bolekcg Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 Nie wiem jak Wy, ale ja zostaję w domu :) . . .
osael Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 Czego to ludzie nie zrobią żeby wbić się na fronta :D Mega! Wincyj Gęsi! Wincyj!!! A, no i jakiś making off się przyda! Latająca krowa z Łaciatego? ;-)
rice Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 dlaczemu w 1:10 koleś ręką przecina szyję gęsi? :
Ania Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 Świetne. Będzie więcej takich gęsi? Robicie te filmiki tak do własnego portfolia, czy na zlecenie jakiegoś klienta?
Traitor Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 Swietne i bez tony przekleństw:) Czekam na pelny metraz.
Maciek Jutrzenka Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 Swietne i bez tony przekleństw:) Czekam na pelny metraz. bez kitu.. już nie chciałem wspominąć o tym ale jak sam podrzuciłeś ten temat.. to dodam też od siebie że już któryś raz oglądam i wysłałem znajomym.. owiele lepsze niż jaki kolwiek materiał od platiga.. z ostatniego roku.
materalia Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 owiele lepsze niż jaki kolwiek materiał od platiga.. z ostatniego roku. No bez przesady, inny target.
Maciek Jutrzenka Napisano 1 Grudzień 2016 Napisano 1 Grudzień 2016 No bez przesady, inny target. target inny.. ale technicznie.. lepiej jak dla mnie.
Artur Marcol Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 Dzięki za mile słowa, pełen metraż brzmi świetnie, musimy znaleźć tylko sponsora :) Filmików nie robimy dla żadnego klienta, powstają one w buncie przeciw rzeczywistości :)
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 pytanie, chodza ploty ze panoptiqm padlo prawda to?
Artur Marcol Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle...
osael Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 Czekam na Christmas Special z Gęsiną! :-) panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle... No i dobrze! Powodzenia! Po co komu reklamy! ugh, wracam do robienia komercji
olaf Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 Bardzo dobry ruch, o ile mozecie sobie na to pozwolic. Powodzenia.
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 no miejmy nadzieje ze chlopaki wiedza co robia i ze ta gesina nie bedzie ostatnia :) fajnie sie oglada wasze produkcje i widac ze kochacie to co robicie, czuc to w filmach.
Baggins Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 Zobaczyłem na fejsie jakoś przedwczoraj i zadziałało. Bardzo spoko. Fajnie wymyślona postać. Nie wiedziałem kto, co , a i tak fajne. czolem
Sebazx6r Napisano 3 Grudzień 2016 Napisano 3 Grudzień 2016 Widziłem xD w poczekalni na Sadistiku też było xD.
Temporal Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 Co tu powiedziec? Bardzo sla... dobra praca :)
jamnique Napisano 5 Grudzień 2016 Napisano 5 Grudzień 2016 (edytowane) panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle... Możesz rozwinąć temat? Tzn na czym teraz się koncentrujecie? Działacie w rodzimej prawie nieistniejącej branży filmowych VFX, czy macie większość klientów ze świata? No i gratulacje - fajne te gęsi ;] Edytowane 5 Grudzień 2016 przez jamnique
Artur Marcol Napisano 6 Grudzień 2016 Napisano 6 Grudzień 2016 Dzięki wszystkim za mile komentarze, co do reszty pytań wybaczcie ale nie jest to rozmowa na forum. Pozdrawiam
Gotham Napisano 6 Grudzień 2016 Napisano 6 Grudzień 2016 Lol, świetna robota, timing, przesada... Super się ogląda.
Pawelkos Napisano 9 Styczeń 2017 Napisano 9 Styczeń 2017 Ostatni post juz byl jakis czas temu, wiec gornikiem chyba jeszcze nie bede, ale tez chcialem przylaczyc sie do gratulacji:) Uwielbiam takie szorciki, ladnie i z jajem. Dawac wiecej! ;)
celestyrkor Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Ciekawy pomysł :)fajnie jakby zrobili jakiś o dziobaku :)
Rekomendowane odpowiedzi