Napisano 15 Kwiecień 20168 l Na fronta! Szybko, póki jeszcze piątek młody! A animacja? MIODZIO! Jak Artur zanimuje to mucha nie siada!
Napisano 17 Kwiecień 20168 l Świetna animacja postaci :) Coś jak kolaże typu: Jak sobie wyobrażałem swoją robotę, jak moi znajomi widzą moją robotę, co tak naprawdę robię. Przyjemnie się oglądało. Gratulacje ! Gaspar
Napisano 17 Kwiecień 20168 l Bardzo fajne. Zabawne. Pomysłowe. Błyskotliwe. Profesjonalne. No, takie szorty to my lubimy. :).
Napisano 18 Kwiecień 20168 l Mam taki sam fotel poobdzierany, w robocie. Krótko zręcznie i na temat, super. Dawno nie było czegoś takiego tutaj.
Napisano 18 Kwiecień 20168 l ALE TO JEST DOBRO!!! No nie mogę :) widziałem to gdzieś na jakimś wykopie, nie zaczaiłem że to może być Polska produkcja. Czad!
Napisano 18 Kwiecień 20168 l ja po kilku dniach teraz mam refleksje że fajnie jakby jednak całość została utrzymana w pierwotnej stylistyce. aczkolwiek domyśłam się że raz pokaz większych umiejętności tracking etc. dwa. lepsza metafora Sen-real
Napisano 18 Kwiecień 20168 l ja po kilku dniach teraz mam refleksje że fajnie jakby jednak całość została utrzymana w pierwotnej stylistyce. aczkolwiek domyśłam się że raz pokaz większych umiejętności tracking etc. dwa. lepsza metafora Sen-real Przede wszystkim dużo szybciej, niż robienie całego enviro w 3d. Pozdrawiam i dzieki za mile komentarze. Pozdrawiam Edytowane 18 Kwiecień 20168 l przez Artur Marcol
Napisano 18 Kwiecień 20168 l No no, efektowna. W robocie się spodobało :) Muzyczka i animacjha ekstra
Napisano 29 Kwiecień 20168 l To już kolejny piątek bez gąski na głównej... A tu długi weekend nadchodzi.
Napisano 29 Kwiecień 20168 l Musimy założyć konkurencyjne forum :) To jest do bani. Edytowane 29 Kwiecień 20168 l przez Artur Marcol
Napisano 4 Maj 20168 l Autor @Traitor 20x na fronta, a fronta brak. Panowie... Zgadza się Traitor. Zauważyłem to już jakiś czas temu, że forum jest niestety mocno pro platige i każdy inny kontent nie jest tak chętnie promowany ... o ile jest jakkolwiek promowany. Pozdro.
Napisano 6 Maj 20168 l Gratuluję, naprawdę świetne. Krótkie, treściwe i w punkt! :) A tak na marginesie: max3d.pl nie obsługuje filmów na froncie?
Napisano 6 Maj 20168 l To forum upada - chyba nikt się już nim nie zajmuje. Dopiero po trzech tygodniach front? ^^ come on!