Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 925
  • Wyświetleń 118,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

W sumie to zażartowałem z tą głową, ale na tym drugim obrazku rzeczywiście lepiej wygląda 😮

Napisano

A może by te łapy troche większe? Tak żeby mogła na nich chodzić. Łap inspiracje (znalezione w piwnicy) xD

Adnotacja 2020-08-10 160211.jpg

Edytowane przez Piotr Jamroz

Napisano
8 hours ago, KLICEK said:

no wlasnie plan mam taki, tylko niechce nikogo obrazic 😄 chce jej przerysowac ramoniona i dodac do jednej reki kij golfowy 😄

Dawaj, dawaj. W tych czasach i tak na pewno ktos sie obrazi 😉. Choc tutaj moze bedzie zagwozdk,a bo z jednej strony nikt nie powie ze jest "nierealistycznie", no bo... wiadomo, z zalozenia jest. A z drugiej strony tez bedzie glupio powiedziec, ze sie nabijasz z muskularnych kobiet bo... nie jest to oczywiste wcale i moze sie nie nabijasz. W ten sposob obie strony nie beda wiedzialy czy zaczac drame czy nie 😄

Napisano

Wiem, że już trochę za późno, ale dosłownie delikatnie zmieniłbym jej minę- teraz jest ciut za subtelna, tajemnicza jak na te wielkie łapy 😄

Napisano

Mam pewien problem z Twoimi pracami, zawsze gdy je oglądam mam zgoła inne uczucia niż powinienem mieć. Zamiast jakiegoś rodzaju wstrętu/przerażenia/obrzydzenia, głosy mówią mi "ale byś dotknął, nie? ale byś się zapoznał, nie??" 😄 Te cichsze z kolei mówią "idź, przecież też dasz radę takie coś wyrzeźbić w Blenderze
Tak czy siak, robota pierwsza klasa i zawsze mega inspiracja! 

Napisano
3 godziny temu, KLICEK napisał:

diabol_01_render_02.thumb.jpg.d1475cc311c0976cea66377af70e6634.jpg

Do nowego wiedźmina poproszę 😆  

Napisano
W dniu 13.11.2020 o 12:52, EthicallyChallenged napisał:

Z jakiej to publikacji? 🙂

sugeruje Komputer Świat, jak ten czas leci

Napisano

Dwa ostatnie posty z prackami nie pokazuja mi niczego - tylko linki i nic... To cos u mnie czy na stronce?

edit:
Odswiezalem stronke i nic, napisalem to powyzej i po wyslaniu pokazalo pracki. Zlosliwe toto 😄
Wszystko na wypasie, nie ma co. Diabou mi sie podoba, lubie te detaliki w stylu jakichs wstazek na rogu 🙂 Material mi sie tez bardzo podoba z niebieskiego potFora 🙂 W czym renderujesz?

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Fajowski design... zakładałeś jakąś krzyżówkę człowieka z rakiem, czy samo wyszło? Kozak praca... jak zawsze z resztą... to do jakiejś nowej produkcji?