Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

i to są prawdziwe główki, niestety rzeczywistość nie jest piękna jak z okładki i raczy nas takimi paskudnymi gębami, jestem za 😄

w ostatnim obrazku uszko troszkę do poprawy

Napisano

Dziwny mindfuck mam jak próbuję mu patrzeć w oczy, aż mnie oczy bolą 😄 Zdecydowanie za duży sss no i oczy bez rzęs zawsze trochę inaczej się odbiera.

• Like 1
Napisano

sliczne 🙂 bedziesz musial pracowac zrobic maske na rafnes dla 2ch odcieni skory. Biala wyglada jak papier w tej chwili mordeczko kochana. Tak czy inaczej niezla proba

• Like 1
Napisano

tak, mi się skojarzyła bardziej z mąką. Na pewno faktura i specular zupełnie inny. Podobnie jak przejścia - obecne są zbyt rozmyte. Bardziej jak nakładany makijaż

• Like 1
Napisano

No stary, w "dajwers" swiecie wrzucasz ta Murzynke z bielactwem, piszesz ze jest pan-sekszual i wybierasz sobie studio, w ktorym chcesz pracowac (zartuje, spokojnie, progresywni moga odlozyc tamburyny, marsz nie bedzie potrzebny 😉 ).
Tak na serio to rewelka prace. W ostatnim materialy/szmatki sa chyba jedne z najlepszych jakie widzialem - jak Ty to robisz? W sensie na serio - jaki jest proces?

Napisano
2 hours ago, JackTheRippy said:

Kurczę, te szmatki to marvelous z rzeźbieniem. Slash2, Crumple, Standard, snakehook i siedzi 🙂

Chyba nigdy crumple nie uzylem... Raz moze. Dzieki, trzeba poprobowac!

Napisano

Parę lat mnie tu nie było, ale tą teczkę pamiętam od pierwszej strony. Nieźle się rozwinąłeś przez ten czas. Gratuluje wytrwałości 😉

• Like 1
Napisano (edytowane)

Dzięki Panowie 🙂

Cieżko mi to określić czasem, bo robie go na zmiane z innymi rzeczami, ale obstawiam, że 6-7tyg zajeło samo HP, jeśli miałbym liczyć, że 8h/dzien

Edytowane przez JackTheRippy
  • Like 1
Napisano
18 godzin temu, JackTheRippy napisał:

Dzięki Panowie 🙂

Cieżko mi to określić czasem, bo robie go na zmiane z innymi rzeczami, ale obstawiam, że 6-7tyg zajeło samo HP, jeśli miałbym liczyć, że 8h/dzien

w cholerę roboty, ale efekt widać

• Like 1
Napisano

Świetne. Druga cieplejsza wersja faktycznie lepiej wygląda. Taki drobiazg to to zjadło kawałek materiału na prawej dłoni

• Like 1