Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 925
  • Wyświetleń 110,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

W sumie to zażartowałem z tą głową, ale na tym drugim obrazku rzeczywiście lepiej wygląda 😮

Napisano

A może by te łapy troche większe? Tak żeby mogła na nich chodzić. Łap inspiracje (znalezione w piwnicy) xD

Adnotacja 2020-08-10 160211.jpg

Edytowane przez Piotr Jamroz

Napisano
8 hours ago, KLICEK said:

no wlasnie plan mam taki, tylko niechce nikogo obrazic 😄 chce jej przerysowac ramoniona i dodac do jednej reki kij golfowy 😄

Dawaj, dawaj. W tych czasach i tak na pewno ktos sie obrazi 😉. Choc tutaj moze bedzie zagwozdk,a bo z jednej strony nikt nie powie ze jest "nierealistycznie", no bo... wiadomo, z zalozenia jest. A z drugiej strony tez bedzie glupio powiedziec, ze sie nabijasz z muskularnych kobiet bo... nie jest to oczywiste wcale i moze sie nie nabijasz. W ten sposob obie strony nie beda wiedzialy czy zaczac drame czy nie 😄

Napisano

A pokaż szaraczki ortho z zb, czy tam okulusa to może coś pomożemy 😛

Napisano

Wiem, że już trochę za późno, ale dosłownie delikatnie zmieniłbym jej minę- teraz jest ciut za subtelna, tajemnicza jak na te wielkie łapy 😄

Napisano

Mam pewien problem z Twoimi pracami, zawsze gdy je oglądam mam zgoła inne uczucia niż powinienem mieć. Zamiast jakiegoś rodzaju wstrętu/przerażenia/obrzydzenia, głosy mówią mi "ale byś dotknął, nie? ale byś się zapoznał, nie??" 😄 Te cichsze z kolei mówią "idź, przecież też dasz radę takie coś wyrzeźbić w Blenderze
Tak czy siak, robota pierwsza klasa i zawsze mega inspiracja! 

Napisano
3 godziny temu, KLICEK napisał:

diabol_01_render_02.thumb.jpg.d1475cc311c0976cea66377af70e6634.jpg

Do nowego wiedźmina poproszę 😆  

Napisano
W dniu 13.11.2020 o 12:52, EthicallyChallenged napisał:

Z jakiej to publikacji? 🙂

sugeruje Komputer Świat, jak ten czas leci

Napisano

Dwa ostatnie posty z prackami nie pokazuja mi niczego - tylko linki i nic... To cos u mnie czy na stronce?

edit:
Odswiezalem stronke i nic, napisalem to powyzej i po wyslaniu pokazalo pracki. Zlosliwe toto 😄
Wszystko na wypasie, nie ma co. Diabou mi sie podoba, lubie te detaliki w stylu jakichs wstazek na rogu 🙂 Material mi sie tez bardzo podoba z niebieskiego potFora 🙂 W czym renderujesz?

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Fajowski design... zakładałeś jakąś krzyżówkę człowieka z rakiem, czy samo wyszło? Kozak praca... jak zawsze z resztą... to do jakiejś nowej produkcji?