Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na fronta! Szybko, póki jeszcze piątek młody!

A animacja? MIODZIO! Jak Artur zanimuje to mucha nie siada!

Napisano

Świetna animacja postaci :) Coś jak kolaże typu: Jak sobie wyobrażałem swoją robotę, jak moi znajomi widzą moją robotę, co tak naprawdę robię. Przyjemnie się oglądało.

Gratulacje !

Gaspar

Napisano

Mam taki sam fotel poobdzierany, w robocie. Krótko zręcznie i na temat, super. Dawno nie było czegoś takiego tutaj.

Napisano

ALE TO JEST DOBRO!!! No nie mogę :) widziałem to gdzieś na jakimś wykopie, nie zaczaiłem że to może być Polska produkcja. Czad!

Napisano

ja po kilku dniach teraz mam refleksje że fajnie jakby jednak całość została utrzymana w pierwotnej stylistyce. aczkolwiek domyśłam się że raz pokaz większych umiejętności tracking etc. dwa. lepsza metafora Sen-real

Napisano
ja po kilku dniach teraz mam refleksje że fajnie jakby jednak całość została utrzymana w pierwotnej stylistyce. aczkolwiek domyśłam się że raz pokaz większych umiejętności tracking etc. dwa. lepsza metafora Sen-real

Przede wszystkim dużo szybciej, niż robienie całego enviro w 3d.

Pozdrawiam i dzieki za mile komentarze.

Pozdrawiam

Edytowane przez Artur Marcol

Napisano

To już kolejny piątek bez gąski na głównej... A tu długi weekend nadchodzi.

Napisano
  • Autor

@Traitor

20x na fronta, a fronta brak. Panowie...

Zgadza się Traitor. Zauważyłem to już jakiś czas temu, że forum jest niestety mocno pro platige i każdy inny kontent nie jest tak chętnie promowany ... o ile jest jakkolwiek promowany.

Pozdro.

Napisano

Gratuluję, naprawdę świetne. Krótkie, treściwe i w punkt! :)

A tak na marginesie: max3d.pl nie obsługuje filmów na froncie?