Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W pierwszym na prawdę niezły bałagan, tylko skarbów tam szukać. ;)

Portrety tak jak wyżej fajna ekspresja, choć widać że to na szybkości. Zarzuciłbyś tego krasnoluda ze szkolenia Potęgi, no i ciekaw jestem jakby wyglądał tak mega wykończony. ;>

Pozdrawiam

Napisano

Fajnie, że wróciłeś z nowym towarem. Bardzo fajne rzeczy. Szczególnie podoba mi się portret Pani z żabką (chociaż szkoda, że nie poświęciłeś jeszcze paru minut przy dłoniach).

Pozdrawiam.

Napisano

Pani z kawą jest tak ładnie namalowana że czuje zapach tej kawy. Super sprawa jak świadomie operujesz plamami i pociągnięciami pędzla. Piąteczka.

Nazwa wątku mi się z tym skojarzyła. ;)

Napisano

Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie stuffu. Dosyć chaotyczny dobór, poza landszaftami, wiem - bawię się i ćwiczę bez skrepowania. Scholesa uwielbiam i "kradnę" bez wstydu co tylko umiem "ukraść". To ćwiczenia, nie wiem gdzie mnie to zaprowadzi. Sprawia mi dużo przyjemności rysowanie dla samego faktu rysowania.

Monio - dobry link :)

Pozdrawiam!

Zapraszam też na bloga - jakieś drobniejsze szkice tylko tam wrzucam - http://www.artursadlos.blogspot.com

Napisano

każdy z tych kadrów zapiera dech w piersiach, ja się jaram :)

te chmury miejscami pojechane smudgem po krawędziach, jakiś noise i aberacja zgadza sie?

o! pamiętam ten kawałek komiksu :)

powodzenia przy pracy nad nim

Napisano

no chmurki super, kolor tez super! - gapiłem sie z 20 min.

ps.

czy ten zabieg z rozjaśnionym niebem, po przeciwnej stronie slonca to świadomy ? ;)

pozdr

Napisano
Spokojnie, ukradnę i mechaniczne :)

Chodziło mi raczej o to, że Tom ostatnio wrzuca prace jak z taśmy produkcyjnej. Mało w nich "tego czegoś", ale za to twoje są świetne - mimo, że niby "pożyczone", to dużo w nich twojego własnego stylu.

Napisano

Plakat jest mega, malowane lubię najbardziej :3

Kadry z filmów też są super, nawet mam porównanie jak coś powinno być zrobione bo jeden z nich już wcześniej przemalowywałem ;P