Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nowe prace w nowych postach :)

[ATTACH=CONFIG]89462[/ATTACH]

Edytowane przez artursadlos

• Odpowiedzi 260
  • Wyświetleń 82,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak bardzo stare to jest? Ten drugi za mocno rozmyty, podejrzewam, że taki brush

Edit: nie zwróciłem uwagi na daty :D

Napisano

W pierwszym na prawdę niezły bałagan, tylko skarbów tam szukać. ;)

Portrety tak jak wyżej fajna ekspresja, choć widać że to na szybkości. Zarzuciłbyś tego krasnoluda ze szkolenia Potęgi, no i ciekaw jestem jakby wyglądał tak mega wykończony. ;>

Pozdrawiam

Napisano

Portrety przyjemne i luźne ale ten pierwszy wygląda jak zlepek podmalowanych zdjęć (no bo chyba tak po części jest?) w którym trudno o plany oraz dobre osadzenie obiektów w przestrzeni.

Napisano

jakby to nie Twoje było, takie słaboszczakowe :)

coś nowego wrzuć :)

Napisano

Fajnie, że wróciłeś z nowym towarem. Bardzo fajne rzeczy. Szczególnie podoba mi się portret Pani z żabką (chociaż szkoda, że nie poświęciłeś jeszcze paru minut przy dłoniach).

Pozdrawiam.

Napisano

Pani z kawą jest tak ładnie namalowana że czuje zapach tej kawy. Super sprawa jak świadomie operujesz plamami i pociągnięciami pędzla. Piąteczka.

Nazwa wątku mi się z tym skojarzyła. ;)

Napisano

te landszafy to totalne kozactwo...dawno nic tak dobrego nie widziałem..więcej, więcej!

Napisano

Czekałem na upka od Ciebie i się nie zawiodłem, będzie co oglądać i analizować przez pare dni =]

Napisano
  • Autor

Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie stuffu. Dosyć chaotyczny dobór, poza landszaftami, wiem - bawię się i ćwiczę bez skrepowania. Scholesa uwielbiam i "kradnę" bez wstydu co tylko umiem "ukraść". To ćwiczenia, nie wiem gdzie mnie to zaprowadzi. Sprawia mi dużo przyjemności rysowanie dla samego faktu rysowania.

Monio - dobry link :)

Pozdrawiam!

Zapraszam też na bloga - jakieś drobniejsze szkice tylko tam wrzucam - http://www.artursadlos.blogspot.com

Napisano

Jee moj ulubiony typograf wrzucił ilustracje. Fajne rzeczy, widoczki naprawdę ciekawe i plastyczne.

Napisano

spot lighty w kontrastowym kolorze miazga.

Zupełnie mnie nie wkurza wpływ Toma Sholesa

Napisano

Ale Tom ostatnio robi dość "mechaniczne" rzeczy, wolę twoją "wariację na temat". Bardziej mi podchodzi.

Napisano

Świetny klimat;) Tylko płaska frontalna pozycja razi, ale concept to concept;)

Napisano

Zdaje mi się, że to dość oryginalne podejście do cyberpunku, tak czy siak bardzo mi się podoba ;)

Napisano
  • Autor

031.jpg

030.jpg

29.jpg

018.jpg

tomzar - piecze się, nie można wyjmować z piekarnika. Ale już kawałęk pokazywałem, o , ten:

Page_1_blog.jpg

Edytowane przez artursadlos

Napisano

każdy z tych kadrów zapiera dech w piersiach, ja się jaram :)

te chmury miejscami pojechane smudgem po krawędziach, jakiś noise i aberacja zgadza sie?

o! pamiętam ten kawałek komiksu :)

powodzenia przy pracy nad nim

Napisano

no chmurki super, kolor tez super! - gapiłem sie z 20 min.

ps.

czy ten zabieg z rozjaśnionym niebem, po przeciwnej stronie slonca to świadomy ? ;)

pozdr

Napisano
Spokojnie, ukradnę i mechaniczne :)

Chodziło mi raczej o to, że Tom ostatnio wrzuca prace jak z taśmy produkcyjnej. Mało w nich "tego czegoś", ale za to twoje są świetne - mimo, że niby "pożyczone", to dużo w nich twojego własnego stylu.

Napisano

Styl fantastyczny! Bardzo mi się podoba- te monochromatyczne najbardziej :D

Napisano

a jakies info jak je znaleźć dla tych, ktorzy nie mają tv?

Napisano

Postaci takie se są może, ale pejzaże masa. Szczególnie te dżunglowo - skaliste. Kolor pycha.

Chmury też fajne.

Napisano

Super te ostatnie prace. Ten czarno-biały kadr z komiksu, potem te pejzaże, koncepty. Świetne to wszytko!

Napisano

Plakat jest mega, malowane lubię najbardziej :3

Kadry z filmów też są super, nawet mam porównanie jak coś powinno być zrobione bo jeden z nich już wcześniej przemalowywałem ;P

Napisano

jeszcze jeden taki wrzut dzisiaj na forum i sobie zwichnę szczękę... litości :D

Napisano

Grass, ja jeszcze nie pozbierałem zębów po wrzucie na TLOU fan art >.>

Ostatni mi się najbardziej podoba