Napisano 12 Marzec 201213 l Nie mogąc dłużej pozostawać głuchym na oczekiwania, a nawet domagania się ogólnopolskiego zlotu, zakładam wątek mający na celu doprowadzenia latem do zorganizowana spotkania. Zapraszam do wyrażania swoich opinii i propozycji. Pozdrawiam. CzAk1
Napisano 12 Marzec 201213 l Autor Kraków to pewna dobra opcja. Ładne miasto. Pada często propozycja Poznania - coś bardziej w centrum. Oczywiście jest również Warszawa - stolica.
Napisano 12 Marzec 201212 l Autor Uparliście się widzę trochę. Taka grupa wsparcia Poznania zaraz się tu zrobi.
Napisano 12 Marzec 201212 l A gdzie by to miało się konkretnie odbyć, tzn. w pomieszczeniu czy na dworzu, ile dni, jakieś atrakcje? Jestem zdania że im bliżej centrum kraju tym lepiej, każdy będzie miał możliwie podobną odległość do przejechania.
Napisano 12 Marzec 201212 l byle nie łdz! może dobrym pomysłem byłoby zawężenie wyboru do miast do których lata OTLexpress? ja głosuje na warszawę!
Napisano 12 Marzec 201212 l Kraków piękne miasto :) Ja bym osobiście głosował za taką lokalizacją, która w miarę możliwości będzie w centrum Polski - tak żeby każdy miał w porównywalne odległości skoro zjazd jest ogólnopolski :P
Napisano 12 Marzec 201212 l Warszawa. Koniecznie. Tu się odbył pierwszy zlot, trzeba kontynuować dobra tradycję.
Napisano 12 Marzec 201212 l Warszawa. Koniecznie. Tu się odbył pierwszy zlot, trzeba kontynuować dobra tradycję. pierwszy był w Warszawie? Mnie coś innego chodzi po głowie, no, chyba że rozróżniamy słowa zlot, spotkanie, meeting;) w sumie dawno to było, to nie pamiętam;) kraków sraków;) mogę jechać do warszawy:P
Napisano 12 Marzec 201212 l Autor Dobrze, że jest taka zacięta walka. Kraków, Poznań, Warszawa, Gdzie możemy się spotkać, co możemy tam zrobić? Powoli wszystko ogarniemy.
Napisano 12 Marzec 201212 l W krakowie jest taka piwiarnia CK BRowar. Zmieści się bardzo dużo ludzi;)
Napisano 12 Marzec 201212 l U mnie na wsi są duże pola. W lato można hasać w zbożu. Dodatkowo, jeśli zlot odbywałby się w dniach 12-15 lipca to można się załapać na Seven Festival. Krótko mówiąc: muzyka, zabawa, dziewczynki, chłopcy i dużo alkoholu!
Napisano 12 Marzec 201212 l Ja mam duży ogródek z boiskiem do nogi, siatki i kosza. Wszyscy się zmieszczą, mogę skołować takiego ogromniastego gilla...
Napisano 12 Marzec 201212 l Na bank coś na osi kraków - wawa - trójmiasto. Zanim wbije tutaj grupa wsparcia wrocławia to niech zobaczą na pkp.pl jak wygląda dojazd do tego pięknego miasta. ;) Jak będzie wawa to jestem na 100% bo tu mieszkam ale tak dla odmiany wolałbym kraków. :P Sonda! Co do terminów to trzeba wyłączyć większe imprezy jak opener czy woodstock bo wiele osób z forum się na nie wybiera a przez ogromną ilość ludzi przejazdy stają się koszmarem.
Napisano 12 Marzec 201212 l Autor Monio dobrze prawi. Trzeba będzie ogarnąć listę letnich festiwali, by sie przypadkiem nie wbić w tłum
Napisano 12 Marzec 201212 l Gdzie możemy się spotkać, co możemy tam zrobić? Powoli wszystko ogarniemy. A co sie na takich zlotach robi bo nigdy nie byłem:P Bo do klubów się raczej nie chodzi a na innych rzeczach nie wiem czy sie znam:D
Napisano 13 Marzec 201212 l Nie wiem, co masz na myśli, ale na wszelki wypadek powiem, że to środowisko jest w 95% męskie... Na poprzednich zlotach był np paintball. Może i tym razem? W warszawie w samym centrum jest fajne miejsce do tego, urządzone w starej szkole. Masa miejsca do nawalanki w stylu COD4 Killhouse.
Napisano 13 Marzec 201212 l Ja dla odmiany bym proponował małe jakieś miasteczko, albo ośrodek jakiś za miastem. Z quadami, pejntbolem linami i kajakami. Taniej i od razu można z urlopu skorzystać, jak już w wakacje będzie. A gdzie to nie ważne. Teraz z tymi tanimi samolotami to przestaje mieć tyle znaczenia :) Edytowane 13 Marzec 201212 l przez kotisded
Napisano 13 Marzec 201212 l No to od razu, panowie, zabierzmy ze sobą żony, dziewczyny, dzieci, psy, koty, kanarki, Armia weźmie pająka a Mirach szczury...
Napisano 13 Marzec 201212 l e tam, walki psów z kotami sa nierówne. lepiej niech każdy weźmie koty, pojedynki są wyrównane i dosyć ciekawe :)
Napisano 13 Marzec 201212 l Pheh... No dobra trochę pojechałem z rana. Wiosną zapachniało wreszcie :). Ja za Poznaniem, chętnie wpadnę.
Napisano 13 Marzec 201212 l SOPOT:) Plaza dobry BG na impreze/zlot. PS Moge przyklepac buggy i paintball plus konie jesli bedzie parcie;) Popieram jednak chill na plazy.
Napisano 13 Marzec 201212 l O, jak paintball to ja wpadam z Kałachem. Muhahahaha ]:> Ja polecam trojmiasto :D
Napisano 13 Marzec 201212 l simonhc - co to z tymi buggy dokładnie jest bo mnie zaintrygowałeś:P Ale robić zlot grafików i siedzieć na plazy to trochę mi średnio pasi:P
Napisano 13 Marzec 201212 l lol w sumie nie planuje wpadać ale jakbym na plazy zbaczyl 20 facetów rysujących w moleskine to bym miał ubaw ;D