Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

i to są prawdziwe główki, niestety rzeczywistość nie jest piękna jak z okładki i raczy nas takimi paskudnymi gębami, jestem za 😄

w ostatnim obrazku uszko troszkę do poprawy

• Odpowiedzi 938
  • Wyświetleń 148,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Dziwny mindfuck mam jak próbuję mu patrzeć w oczy, aż mnie oczy bolą 😄 Zdecydowanie za duży sss no i oczy bez rzęs zawsze trochę inaczej się odbiera.

Napisano

Ładniutka buźka. Wygląda bardzo dobrze. Zrobisz ją całą? Popiersie? Tylko głowa?

Napisano
  • Autor

chciałem zrobić w Marmo bo dawno nie używałem, ale skin/eye shader w UE4 jest po prostu za dobry 😄 tescik na szybko

test.jpg

Napisano

tak, mi się skojarzyła bardziej z mąką. Na pewno faktura i specular zupełnie inny. Podobnie jak przejścia - obecne są zbyt rozmyte. Bardziej jak nakładany makijaż

Napisano
  • Autor

dzięki chłopaki, wszystko wjedzie, teraz po prostu wrzucilem jasny kolor tekstury, chmury na maske i tyle 😄

Napisano

No stary, w "dajwers" swiecie wrzucasz ta Murzynke z bielactwem, piszesz ze jest pan-sekszual i wybierasz sobie studio, w ktorym chcesz pracowac (zartuje, spokojnie, progresywni moga odlozyc tamburyny, marsz nie bedzie potrzebny 😉 ).
Tak na serio to rewelka prace. W ostatnim materialy/szmatki sa chyba jedne z najlepszych jakie widzialem - jak Ty to robisz? W sensie na serio - jaki jest proces?

Napisano
2 hours ago, JackTheRippy said:

Kurczę, te szmatki to marvelous z rzeźbieniem. Slash2, Crumple, Standard, snakehook i siedzi 🙂

Chyba nigdy crumple nie uzylem... Raz moze. Dzieki, trzeba poprobowac!

Napisano

Parę lat mnie tu nie było, ale tą teczkę pamiętam od pierwszej strony. Nieźle się rozwinąłeś przez ten czas. Gratuluje wytrwałości 😉

Napisano

Kozackie ! Generalnie bardziej jara mnie 2d ale... Damn that's so epic 🙂

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie 🙂

Cieżko mi to określić czasem, bo robie go na zmiane z innymi rzeczami, ale obstawiam, że 6-7tyg zajeło samo HP, jeśli miałbym liczyć, że 8h/dzien

Edytowane przez JackTheRippy

Napisano
18 godzin temu, JackTheRippy napisał:

Dzięki Panowie 🙂

Cieżko mi to określić czasem, bo robie go na zmiane z innymi rzeczami, ale obstawiam, że 6-7tyg zajeło samo HP, jeśli miałbym liczyć, że 8h/dzien

w cholerę roboty, ale efekt widać

Napisano

Świetne. Druga cieplejsza wersja faktycznie lepiej wygląda. Taki drobiazg to to zjadło kawałek materiału na prawej dłoni

Napisano
  • Autor

Światło to jeszcze długa historia, musze ogarnac w UE4 😄 

W wielu miejsach zjada, bede naprawiał bugi na końcu,