December 1, 20168 yr Czego to ludzie nie zrobią żeby wbić się na fronta :D Mega! Wincyj Gęsi! Wincyj!!! A, no i jakiś making off się przyda! Latająca krowa z Łaciatego? ;-)
December 1, 20168 yr Świetne. Będzie więcej takich gęsi? Robicie te filmiki tak do własnego portfolia, czy na zlecenie jakiegoś klienta?
December 1, 20168 yr Swietne i bez tony przekleństw:) Czekam na pelny metraz. bez kitu.. już nie chciałem wspominąć o tym ale jak sam podrzuciłeś ten temat.. to dodam też od siebie że już któryś raz oglądam i wysłałem znajomym.. owiele lepsze niż jaki kolwiek materiał od platiga.. z ostatniego roku.
December 1, 20168 yr owiele lepsze niż jaki kolwiek materiał od platiga.. z ostatniego roku. No bez przesady, inny target.
December 1, 20168 yr No bez przesady, inny target. target inny.. ale technicznie.. lepiej jak dla mnie.
December 2, 20168 yr Dzięki za mile słowa, pełen metraż brzmi świetnie, musimy znaleźć tylko sponsora :) Filmików nie robimy dla żadnego klienta, powstają one w buncie przeciw rzeczywistości :)
December 2, 20168 yr Czekam na Christmas Special z Gęsiną! :-) panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle... No i dobrze! Powodzenia! Po co komu reklamy! ugh, wracam do robienia komercji
December 2, 20168 yr no miejmy nadzieje ze chlopaki wiedza co robia i ze ta gesina nie bedzie ostatnia :) fajnie sie oglada wasze produkcje i widac ze kochacie to co robicie, czuc to w filmach.
December 2, 20168 yr Zobaczyłem na fejsie jakoś przedwczoraj i zadziałało. Bardzo spoko. Fajnie wymyślona postać. Nie wiedziałem kto, co , a i tak fajne. czolem
December 5, 20168 yr panoptiqm wypięło się na rynek reklamy, tyle... Możesz rozwinąć temat? Tzn na czym teraz się koncentrujecie? Działacie w rodzimej prawie nieistniejącej branży filmowych VFX, czy macie większość klientów ze świata? No i gratulacje - fajne te gęsi ;] Edited December 5, 20168 yr by jamnique
December 6, 20168 yr Dzięki wszystkim za mile komentarze, co do reszty pytań wybaczcie ale nie jest to rozmowa na forum. Pozdrawiam
January 9, 20178 yr Ostatni post juz byl jakis czas temu, wiec gornikiem chyba jeszcze nie bede, ale tez chcialem przylaczyc sie do gratulacji:) Uwielbiam takie szorciki, ladnie i z jajem. Dawac wiecej! ;)