi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Marzec 2012 Autor Share Napisano 13 Marzec 2012 Jutro postaram się zrobić sondę, więc pilnujcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 lol w sumie nie planuje wpadać ale jakbym na plazy zbaczyl 20 facetów rysujących w moleskine to bym miał ubaw ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi