Napisano 12 Listopad 201212 l Nowe prace w nowych postach :) [ATTACH=CONFIG]89462[/ATTACH] Edytowane 9 Lipiec 20168 l przez artursadlos
Napisano 16 Listopad 201212 l jak bardzo stare to jest? Ten drugi za mocno rozmyty, podejrzewam, że taki brush Edit: nie zwróciłem uwagi na daty :D
Napisano 16 Listopad 201212 l W pierwszym na prawdę niezły bałagan, tylko skarbów tam szukać. ;) Portrety tak jak wyżej fajna ekspresja, choć widać że to na szybkości. Zarzuciłbyś tego krasnoluda ze szkolenia Potęgi, no i ciekaw jestem jakby wyglądał tak mega wykończony. ;> Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 201212 l Portrety przyjemne i luźne ale ten pierwszy wygląda jak zlepek podmalowanych zdjęć (no bo chyba tak po części jest?) w którym trudno o plany oraz dobre osadzenie obiektów w przestrzeni.
Napisano 23 Listopad 201212 l Fajnie, że wróciłeś z nowym towarem. Bardzo fajne rzeczy. Szczególnie podoba mi się portret Pani z żabką (chociaż szkoda, że nie poświęciłeś jeszcze paru minut przy dłoniach). Pozdrawiam.
Napisano 19 Luty 201312 l Milion nowych rzeczy! Smakowe to bardzo :) Szczegolnie o to: http://3.bp.blogspot.com/-B4XJbTHR6Gg/UR_ItyXvpDI/AAAAAAAAGq4/LIgNXBbUegw/s1600/017.jpg
Napisano 19 Luty 201312 l Dla mnie to najwyższa połka, 5*****, serduszko i pusik, a jak bym mogł, to bym dał fronta na sidżihabie ;p
Napisano 19 Luty 201312 l Pani z kawą jest tak ładnie namalowana że czuje zapach tej kawy. Super sprawa jak świadomie operujesz plamami i pociągnięciami pędzla. Piąteczka. Nazwa wątku mi się z tym skojarzyła. ;)
Napisano 19 Luty 201312 l te landszafy to totalne kozactwo...dawno nic tak dobrego nie widziałem..więcej, więcej!
Napisano 19 Luty 201312 l Czekałem na upka od Ciebie i się nie zawiodłem, będzie co oglądać i analizować przez pare dni =]
Napisano 19 Luty 201312 l mi się tylko enviro podoba, ale wkurza mnie że za bardzo czuć wpływ Toma Sholesa. http://crayonboxofdoom.blogspot.co.uk/ Artur szuka stylu? again? :P
Napisano 19 Luty 201312 l Autor Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie stuffu. Dosyć chaotyczny dobór, poza landszaftami, wiem - bawię się i ćwiczę bez skrepowania. Scholesa uwielbiam i "kradnę" bez wstydu co tylko umiem "ukraść". To ćwiczenia, nie wiem gdzie mnie to zaprowadzi. Sprawia mi dużo przyjemności rysowanie dla samego faktu rysowania. Monio - dobry link :) Pozdrawiam! Zapraszam też na bloga - jakieś drobniejsze szkice tylko tam wrzucam - http://www.artursadlos.blogspot.com
Napisano 19 Luty 201312 l Jee moj ulubiony typograf wrzucił ilustracje. Fajne rzeczy, widoczki naprawdę ciekawe i plastyczne.
Napisano 20 Luty 201312 l spot lighty w kontrastowym kolorze miazga. Zupełnie mnie nie wkurza wpływ Toma Sholesa
Napisano 21 Luty 201312 l Ale Tom ostatnio robi dość "mechaniczne" rzeczy, wolę twoją "wariację na temat". Bardziej mi podchodzi.
Napisano 22 Luty 201312 l Świetny klimat;) Tylko płaska frontalna pozycja razi, ale concept to concept;)
Napisano 23 Luty 201312 l Zdaje mi się, że to dość oryginalne podejście do cyberpunku, tak czy siak bardzo mi się podoba ;)
Napisano 24 Luty 201312 l Autor tomzar - piecze się, nie można wyjmować z piekarnika. Ale już kawałęk pokazywałem, o , ten: Edytowane 25 Luty 201312 l przez artursadlos
Napisano 25 Luty 201312 l każdy z tych kadrów zapiera dech w piersiach, ja się jaram :) te chmury miejscami pojechane smudgem po krawędziach, jakiś noise i aberacja zgadza sie? o! pamiętam ten kawałek komiksu :) powodzenia przy pracy nad nim
Napisano 25 Luty 201312 l no chmurki super, kolor tez super! - gapiłem sie z 20 min. ps. czy ten zabieg z rozjaśnionym niebem, po przeciwnej stronie slonca to świadomy ? ;) pozdr
Napisano 28 Luty 201312 l Spokojnie, ukradnę i mechaniczne :) Chodziło mi raczej o to, że Tom ostatnio wrzuca prace jak z taśmy produkcyjnej. Mało w nich "tego czegoś", ale za to twoje są świetne - mimo, że niby "pożyczone", to dużo w nich twojego własnego stylu.
Napisano 28 Luty 201312 l Styl fantastyczny! Bardzo mi się podoba- te monochromatyczne najbardziej :D
Napisano 8 Marzec 201312 l Postaci takie se są może, ale pejzaże masa. Szczególnie te dżunglowo - skaliste. Kolor pycha. Chmury też fajne.
Napisano 27 Marzec 201311 l Super te ostatnie prace. Ten czarno-biały kadr z komiksu, potem te pejzaże, koncepty. Świetne to wszytko!
Napisano 22 Sierpień 201311 l Twoje prace robią wrażenie. Podoba mi się twój styl Przy okazji, chyba masz zły link w sygnaturze bo po kliknięciu przekierowuje do http://www.torturr.com/
Napisano 22 Sierpień 201311 l Plakat jest mega, malowane lubię najbardziej :3 Kadry z filmów też są super, nawet mam porównanie jak coś powinno być zrobione bo jeden z nich już wcześniej przemalowywałem ;P
Napisano 23 Sierpień 201311 l jeszcze jeden taki wrzut dzisiaj na forum i sobie zwichnę szczękę... litości :D
Napisano 23 Sierpień 201311 l Grass, ja jeszcze nie pozbierałem zębów po wrzucie na TLOU fan art >.> Ostatni mi się najbardziej podoba