artursadlos Napisano 12 Listopad 2012 Share Napisano 12 Listopad 2012 (edytowane) Nowe prace w nowych postach :) [ATTACH=CONFIG]89462[/ATTACH] Edytowane 9 Lipiec 2016 przez artursadlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Świetne! Portrety najbardziej mi podchodzą, znakomita ekspresja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 jak bardzo stare to jest? Ten drugi za mocno rozmyty, podejrzewam, że taki brush Edit: nie zwróciłem uwagi na daty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 W pierwszym na prawdę niezły bałagan, tylko skarbów tam szukać. ;) Portrety tak jak wyżej fajna ekspresja, choć widać że to na szybkości. Zarzuciłbyś tego krasnoluda ze szkolenia Potęgi, no i ciekaw jestem jakby wyglądał tak mega wykończony. ;> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 17 Listopad 2012 Share Napisano 17 Listopad 2012 Portrety przyjemne i luźne ale ten pierwszy wygląda jak zlepek podmalowanych zdjęć (no bo chyba tak po części jest?) w którym trudno o plany oraz dobre osadzenie obiektów w przestrzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 17 Listopad 2012 Share Napisano 17 Listopad 2012 jakby to nie Twoje było, takie słaboszczakowe :) coś nowego wrzuć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Fajnie, że wróciłeś z nowym towarem. Bardzo fajne rzeczy. Szczególnie podoba mi się portret Pani z żabką (chociaż szkoda, że nie poświęciłeś jeszcze paru minut przy dłoniach). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 19 Luty 2013 Autor Share Napisano 19 Luty 2013 (edytowane) Ćwiczenia Edytowane 19 Luty 2013 przez artursadlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Milion nowych rzeczy! Smakowe to bardzo :) Szczegolnie o to: http://3.bp.blogspot.com/-B4XJbTHR6Gg/UR_ItyXvpDI/AAAAAAAAGq4/LIgNXBbUegw/s1600/017.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Dla mnie to najwyższa połka, 5*****, serduszko i pusik, a jak bym mogł, to bym dał fronta na sidżihabie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Pani z kawą jest tak ładnie namalowana że czuje zapach tej kawy. Super sprawa jak świadomie operujesz plamami i pociągnięciami pędzla. Piąteczka. Nazwa wątku mi się z tym skojarzyła. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 te landszafy to totalne kozactwo...dawno nic tak dobrego nie widziałem..więcej, więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Czekałem na upka od Ciebie i się nie zawiodłem, będzie co oglądać i analizować przez pare dni =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 fajne rzeczy Artur rysuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 mi się tylko enviro podoba, ale wkurza mnie że za bardzo czuć wpływ Toma Sholesa. http://crayonboxofdoom.blogspot.co.uk/ Artur szuka stylu? again? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Przy obecnym szumie informacyjnym każdy jest pod wpływem wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 19 Luty 2013 Autor Share Napisano 19 Luty 2013 Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie stuffu. Dosyć chaotyczny dobór, poza landszaftami, wiem - bawię się i ćwiczę bez skrepowania. Scholesa uwielbiam i "kradnę" bez wstydu co tylko umiem "ukraść". To ćwiczenia, nie wiem gdzie mnie to zaprowadzi. Sprawia mi dużo przyjemności rysowanie dla samego faktu rysowania. Monio - dobry link :) Pozdrawiam! Zapraszam też na bloga - jakieś drobniejsze szkice tylko tam wrzucam - http://www.artursadlos.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Artur wymiata! ! ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Jee moj ulubiony typograf wrzucił ilustracje. Fajne rzeczy, widoczki naprawdę ciekawe i plastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 no i teraz jest w pytę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 swietna wrzutka, oby tak dalej :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 Grejt landy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 spot lighty w kontrastowym kolorze miazga. Zupełnie mnie nie wkurza wpływ Toma Sholesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 20 Luty 2013 Autor Share Napisano 20 Luty 2013 Dzięki! Niebawem kolejna porcja Thomasa Scholesa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 21 Luty 2013 Share Napisano 21 Luty 2013 Ale Tom ostatnio robi dość "mechaniczne" rzeczy, wolę twoją "wariację na temat". Bardziej mi podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 22 Luty 2013 Autor Share Napisano 22 Luty 2013 Spokojnie, ukradnę i mechaniczne :) Tymczasem cyberpunk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 Świetny klimat;) Tylko płaska frontalna pozycja razi, ale concept to concept;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 22 Luty 2013 Autor Share Napisano 22 Luty 2013 Dzięki Lucek. Pan kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 22 Luty 2013 Autor Share Napisano 22 Luty 2013 Zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 Zdaje mi się, że to dość oryginalne podejście do cyberpunku, tak czy siak bardzo mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 23 Luty 2013 Autor Share Napisano 23 Luty 2013 Jeśli oryginalne to bardzo mnie to cieszy. Kadr z komiksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 świetne! pokaż więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 24 Luty 2013 Autor Share Napisano 24 Luty 2013 (edytowane) tomzar - piecze się, nie można wyjmować z piekarnika. Ale już kawałęk pokazywałem, o , ten: Edytowane 25 Luty 2013 przez artursadlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 25 Luty 2013 Share Napisano 25 Luty 2013 każdy z tych kadrów zapiera dech w piersiach, ja się jaram :) te chmury miejscami pojechane smudgem po krawędziach, jakiś noise i aberacja zgadza sie? o! pamiętam ten kawałek komiksu :) powodzenia przy pracy nad nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 25 Luty 2013 Share Napisano 25 Luty 2013 no chmurki super, kolor tez super! - gapiłem sie z 20 min. ps. czy ten zabieg z rozjaśnionym niebem, po przeciwnej stronie slonca to świadomy ? ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Spokojnie, ukradnę i mechaniczne :) Chodziło mi raczej o to, że Tom ostatnio wrzuca prace jak z taśmy produkcyjnej. Mało w nich "tego czegoś", ale za to twoje są świetne - mimo, że niby "pożyczone", to dużo w nich twojego własnego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Styl fantastyczny! Bardzo mi się podoba- te monochromatyczne najbardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 8 Marzec 2013 Autor Share Napisano 8 Marzec 2013 Koncepty do reklamy Orange (leciały w święta) dla Platige Image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 a jakies info jak je znaleźć dla tych, ktorzy nie mają tv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 8 Marzec 2013 Autor Share Napisano 8 Marzec 2013 Ja ich nie znalazłem, prawdopodobnie nie zostały wrzucone do sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Postaci takie se są może, ale pejzaże masa. Szczególnie te dżunglowo - skaliste. Kolor pycha. Chmury też fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Sytość!!!!!! Mam słabość do takich conceptów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Super te ostatnie prace. Ten czarno-biały kadr z komiksu, potem te pejzaże, koncepty. Świetne to wszytko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2013 Update zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefas Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Twoje prace robią wrażenie. Podoba mi się twój styl Przy okazji, chyba masz zły link w sygnaturze bo po kliknięciu przekierowuje do http://www.torturr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2013 Dzięki. Sygnaturę poprawiłem. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Plakat jest mega, malowane lubię najbardziej :3 Kadry z filmów też są super, nawet mam porównanie jak coś powinno być zrobione bo jeden z nich już wcześniej przemalowywałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 Dzięki :) A teraz koncepty do Wiedźminowego cinematika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 23 Sierpień 2013 Share Napisano 23 Sierpień 2013 jeszcze jeden taki wrzut dzisiaj na forum i sobie zwichnę szczękę... litości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mats Napisano 23 Sierpień 2013 Share Napisano 23 Sierpień 2013 Grass, ja jeszcze nie pozbierałem zębów po wrzucie na TLOU fan art >.> Ostatni mi się najbardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi