adek Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 W grudniu 2013 pisaliśmy o zwiastunie filmu Kung Fury oraz o tym, że grupa filmowców pod kierownictwem Davida Sandberga w serwisie Kickstarter zbiera środki na szaloną komedię akcji utrzymaną w latach 80-tych Kung Fury. Film miał zostać udostępniony w internecie za darmo. Tak też się stało. Pełna treść: Kung Fury - zobacz film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Ale czad! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 I jeszcze to: "HACKERMAN'S HACKING TUTORIALS - How To Hack Time" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceks Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Nie mogę ... pełny odjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Wyborne danie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 A tu zaje_sty spin off z udziałem Davida Hasselhoffa. Czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 fuck my ass ale to jest napakowane akcją i wykonanie świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 fuck my ass ale to jest napakowane akcją i wykonanie świetne. Can't wait to get the Blu-ray and convert it to VHS...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Miazga!! Film dekady!! :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Geniusz. Niech się od razu biorą za kinowy sequel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Zobaczyłem przed śniadaniem! Mega, aż naszła mnie ochota na filmy z lat 80-tych! Pamiętacie jakieś produkcje, które mógłbym sobie odświeżyć? Pozytywnie działa na mnie klimat i muzyka lat 80-tych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Amerykański Ninja 1 i 2!!!! Szczególnie 2 - Michael Dudikof wymiata, powinien być w kolejnych Niezniszczalnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 @MaRCuSZ dziękuję! Jeśli pamiętacie inne pozycje chętnie przygarnę, zrobię sobie weekend 80's :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Amerykański Ninja 1 i 2!!!! Szczególnie 2 - Michael Dudikof wymiata, powinien być w kolejnych Niezniszczalnych! O tak, dwójka jest genialna :) Ja z klasyków VHS z dzieciństwa (w duchu Kung Fury) dodam Krwawy Sport i Commando ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 ja próbowałem sobie obejrzeć niedawno Zelazne Anioły - moj klasyk z dziecinstwa - nie dało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Wszystko jest tak genialne dopracowane! I mega styl oskar dla pana od post pro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf3de Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 (edytowane) Polecam klasyki... Dolph Lundgren "I Come in Peace" stara akcja/SF ale klasyka z VHS'ów co prawda z 1990... Dark Angel 1990 https://www.youtube.com/watch?v=LcTl4EEwtps Big Trouble In Little China 1986 https://www.youtube.com/watch?v=0oFtYrgh70A The last Star Fighter 1984 https://www.youtube.com/watch?v=wu6Nymps5WA Moon 44 1990 Dark Crystal 1982 Kruul 1983 Legend 1985 https://www.youtube.com/watch?v=YV5aCeplys8 Labirynth 1986 aha i jeszcze... Blue Thunder 1983 nie moge znaleść linku niestety... War Games 1983 ...endzoj... :) Edytowane 29 Maj 2015 przez olaf3de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 The Last Star Fighter wymiata. Oglądało się! Ja sugeruję: Knight Rider Judge Dredd MacGyver Mad Max Total Recall Enemy Mine Endżoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Absolutnie genialne, doskonałe w swojej niedoskonałości! I naprawdę śmieszne! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Warto też sięgnąć po muzykę z tamtych lat (lub inspirowaną tamtą epoką): https://www.youtube.com/watch?v=4gXqfO2YPNs A tutaj coś dla mega fanów muzyki elektronicznej :P (dzis is hardkor!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Polecam "City Hunter" z Jackie Chanem - mistrzostwo kina "klaskanego" =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Dobre :), dzisiaj się*takich filmów nie kręci, bo nie ma takich kaskaderów już :) @2013 Ostatnio oglądałem: "Żyć i umrzeć w Los Angeles" z 1985 r.; nie zestarzał się; dobre, klimatyczne zdjęcia miasta i jedna z lepszych scen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Bardzo wam dziękuję! Sporo z tych filmów oczywiście znam, ale jak człowiek chce sobie coś przypomnieć to widzi mrok :) Total Recall widziałem w zeszłym tygodniu, oczywiście oryginał, nie tę ostatnią ver. Arni zawsze cieszy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Masz propsy za oglądanie oryginału. Ja nowszego Total Recall nawet nie oglądałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stymulator Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Oczywiście trzeba też dodać do listy Robocopa z 1987. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Miami Vice to kwintesencja lat 80. Do tej pory lubię zapuścić czołówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceks Napisano 31 Maj 2015 Share Napisano 31 Maj 2015 @1pudel Właśnie miałem napisać,że czołówka z KF to prawie 1:1 do czołówki z MV. Zresztą to nie jedyna analogia w KF. Świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nysyerkim Napisano 31 Maj 2015 Share Napisano 31 Maj 2015 Swietnie ! Czekałem na to zdecydowanie za długo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 31 Maj 2015 Share Napisano 31 Maj 2015 EPICKOŚĆ wylewa się z monitora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Ależ to jest genialne. Dzięki za info. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Warto też sięgnąć po muzykę z tamtych lat (lub inspirowaną tamtą epoką): https://www.youtube.com/watch?v=4gXqfO2YPNs A tutaj coś dla mega fanów muzyki elektronicznej :P (dzis is hardkor!) Jak lubisz taką muzę to polecam Com Truise Trochę bardziej chillwaveowy, ale miodny. i robi w pyte remixy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 1 Czerwiec 2015 Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Masz propsy za oglądanie oryginału. Ja nowszego Total Recall nawet nie oglądałem :) Nie przypominam sobie abym widział nową ver., więc albo widziałem i nie pamiętam (co jest ok), albo nie widziałem (co jest bardzo ok) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 3 Czerwiec 2015 Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Zajefajny film! osmialem sie rowno, mam nadzieje ze wiecej tego typu produkcji sie pojawi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bear island Napisano 3 Czerwiec 2015 Share Napisano 3 Czerwiec 2015 (edytowane) a propos kaset video i kiepskich filmów wieczorową porą... https://vimeo.com/29999445 Edytowane 3 Czerwiec 2015 przez bear island Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suntzu Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Jest teledysk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi