Napisano 11 Wrzesień 201311 l Wrzucam trochę prac i konceptów z animacji, nad którą pracowaliśmy od jakiegoś czasu z Pawłem Błaszczakiem, który odpowiedzialny był za muzykę.. Z dźwiękami pomógł Tomek Gruszka. Niestety Filmu nie mogę na razie pokazać, ale w takim klimacie mniejwięcej jest osadzona. Postaci, które tu prezentuję na konceptach nie użyłem finalnie, ale w takim surrealistycznym trochę klimacie jest ten filmik. Prace są stare gdzieś z 2010r, bo ostatni czas pracy przy tym spędziłem głównie na animowaniu poklatkowym poprawianiu kamer itp. Dziewczynka kłak :)
Napisano 11 Wrzesień 201311 l świetnie, pamiętam, ze coś wspominałeś o tej animacji nieśmiało kiedyś i kojarzę część, szkiców i animację dziewczynki, jak myślisz kiedy będziesz mógł pokazać całość? pół roku czy troszkę krócej ? ;] nie wiem jak ty to robisz, ale musisz być tytanem pracy. Pozdrawiam jarek
Napisano 11 Wrzesień 201311 l To mnie wbiłeś w fotel! MEGA!!! :D Nie mogę się doczekać tej animacji! Musi być niesamowita :)
Napisano 11 Wrzesień 201311 l Tak strasznie mi sie podoba! Mam slabosc do takiej stylowy... prostą techniką a milion elementów, daje naprawde estetyczne wrażenie.
Napisano 11 Wrzesień 201311 l Wow! Jak efekt końcowy będzie chociaż w połowie zbliżony do tego co tu zaprezentowałeś, to będzie to naprawdę niezwykły film. Trzymam kciuki :) Edytowane 11 Wrzesień 201311 l przez michalz00
Napisano 11 Wrzesień 201311 l No no, bardzo to fajnie wygląda. Nie mogę się doczekać, aż będziesz mógł pokazać animację. Powodzenia na festiwalach!
Napisano 11 Wrzesień 201311 l Autor Jarek: Thnx! No myślę, że z rok pewnie raczej :/ Milla: Mega się cieszę, że tak do gustu przypadło, bo szmat własnego czasu w to zainwestowałem :) saharaam: Dzięki wielkie!! :D michalz00: Thnx! Najciekawszych (w mojej opini) rzeczy nie pokazuję na razie, mam wielką nadzieję, że się spodoba oglądającym! mallow: Dziękować! Też już nie mogę się doczekać :)
Napisano 11 Wrzesień 201311 l jezu Wwoj, o co chodzi :P nie updatujesz nic tyle czasu, a nagle dwa watki zakladasz, wytapetowane mega skomplikowanymi grafikami. :P mógłbyś przynajmniej jakoś odczekać miedzy jednym a drugim xD
Napisano 11 Wrzesień 201311 l Autor telthona: hehe dzienx! :) Nie updatowałem, bo wiesz logotypami się zajmowałem raczej ;p A tak serio to chciałem jakos później wrzucić całość do Paper Worlda, ale że Adek pytał to wrzuciłem też trochę prac :).
Napisano 11 Wrzesień 201311 l I bardzo fajnie ze wrzuciles - dzieki! Super popatrzec sobie na pracki tej klasy.
Napisano 12 Wrzesień 201311 l No, no, niewąski kawał roboty tu włożyłeś. Te dwa environmenty dają po twarzy. Postacie zdeka nie w moim guście ale przy tej ilości, oraz w swej dziwności się bronią.
Napisano 12 Wrzesień 201311 l Autor Nezumi: Thnx! biglebowsky: Dzięki bardzo! Z postaci to wrzuciłem hurtem co miałem z notatnika, w którym rysowałem do tego, bo z niektórych pomysłów byłem nawet zadowolony, a może po prostu sentyment :). Do animacji wybrałem inne, trochę lepiej pasujące w mojej opinii. Mam nadzieję, że bardziej podejdą :).
Napisano 12 Wrzesień 201311 l Naprawdę niesamowite rzeczy pokazujesz! Celowo było opóźnienie w rekomendacji 1 dzień bo trzeba dawkować emocje. Niektórzy nadal nie mogą się napatrzeć na prace "Gunslingera". Jeśli cała animacja jest robiona z taką dokładnością to będzie sporo nagród! No i nie mogę się doczekać. Nie wiem kiedy i jak ty to wszystko robisz. Gratuluję "combo" w rekomendacjach :)
Napisano 12 Wrzesień 201311 l Wojtek, jesteś robotem? Świetne, czekam na animację. Musi pozamiatać! Skąd pomysł na to wszystko? Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia ;)
Napisano 12 Wrzesień 201311 l pozazdrościć fronta jeszcze trochę i będzie hattrick . Też się zastanawiam kiedy Ty to robisz wszystko, bo jest moc !
Napisano 12 Wrzesień 201311 l Dziewczyna kłak :D No i tradycyjnie perspektywka. Nie obraź się jak kiedyś perfidnie podpatrzę jakieś rozwiązanie =].
Napisano 13 Wrzesień 201311 l Autor Bombadil: Thnx! Bardzo się cieszę :) Adek: Hehe bardzo dziękuje za rekomendacje, fajnie, że się tak podoba :) No na tym tle jest poprowadzone około 30 sekundowe ujęcie i na zbliżeniu jednak chyba trochę traci nieco na jakości... ale starałem sie jak mogłem, żeby było możliwie ładnie i z detalem. ezils: Dzięki! Pomysł wziął się z potrzeby zrobienia czegoś nierealistycznego swobodnego dla oderwania od założeń i ograniczeń, z którymi się spotykałem zawodowo :), a potem wyewoluowała taka "radosna" twórczość. biglebowsky: hehe no jeszcze troche brakuje ;D grass: Dziękować! normalnie jak na boisku się czuję :) Ania: Dzięki wielkie! emmilius: thnx! Nie obrażę się :)
Napisano 13 Wrzesień 201311 l o panie zajebiste! szkoda że nie robisz tego w 3d;) porobiłbym z chęcią;)
Napisano 15 Wrzesień 201311 l Dziewczynka kłak pozamiatała :)) Zajebista bohaterka na jakąś cartoonnetworkową psychodeliczną baje w stylu krowy i kurczaka. Te kolorowe długaśne arty też bardzo przyjemnie się ogląda
Napisano 17 Wrzesień 201311 l wow! piękne rzeczy! zagryzam palce z niecierpliwości ... powodzenia i mam nadzieję, że jak najszybciej objawisz film.
Napisano 17 Wrzesień 201311 l Autor kamesanin: heheheh :] ramalooke: extra! nie bedę musiał rysować ;p e=mc^2: No już to skończyłem w 2d z różnych względów, ale w 3d mogłoby to faktycznie spoko zadziałać. Może właśnie w jakiejś gierce było by fajnie. ItalianCopper: No właśnie grę bym też chętnie zrobił, mam już nawet pewne pomysły. Igi: Dziękować! wildheadache: Thnx! Myślę, ze kiedys jej gdzieś użyję :) fps: Dzięki! Jak tylko będę mógł opublikuję film, ale raczej nie będzie to szybko.
Napisano 25 Październik 201311 l Zapowiada się nominacja do oscara za design;) Czekam z niecierpliwością na finalne dzieło!