Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wrzucam trochę prac i konceptów z animacji, nad którą pracowaliśmy od jakiegoś czasu z Pawłem Błaszczakiem, który odpowiedzialny był za muzykę.. Z dźwiękami pomógł Tomek Gruszka.

Niestety Filmu nie mogę na razie pokazać, ale w takim klimacie mniejwięcej jest osadzona.

Postaci, które tu prezentuję na konceptach nie użyłem finalnie, ale w takim surrealistycznym trochę klimacie jest ten filmik. Prace są stare gdzieś z 2010r, bo ostatni czas pracy przy tym spędziłem głównie na animowaniu poklatkowym poprawianiu kamer itp.

ej3v.jpg

fipa.jpg

hjts.jpg

jzjw.jpg

f65n.jpg

cck3.jpg

zs10.jpg

erys.jpg

3gct.jpg

0rad.jpg

Dziewczynka kłak :)

vxt.gif

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

świetnie, pamiętam, ze coś wspominałeś o tej animacji nieśmiało kiedyś i kojarzę część, szkiców i animację dziewczynki,

jak myślisz kiedy będziesz mógł pokazać całość? pół roku czy troszkę krócej ? ;]

nie wiem jak ty to robisz, ale musisz być tytanem pracy.

Pozdrawiam

jarek

Napisano

Tak strasznie mi sie podoba! Mam slabosc do takiej stylowy... prostą techniką a milion elementów, daje naprawde estetyczne wrażenie.

Napisano

Wow!

Jak efekt końcowy będzie chociaż w połowie zbliżony do tego co tu zaprezentowałeś, to będzie to naprawdę niezwykły film. Trzymam kciuki :)

Edytowane przez michalz00

Napisano

No no, bardzo to fajnie wygląda. Nie mogę się doczekać, aż będziesz mógł pokazać animację.

Powodzenia na festiwalach!

Napisano
  • Autor

Jarek: Thnx! No myślę, że z rok pewnie raczej :/

Milla: Mega się cieszę, że tak do gustu przypadło, bo szmat własnego czasu w to zainwestowałem :)

saharaam: Dzięki wielkie!! :D

michalz00: Thnx! Najciekawszych (w mojej opini) rzeczy nie pokazuję na razie, mam wielką nadzieję, że się spodoba oglądającym!

mallow: Dziękować! Też już nie mogę się doczekać :)

Napisano

jezu Wwoj, o co chodzi :P nie updatujesz nic tyle czasu, a nagle dwa watki zakladasz, wytapetowane mega skomplikowanymi grafikami. :P mógłbyś przynajmniej jakoś odczekać miedzy jednym a drugim xD

Napisano
  • Autor

telthona: hehe dzienx! :) Nie updatowałem, bo wiesz logotypami się zajmowałem raczej ;p

A tak serio to chciałem jakos później wrzucić całość do Paper Worlda, ale że Adek pytał to wrzuciłem też trochę prac :).

Napisano

I bardzo fajnie ze wrzuciles - dzieki! Super popatrzec sobie na pracki tej klasy.

Napisano

No, no, niewąski kawał roboty tu włożyłeś. Te dwa environmenty dają po twarzy. Postacie zdeka nie w moim guście ale przy tej ilości, oraz w swej dziwności się bronią.

Napisano
  • Autor

Nezumi: Thnx!

biglebowsky: Dzięki bardzo! Z postaci to wrzuciłem hurtem co miałem z notatnika, w którym rysowałem do tego, bo z niektórych pomysłów byłem nawet zadowolony, a może po prostu sentyment :). Do animacji wybrałem inne, trochę lepiej pasujące w mojej opinii. Mam nadzieję, że bardziej podejdą :).

Napisano

Naprawdę niesamowite rzeczy pokazujesz! Celowo było opóźnienie w rekomendacji 1 dzień bo trzeba dawkować emocje. Niektórzy nadal nie mogą się napatrzeć na prace "Gunslingera".

Jeśli cała animacja jest robiona z taką dokładnością to będzie sporo nagród! No i nie mogę się doczekać. Nie wiem kiedy i jak ty to wszystko robisz.

Gratuluję "combo" w rekomendacjach :)

Napisano

Wojtek, jesteś robotem?

Świetne, czekam na animację. Musi pozamiatać!

Skąd pomysł na to wszystko? Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia ;)

Napisano

pozazdrościć fronta jeszcze trochę i będzie hattrick . Też się zastanawiam kiedy Ty to robisz wszystko, bo jest moc !

Napisano

Dziewczyna kłak :D

No i tradycyjnie perspektywka. Nie obraź się jak kiedyś perfidnie podpatrzę jakieś rozwiązanie =].

Napisano
  • Autor

Bombadil: Thnx! Bardzo się cieszę :)

Adek: Hehe bardzo dziękuje za rekomendacje, fajnie, że się tak podoba :)

No na tym tle jest poprowadzone około 30 sekundowe ujęcie i na zbliżeniu jednak chyba trochę traci nieco na jakości... ale starałem sie jak mogłem, żeby było możliwie ładnie i z detalem.

ezils: Dzięki! Pomysł wziął się z potrzeby zrobienia czegoś nierealistycznego swobodnego dla oderwania od założeń i ograniczeń, z którymi się spotykałem zawodowo :), a potem wyewoluowała taka "radosna" twórczość.

biglebowsky: hehe no jeszcze troche brakuje ;D

grass: Dziękować! normalnie jak na boisku się czuję :)

Ania: Dzięki wielkie!

emmilius: thnx! Nie obrażę się :)

Napisano

o panie zajebiste! szkoda że nie robisz tego w 3d;) porobiłbym z chęcią;)

Napisano

te pionowe panoramy są wręcz misternie wydziergane, niesamowite!

Napisano

Dziewczynka kłak pozamiatała :)) Zajebista bohaterka na jakąś cartoonnetworkową psychodeliczną baje w stylu krowy i kurczaka. Te kolorowe długaśne arty też bardzo przyjemnie się ogląda

Napisano

wow! piękne rzeczy!

zagryzam palce z niecierpliwości ...

powodzenia i mam nadzieję, że jak najszybciej objawisz film.

Napisano
  • Autor

kamesanin: heheheh :]

ramalooke: extra! nie bedę musiał rysować ;p

e=mc^2: No już to skończyłem w 2d z różnych względów, ale w 3d mogłoby to faktycznie spoko zadziałać. Może właśnie w jakiejś gierce było by fajnie.

ItalianCopper: No właśnie grę bym też chętnie zrobił, mam już nawet pewne pomysły.

Igi: Dziękować!

wildheadache: Thnx! Myślę, ze kiedys jej gdzieś użyję :)

fps: Dzięki! Jak tylko będę mógł opublikuję film, ale raczej nie będzie to szybko.